![]() |
|
|
#4441 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 04.11.2011
Вік: 46
Дописи: 1.644
Я вернувся домів,в своє файне місто Львів
Мій ресівер: Orton9500HD
|
Ключі
keydata mcaskey softcam key oscam key
|
|
|
|
#4442 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Між Кримом і Херсонською областю риють окопи з обох боків...
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Поблизу пункту пропуску Чонгар між Кримом і Херсонською областю російські війська продовжують нарощувати свою присутність і вкопувати свою бойову техніку. Як повідомляє ТСН, з українського боку також підвозять землерийну техніку, риють окопи і збільшують кількість військових. За словами прикордонників, має місце передислокація на вигідніші позиції. ”Ми вийшли на другий рубіж охорони державного кордону. Передислокували підрозділи і здійснюємо охорону кордону з другого рубежу. І ми вважаємо і вважали, що Крим є і буде нашим”, - повідомив керівник Державної прикордонної служби України Микола Литвин. Також щодня збільшується кількість людей, які перетинають кордон, прямуючи на материкову частину України. Щоправда, виїхати з півострова не так легко, адже російські військові і так звані ”самооборонівці” влаштовують ретельні обшуки тих, хто від’їжджає. Півтори сотні військовослужбовців 36-ої бригади берегової оборони з Перевального (під Сімферополем) тепер служитимуть в Одеській області.
|
|
|
#4443 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
валоді
війна проникає в серця наче у холодильник війна крає вени дітей ніби камерний торт гербарій війни це здебільшого – квіти могильні – параноїдальний примружений сука і кончєний чорт горіти у пеклі тобі – забагато буде купатись в крові – хто б віддав тобі падло кров? тебе не судитимуть мальчік нормальні люди тобі вже не світить навіть уродів любов тобі взагалі вже нічого не світить і навіть світло кінці прицілу теба нема вже на цьому світі твоє ботоксне прогнило тіло тече із тебе слизька зараза вже пів землі загидив гнида убити б тебе було відразу може не було би стільки кривди тікай у болото з якого виліз повзи назад у свої ботокси іди вже нахуй зроби нам милість від тебе лише – токсикоз і опіки ми зробимо з тебе міцний каучук і спалимо в вигляді шини – прощай наш ботоксний і кончєний друг не вийшло із тебе людини (юр іздрик)
|
|
|
#4444 |
|
Передовик
Ukraine
|
Київ запропонував Росії зробити українську мову другою державною....
Україномовна громада є найбільшою на території РФ. Яценюк закликав російську владу відкрити українські школи в РФ Україна пропонує Росії зробити українську мову другою державною, заявив прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк. “МЗС України зробило з цього приводу заяву. Україномовна громада є найбільшою на території РФ і буде абсолютно природно, якщо українська мова буде другою державною в Росії, або, принаймні, буде носити спеціальний статус”, – повідомив Яценюк на 10-й щорічній інвестиційній конференції компанії Dragon Сарitаl в Києві. Україна також просить російську владу відкрити українські школи на території Російської Федерації. ”Також необхідно давати відповідь на релігійні переконання українців у Росії, щоб принцип свободи віросповідання був не просто задекларований, але і виконувався”, – сказав прем’єр. “Я бачу, що Росія дуже переживає за українську Конституцію і за український державний лад, і ми, дійсно, так само переживаємо за наших російських сусідів. Ми бажаємо їм всього найкращого, щоб у них все було добре, і щоб 65 млрд доларів в квартал не втікало з їхньої економіки, а також, щоб у них працювали кредитні карти Visa і Master Card”, – додав прем’єр-міністр України. Раніше повідомлялося, що Росія пропонує Україні стати федерацією з двома державними мовами і “відпустити” Крим.
|
|
|
#4447 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
- У вас є хоч якісь рекомендації з попередньої роботи?
- Звичайно, мені начальник порекомендував починати шукати нову роботу. Повернувшись з роботи, чоловік вимовляє дружині: - Сьогодні вранці ти зварила таку міцну каву, що я на службі цілий день не стулив очей... Директор прощається з працівником, який переходить на іншу роботу: - Дуже шкода, я звик до вас. Ви мені були як рідний син: такий же безвідповідальний, ледачий, неорганізований. ---------- Додано в 08:19 ---------- Попередній допис був написаний в 08:10 ---------- – Лікарю, у мене депресія. – Ну що я можу Вам порадити… Найкращі ліки – поринути з головою в роботу! – Але я замішую бетон, лікарю.
|
|
|
#4448 |
|
Передовик
Ukraine
|
Цієї ночі Росія може ввести війська в Україну - експерт...
08.04.2014 21:46 У ніч з 8 на 9 квітня очікується введення російських військ на материкову частину України. Окрім того, проросійським активістам доручено здійснити "криваві" провокації.Про це повідомив керівник центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук на своїй Facebook-сторінці, пише Українська правда."Зокрема, за нашими даними, сьогодні за планом Головного розслідувального управління ГШ ЗС РФ лідерам сепаратистів віддані вказівки в ніч з 8 на 9 квітня організувати "коридор" через державний кордон України для проходження колон військової техніки РФ з російської території", - сказав він."Також сепаратисти отримали наказ організовувати провокації з жертвами в містах регіону. Для того, щоб російська сторона могла це інтерпретувати як "терор української влади проти народу", - повідомив Тимчук."Крім того, координаторами російського ГРУ, що "працюють" в регіоні, дано вказівку сепаратистам застосовувати зброю при спробах звільнити захоплені ними адмінбудівлі", - додав він."За нашими даними, українські правоохоронці та спецслужби зараз вживають необхідних заходів для блокування сепаратистських груп. Держприкордонслужба і Збройні сили України проводять заходи з блокування держкордону і оборони прикордонних районів", - зазначив Тимчук.Як відомо, МЗС України заявив, що Росія готує другий етап окупації України. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#4449 |
|
Передовик
Ukraine
|
Український адмірал спрогнозував перебіг війни з Росією....
09.04.2014 Російські війська можуть вдарити по Україні відразу у декількох напрямках Про це на своїй сторінці в Facebook написав екс-перший заступник начальника Генштабу Збройних Сил України, адмірал Ігор Кабаненко"Аналізуючи те, що вже відбулося, конкретні акції в рамках ведення противником інфовійни, а також останню важливу оперативну інформацію пропонував би звернути увагу на Південь.Переконаний, що стратеги Кремля не будуть робити одноходовки. Не в іх стилі. Та й немає доцільності вторгатися тільки зі Сходу", - вважає він."Логіка вимагає зустрічно-відсікаючого удару з Півдня для оперативної швидкості, бо ім потрібні бліц-кригові діі. Такі способи застосування військ відпрацьовували в РФ на навчаннях "Запад" у 2009-2013 роках", - підкреслив військовий.Також, за його словами, "удар з Півночі, де біля наших кордонів зосереджені найбільш підготовлені частини Кремля. Мета - блокувати (захопити) систему державного управління в столиці", - пояснив адмірал."Водночас, зараз співвідношення наших військ до військ противника достатньо, щоб активно і результативно оборонятися. Можливості противника не треба перебільшувати, у нього багато слабких місць. Ми вистоїмо!" - додав Кабаненко, якого цитує fakty.ictv.ua. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |