![]() |
|
|
#441 | |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Цитата:
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! У суботу, 4 травня, о 22:30 у програмі "Великий бокс" на "Інтері" - пряма трансляція з Мангейма (Німеччина), де на рингу SAP-арени чемпіон світу за версіями IBF/WBA/WBO/IBO і The Ring Magazine в суперважкій вазі Володимир Кличко захищатиме всі свої чемпіонські титули в поєдинку проти італійця Франческо П'янети. Ця зустріч стане вже 23-м чемпіонським боєм Володимира. Франческо П'янета народився в Козенці (Італія) і переїхав з батьками в Гельзенкірхен (Німеччина) у віці 6 років. Йому 28 років, зріст 196 см, він не знає гіркоти поразок на професійному рингу (в 29 боях здобув 28 перемог і один поєдинок звів внічию). П'янета був чемпіоном WBC серед юніорів і чемпіоном Європи. За свою восьмирічну професійну кар'єру він перемагав колишнього чемпіона WBC в суперважкій вазі Олівера Макколла і чотириразового претендента на чемпіонський титул Франсуа Бота. Однак, свою найвагомішу перемогу П'янета здобув поза рингом. Коли в 2009 році йому поставили діагноз рак, він змушений був залишити спорт. Перемігши хворобу, він повернувся на ринг у 2010 році. Володимир Кличко: "Я зовсім не налаштований на легкий бій, але те, що він буде захоплюючим і цікавим, я обіцяю. Торік П'янета був моїм спаринг-партнером, проявивши себе дуже жорстким і незручним суперником. Але, головне, він сильний ментально. У цьому поєдинку у Франческо буде дуже велика мотивація. Італієць нічого не втрачає - як у випадку перемоги, так і програшу. Весь тиск лягає на мене, тому що в цьому бою на кону стоять всі мої чемпіонські пояси". Франческо П'янета: "Багато хто вважає мене завідомим аутсайдером майбутнього поєдинку, але це зовсім не так! Під час свого перебування у тренувальному таборі Володимира я досконально вивчив всі його слабкості. Так, українець - боксер зовсім іншого калібру, ніж всі мої попередні суперники, але я упевнений, що у мене є всі шанси його перемогти. До 28 років я багато пережив у своєму житті. Мені довелося пройти такі випробування, які не побажаєш і ворогу. Але я все це вже пройшов. Пройшов онкологічне захворювання. Я переміг рак. Виграю і у Кличка". |
|
|
|
|
|
|
#442 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Кличко нокаутував П'янету....
Володимир Кличко відстояв титули чемпіона світу за версіями WBA/IBF/WBO, нокаутувавши Франческо П'янету у двобої, який проходив в німецькому Мангеймі. Бій завершився для П'янети в шостому раунді, зафіксувавши нокаут. |
|
|
|
|
|
#443 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 04.11.2011
Вік: 46
Дописи: 1.644
Я вернувся домів,в своє файне місто Львів
Мій ресівер: Orton9500HD
|
|
|
|
|
#444 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Склад учасників першої фінальної зустрічі ВСБ
На офіційному сайті Всесвітньої серії боксу оприлюднили склад команд "Українські отамани" та "Астана Арланс", які будуть брати участь у першій фінальній зустрічі в Казахстаніі. Отже 10 травня в Астані на велодромі «Сариарка» у ринзі зустрінуться: У ваговій категорії до 54 кг: Віктор Гоголєв (Українські отамани) - Мерболат Таитов (Астана Арланс) У ваговій категорії до 61 кг: Денис Берінчик (Українські отамани) - Самат Башенов (Астана Арланс) У ваговій категорії до 73 кг: Євген Барабанов (Українські отамани) - Сергій Дерев'янченко (Астана Арланс) У ваговій категорії до 85 кг: Сергій Лапін (Українські отамани) - Хроє Сеп (Астана Арланс) У ваговій категорії 91+ кг: Олександр Усик (Українські отамани) - Філіп Хрговіч ![]() Склад учасників другої фінальної зустрічі ВСБ АІВА оприлюднила склад команд на другу фінальну зустріч Всесвітньої серії боксу яка відбудеться 11 травня у Казахстані в місті Астана на велодромі "Сариарка" У вирішальних поєдинках зійдуться: Вагова категорія до 54 кг: Мірас Жакупов (Астана Арланс) - Микола Буценко (Українські отамани) Вагова категорія до 61 кг: Ерік Мартін Донован (Астана Арланс) - В'ячеслав Кісліцин (Українські отамани) Вагова категорія до 73 кг: Константин Снігур (Астана Арланс) - Олександр Стрецький (Українські отамани) Вагова категорія до 85 кг: Ехсан Рузбахані (Астана Арланс) - Олександр Гвоздик (Українські отамани) Вагова категорія 91+ кг: Руслан Мурсатаєв (Астана Арланс) - Ростислав Архипенко (Українські отамани) За умови рівного рахунку в результаті двої зустрічей відбудеться ще один бій у ваговій категорії до 54 кг, який і вирішить долю фіналу 3 сезону ВСБ. В такому разі на ринг вийдуть: Багдад Алімбеков (Астана Арланс) - Олександр Рижкан (Українські отамани)
|
|
|
#445 |
|
Moderator
Ukraine
|
Віталій Кличко почав переговори з Бермейном Стіверном
WBC зобов'язав команди супротивників домовитися про бій До 3 червня Чемпіон WBC в суперважкій вазі Віталій Кличко (45-2, 41 КО) почав переговори з офіційним претендентом на його титул Бермейном Стіверном (23-1-1, 20 КО). Нагадаємо, що інтереси канадця з гаїтянськими корінням представляє Дон Кінг. «Чи означає це, що Віталій вирішив битися? Подивимося, як підуть переговори», - заявив менеджер братів Кличків Бернд Бенте. Нагадаємо, що WBC зобов'язав команди супротивників домовитися про бій до 3 червня. Якщо переговори ні до чого не приведуть, WBC оголосить конкурс промоутерських заявок.
|
|
|
#446 |
|
Moderator
Ukraine
|
Ломаченко замінить Берінчіка в бою з Башеновим
![]() «Українські отамани» визначили остаточний склад на перший фінальний матч Як і очікувалося, «Українські отамани» в останній момент провели заміну у своєму складі в легкій вазі, замінивши срібного призера Олімпійських Ігор у Лондоні Дениса Берінчика (2-1) на дворазового олімпійського чемпіона Василя Ломаченка. Казахська команда залишила його суперником у цій парі Самата Башенова. Бій Василя Ломаченка (5-0) з Саматом Башеновим (5-1) відбудеться в п'ятницю. Можна очікувати заміну в легкій вазі і в складі казахської команди, але вже в суботньому поєдинку, на який вони заявили Еріка Мартіна Донована (1-1), востаннє виходив у ринг ще в січні. Цілком імовірно, що його замінить Мерей Акшалов (9-3), який брав участь як у чвертьфінальній, так і в півфінальній стадії змагань. Так що завдання нашого В'ячеслава Кисліцина може ускладнитися. Список поєдинків 10 травня У ваговій категорії до 54 кг: Віктор Гоголєв (Українські отамани) - Меірболат Тоітов (Астана Арланс) У ваговій категорії до 61 кг: Василь Ломаченко (Українські отамани) - Самат Башенов (Астана Арланс) У ваговій категорії до 73 кг: Євген Барабанов (Українські отамани) - Сергій Дерев'янченко (Астана Арланс) У ваговій категорії до 85 кг: Сергій Лапін (Українські отамани) - Хрвоже Сеп (Астана Арланс) У ваговій категорії 91+ кг: Олександр Усик (Українські отамани) - Міхай Ністор (Астана Арланс)
|
|
|
#447 |
|
Moderator
Ukraine
|
Українські отамани зробили ще одну заміну на фінал WSB
Дмитро Митрофанов замінить Стрецькому в бою з Снігур У складі «Українських отаманів» була проведена ще одна заміна на фінальний матч WSB проти казахської команди "Астана Арланс» - у середній вазі в поєдинку проти ізраїльського легіонера казахської команди Костянтина Снігура (6-2) боксуватиме не Олександр Стрецький (1-1), як було заявлено раніше, а Дмитро Митрофанов (7-2). Бій Митрофанова зі Снігур відбудеться в суботу, 11 травня. Нагадаємо, що вчора «Українські отамани» провели першу заміну у своєму складі - у легкій вазі в поєдинку з казахом Саматом Башеновім (5-1) срібного призера Олімпійських Ігор у Лондоні Дениса Берінчика (2-1) замінив дворазовий олімпійський чемпіон Василь Ломаченко (5-0). Бій Ломаченка з Башеновім відбудеться сьогодні. Початок трансляцій фінального матчу на телеканалі 2+2 сьогодні о 19.45, завтра о 21.30
|
|
|
#448 |
|
Moderator
Ukraine
|
Українські отамани починають фінал з поразки
Українські отамани і Астана Арланс провели перший матч у столиці Казахстану Мейрболат Тойтов - Віктор Гоголєв 3:0 (50:45, 50:45, 50:45) Cамат баштового - Василь Ломаченко 0:3 (45:49, 45:49, 44:50) Сергій Дерев'янченко - Євген Барабанов 3:0 (50:45, 50:45, 50:45) Сеп Хрвое - Сергій Лапін 3:0 (50:45, 50:45, 50:45) Міхай Ністор - Олександр Усик 0:3 (46:49, 46:49, 46:49)
|
|
|
#449 |
|
Moderator
Ukraine
|
Українські Отамани поступилися Астана Арланс
Доля фіналу вирішилася в додатковому бою «Українські Отамани» програли у фіналі Всесвітньої боксерської серії казахської команді «Астана Арланса». Незважаючи на неоднозначне суддівство і програш за підсумками першого дня, українцям вдалося вийти вперед 5:4, але два наступних бої залишилися за господарями. Загальний рахунок фіналу: «Астана Арланса» - «Українські отамани» - 6:5 Мирас Жакупов - Микола Буценко 3:0 (49:46, 48:47, 49:46) Ерік Мартін Донован - В'ячеслав Кислицин 0:2 (47:47, 45:49, 46:49) Костянтин Снігур - Дмитро Митрофанов 0:3 (46:49, 46:49, 45:50) Ехсан Рузбахані - Олександр Гвоздик - технічний нокаут Руслан Мурсатаев - Ростислав Архипенко 2:1 (47:48, 49:46, 48:47) Додатковий бій Багдат Алімбеков - Олександр Рішкан 3:0 (50:45, 50:45, 50:45)
|
|
|
#450 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 10.01.2010
Дописи: 1.108
Ukraine
|
Повєткін легко і швидко нокаутував Вавжика. Далі - Володимир Кличко!
![]() Тричі відправивши поляка у нокдаун, "Вітязь" закінчив бій вже в третьому раунді "Регулярний" чемпіон WBA Олександр Повєткін в п'ятницю в Москві захистив свій титул, перемігши польського претендента Анджея Вавжика. З першого раунду Повєткін зайняв центр рингу, а Вавжик практично нічого не намагався зробити. У другому раунді Повєткін відправив поляка у нокдаун і у того відкрилася кровотеча з носа, яке з часом залило кров'ю тіло і обличчя. У третьому раунді "Витязь" двічі відправив претендента на настил рингу, і другий рефері прийняв рішення зупинити бій. Наступний поєдинок Олександр Повєткін повинен провести восени проти українця Володимира Кличка. ![]() Віталій Кличко: "Я дуже радий, що Олександр Повєткін переміг" Український чемпіон прокоментував вечір боксу в Москві Чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі за версією WBC українець Віталій Кличко заявив, що радий перемозі росіянина Олександра Повєткіна над поляком Анджеєм Вавжиком і сподівається на підписання найближчим часом контракту на бій між Повєткіним і суперчемпіоном світу WBA Володимиром Кличком. Чемпіон світу WBA Повєткін нокаутував Вавжиком в третьому раунді і зустрінеться з молодшим з братів Кличків 5 жовтня в Москві. "Я дуже радий, що Олександр Повєткін сьогодні переміг і хочу привітати його, - сказав Кличко. - Я сподіваюся, що найближчим часом буде підписаний контракт і поєдинок, якого чекають багато любителів боксу, відбудеться. Підписання контракту, сподіваюся, відбудеться протягом декількох найближчих днів або тижнів. І величезна армія вболівальників - і москвичі, і гості столиці - побачать цей поєдинок ". Характеризуючи поразку чемпіона світу WBA у важкій вазі росіянина Дениса Лебедєва від панамця Гільєрмо Джонса, українець зазначив: "Можу сказати одне - я давно не бачив таких напружених поєдинків". "Денис викликає величезну повагу, - продовжив чемпіон світу. - Це людина з великим серцем, з характером, з волею до перемоги. У його суперника приголомшлива здатність тримати удар - кілька разів я думав, що ще після кількох ударів поєдинок закінчиться перемогою Дениса. Але поєдинок тривав - Денис вів за очками, але, на жаль, пропустив удар і програв. Треба віддати йому належне - ще з четвертого раунду його праве око практично не бачив. І те, що Денис в таких умовах протримався до одинадцятого раунду, викликає колосальну повагу ". Лебедєв програв Джонсу в 11-му раунді технічним нокаутом.
|
![]() |
| Закладки |
|
|