SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 04.05.2013, 21:07   #441
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово

Цитата:
Допис від симчич Переглянути допис
Кличко зустрінеться з П'янеттою

Офіційного підтвердження проведення бою поки немає

Ймовірно, наступним суперником чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF / WBA / WBA / IBO Володимира Кличка (59-3, 51 КО) стане досі непереможений італієць Франческо П'янетта (28-0-1, 15 КО).

Цей бій вже поставлений у графіку поєдинків порталу BoxRec, причому вказана не тільки дата проведення бою (4 травня), але і його місце - SAP-Arena в Мангеймі.
*
Нагадаємо, П'янетта постійно проживає в Німеччині, чудово знайомий німецькій публіці і був схвалений телепартнером братів Кличків каналом RTL для добровільного захисту Володимира.
*
Також зауважимо, що команди боксерів поки не підтвердили офіційно цю інформацію.
Великий бокс на "Інтері". Володимир Кличко vs Франческо П'янета...

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

У суботу, 4 травня, о 22:30 у програмі "Великий бокс" на "Інтері" - пряма трансляція з Мангейма (Німеччина), де на рингу SAP-арени чемпіон світу за версіями IBF/WBA/WBO/IBO і The Ring Magazine в суперважкій вазі Володимир Кличко захищатиме всі свої чемпіонські титули в поєдинку проти італійця Франческо П'янети. Ця зустріч стане вже 23-м чемпіонським боєм Володимира.

Франческо П'янета народився в Козенці (Італія) і переїхав з батьками в Гельзенкірхен (Німеччина) у віці 6 років. Йому 28 років, зріст 196 см, він не знає гіркоти поразок на професійному рингу (в 29 боях здобув 28 перемог і один поєдинок звів внічию).

П'янета був чемпіоном WBC серед юніорів і чемпіоном Європи. За свою восьмирічну професійну кар'єру він перемагав колишнього чемпіона WBC в суперважкій вазі Олівера Макколла і чотириразового претендента на чемпіонський титул Франсуа Бота. Однак, свою найвагомішу перемогу П'янета здобув поза рингом. Коли в 2009 році йому поставили діагноз рак, він змушений був залишити спорт. Перемігши хворобу, він повернувся на ринг у 2010 році.

Володимир Кличко: "Я зовсім не налаштований на легкий бій, але те, що він буде захоплюючим і цікавим, я обіцяю. Торік П'янета був моїм спаринг-партнером, проявивши себе дуже жорстким і незручним суперником. Але, головне, він сильний ментально. У цьому поєдинку у Франческо буде дуже велика мотивація. Італієць нічого не втрачає - як у випадку перемоги, так і програшу. Весь тиск лягає на мене, тому що в цьому бою на кону стоять всі мої чемпіонські пояси".

Франческо П'янета: "Багато хто вважає мене завідомим аутсайдером майбутнього поєдинку, але це зовсім не так! Під час свого перебування у тренувальному таборі Володимира я досконально вивчив всі його слабкості. Так, українець - боксер зовсім іншого калібру, ніж всі мої попередні суперники, але я упевнений, що у мене є всі шанси його перемогти. До 28 років я багато пережив у своєму житті. Мені довелося пройти такі випробування, які не побажаєш і ворогу. Але я все це вже пройшов. Пройшов онкологічне захворювання. Я переміг рак. Виграю і у Кличка".
D-Misha зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 05.05.2013, 01:14   #442
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово

Кличко нокаутував П'янету....

Володимир Кличко відстояв титули чемпіона світу за версіями WBA/IBF/WBO, нокаутувавши Франческо П'янету у двобої, який проходив в німецькому Мангеймі.

Бій завершився для П'янети в шостому раунді, зафіксувавши нокаут.
D-Misha зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 05.05.2013, 10:06   #443
Zhora15
Передовик

Вік: 46
Дописи: 1.644
Я вернувся домів,в своє файне місто Львів
Мій ресівер: Orton9500HD
Типово

Цитата:
Допис від D-Misha Переглянути допис
Кличко нокаутував П'янету....
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

Zhora15 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 06.05.2013, 00:21   #444
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

Склад учасників першої фінальної зустрічі ВСБ

На офіційному сайті Всесвітньої серії боксу оприлюднили склад команд "Українські отамани" та "Астана Арланс", які будуть брати участь у першій фінальній зустрічі в Казахстаніі.

Отже 10 травня в Астані на велодромі «Сариарка» у ринзі зустрінуться:
У ваговій категорії до 54 кг:
Віктор Гоголєв (Українські отамани) - Мерболат Таитов (Астана Арланс)
У ваговій категорії до 61 кг:
Денис Берінчик (Українські отамани) - Самат Башенов (Астана Арланс)
У ваговій категорії до 73 кг:
Євген Барабанов (Українські отамани) - Сергій Дерев'янченко (Астана Арланс)
У ваговій категорії до 85 кг:
Сергій Лапін (Українські отамани) - Хроє Сеп (Астана Арланс)
У ваговій категорії 91+ кг:
Олександр Усик (Українські отамани) - Філіп Хрговіч

Склад учасників другої фінальної зустрічі ВСБ

АІВА оприлюднила склад команд на другу фінальну зустріч Всесвітньої серії боксу яка відбудеться 11 травня у Казахстані в місті Астана на велодромі "Сариарка"

У вирішальних поєдинках зійдуться:
Вагова категорія до 54 кг:
Мірас Жакупов (Астана Арланс) - Микола Буценко (Українські отамани)
Вагова категорія до 61 кг:
Ерік Мартін Донован (Астана Арланс) - В'ячеслав Кісліцин (Українські отамани)
Вагова категорія до 73 кг:
Константин Снігур (Астана Арланс) - Олександр Стрецький (Українські отамани)
Вагова категорія до 85 кг:
Ехсан Рузбахані (Астана Арланс) - Олександр Гвоздик (Українські отамани)
Вагова категорія 91+ кг:
Руслан Мурсатаєв (Астана Арланс) - Ростислав Архипенко (Українські отамани)

За умови рівного рахунку в результаті двої зустрічей відбудеться ще один бій у ваговій категорії до 54 кг, який і вирішить долю фіналу 3 сезону ВСБ. В такому разі на ринг вийдуть:
Багдад Алімбеков (Астана Арланс) - Олександр Рижкан (Українські отамани)

Старий 10.05.2013, 00:50   #445
симчич
Moderator

Ukraine
Типово

Віталій Кличко почав переговори з Бермейном Стіверном

WBC зобов'язав команди супротивників домовитися про бій До 3 червня

Чемпіон WBC в суперважкій вазі Віталій Кличко (45-2, 41 КО) почав переговори з офіційним претендентом на його титул Бермейном Стіверном (23-1-1, 20 КО).

Нагадаємо, що інтереси канадця з гаїтянськими корінням представляє Дон Кінг. «Чи означає це, що Віталій вирішив битися? Подивимося, як підуть переговори», - заявив менеджер братів Кличків Бернд Бенте.

Нагадаємо, що WBC зобов'язав команди супротивників домовитися про бій до 3 червня. Якщо переговори ні до чого не приведуть, WBC оголосить конкурс промоутерських заявок.
Старий 10.05.2013, 00:54   #446
симчич
Moderator

Ukraine
Типово

Ломаченко замінить Берінчіка в бою з Башеновим

«Українські отамани» визначили остаточний склад на перший фінальний матч

Як і очікувалося, «Українські отамани» в останній момент провели заміну у своєму складі в легкій вазі, замінивши срібного призера Олімпійських Ігор у Лондоні Дениса Берінчика (2-1) на дворазового олімпійського чемпіона Василя Ломаченка. Казахська команда залишила його суперником у цій парі Самата Башенова. Бій Василя Ломаченка (5-0) з Саматом Башеновим (5-1) відбудеться в п'ятницю.

Можна очікувати заміну в легкій вазі і в складі казахської команди, але вже в суботньому поєдинку, на який вони заявили Еріка Мартіна Донована (1-1), востаннє виходив у ринг ще в січні. Цілком імовірно, що його замінить Мерей Акшалов (9-3), який брав участь як у чвертьфінальній, так і в півфінальній стадії змагань. Так що завдання нашого В'ячеслава Кисліцина може ускладнитися.

Список поєдинків 10 травня

У ваговій категорії до 54 кг:
Віктор Гоголєв (Українські отамани) - Меірболат Тоітов (Астана Арланс)

У ваговій категорії до 61 кг:
Василь Ломаченко (Українські отамани) - Самат Башенов (Астана Арланс)

У ваговій категорії до 73 кг:
Євген Барабанов (Українські отамани) - Сергій Дерев'янченко (Астана Арланс)

У ваговій категорії до 85 кг:
Сергій Лапін (Українські отамани) - Хрвоже Сеп (Астана Арланс)

У ваговій категорії 91+ кг:
Олександр Усик (Українські отамани) - Міхай Ністор (Астана Арланс)
Старий 10.05.2013, 19:38   #447
симчич
Moderator

Ukraine
Типово

Українські отамани зробили ще одну заміну на фінал WSB

Дмитро Митрофанов замінить Стрецькому в бою з Снігур

У складі «Українських отаманів» була проведена ще одна заміна на фінальний матч WSB проти казахської команди "Астана Арланс» - у середній вазі в поєдинку проти ізраїльського легіонера казахської команди Костянтина Снігура (6-2) боксуватиме не Олександр Стрецький (1-1), як було заявлено раніше, а Дмитро Митрофанов (7-2). Бій Митрофанова зі Снігур відбудеться в суботу, 11 травня.

Нагадаємо, що вчора «Українські отамани» провели першу заміну у своєму складі - у легкій вазі в поєдинку з казахом Саматом Башеновім (5-1) срібного призера Олімпійських Ігор у Лондоні Дениса Берінчика (2-1) замінив дворазовий олімпійський чемпіон Василь Ломаченко (5-0). Бій Ломаченка з Башеновім відбудеться сьогодні.

Початок трансляцій фінального матчу на телеканалі 2+2 сьогодні о 19.45, завтра о 21.30
Старий 11.05.2013, 00:30   #448
симчич
Moderator

Ukraine
Типово

Українські отамани починають фінал з поразки

Українські отамани і Астана Арланс провели перший матч у столиці Казахстану

Мейрболат Тойтов - Віктор Гоголєв 3:0 (50:45, 50:45, 50:45)

Cамат баштового - Василь Ломаченко 0:3 (45:49, 45:49, 44:50)

Сергій Дерев'янченко - Євген Барабанов 3:0 (50:45, 50:45, 50:45)

Сеп Хрвое - Сергій Лапін 3:0 (50:45, 50:45, 50:45)

Міхай Ністор - Олександр Усик 0:3 (46:49, 46:49, 46:49)
Старий 11.05.2013, 21:28   #449
симчич
Moderator

Ukraine
Типово

Українські Отамани поступилися Астана Арланс

Доля фіналу вирішилася в додатковому бою

«Українські Отамани» програли у фіналі Всесвітньої боксерської серії казахської команді «Астана Арланса».

Незважаючи на неоднозначне суддівство і програш за підсумками першого дня, українцям вдалося вийти вперед 5:4, але два наступних бої залишилися за господарями.

Загальний рахунок фіналу: «Астана Арланса» - «Українські отамани» - 6:5

Мирас Жакупов - Микола Буценко 3:0 (49:46, 48:47, 49:46)

Ерік Мартін Донован - В'ячеслав Кислицин 0:2 (47:47, 45:49, 46:49)

Костянтин Снігур - Дмитро Митрофанов 0:3 (46:49, 46:49, 45:50)

Ехсан Рузбахані - Олександр Гвоздик - технічний нокаут

Руслан Мурсатаев - Ростислав Архипенко 2:1 (47:48, 49:46, 48:47)

Додатковий бій

Багдат Алімбеков - Олександр Рішкан 3:0 (50:45, 50:45, 50:45)
Старий 19.05.2013, 11:49   #450
VADYA777
Moderator

Дописи: 1.108
Ukraine
Типово БОКС!!!

Повєткін легко і швидко нокаутував Вавжика. Далі - Володимир Кличко!

Тричі відправивши поляка у нокдаун, "Вітязь" закінчив бій вже в третьому раунді

"Регулярний" чемпіон WBA Олександр Повєткін в п'ятницю в Москві захистив свій титул, перемігши польського претендента Анджея Вавжика.

З першого раунду Повєткін зайняв центр рингу, а Вавжик практично нічого не намагався зробити. У другому раунді Повєткін відправив поляка у нокдаун і у того відкрилася кровотеча з носа, яке з часом залило кров'ю тіло і обличчя. У третьому раунді "Витязь" двічі відправив претендента на настил рингу, і другий рефері прийняв рішення зупинити бій.

Наступний поєдинок Олександр Повєткін повинен провести восени проти українця Володимира Кличка.

Віталій Кличко: "Я дуже радий, що Олександр Повєткін переміг"
Український чемпіон прокоментував вечір боксу в Москві

Чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі за версією WBC українець Віталій Кличко заявив, що радий перемозі росіянина Олександра Повєткіна над поляком Анджеєм Вавжиком і сподівається на підписання найближчим часом контракту на бій між Повєткіним і суперчемпіоном світу WBA Володимиром Кличком.

Чемпіон світу WBA Повєткін нокаутував Вавжиком в третьому раунді і зустрінеться з молодшим з братів Кличків 5 жовтня в Москві.

"Я дуже радий, що Олександр Повєткін сьогодні переміг і хочу привітати його, - сказав Кличко. - Я сподіваюся, що найближчим часом буде підписаний контракт і поєдинок, якого чекають багато любителів боксу, відбудеться. Підписання контракту, сподіваюся, відбудеться протягом декількох найближчих днів або тижнів. І величезна армія вболівальників - і москвичі, і гості столиці - побачать цей поєдинок ".

Характеризуючи поразку чемпіона світу WBA у важкій вазі росіянина Дениса Лебедєва від панамця Гільєрмо Джонса, українець зазначив: "Можу сказати одне - я давно не бачив таких напружених поєдинків".

"Денис викликає величезну повагу, - продовжив чемпіон світу. - Це людина з великим серцем, з характером, з волею до перемоги. У його суперника приголомшлива здатність тримати удар - кілька разів я думав, що ще після кількох ударів поєдинок закінчиться перемогою Дениса. Але поєдинок тривав - Денис вів за очками, але, на жаль, пропустив удар і програв. Треба віддати йому належне - ще з четвертого раунду його праве око практично не бачив. І те, що Денис в таких умовах протримався до одинадцятого раунду, викликає колосальну повагу ".

Лебедєв програв Джонсу в 11-му раунді технічним нокаутом.

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:35.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум