![]() |
|
|
#4591 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 24.12.2013
Дописи: 286
Західна Україна Івано-Франківська область
Мій ресівер: Eurosky 4100C
|
Бойовики не довіряють Царьову (відео)
Представники політичного крила луганських терористів готові "висловити недовіру" лідеру "парламенту Новоросії" Олегу Царьову. З такою заявою виступив один з лідерів бойовиків Луганська Олексій Карякін. Він обурився тим, що Царьов втручається в питання "оборони", хоча договори про створення їхнього об'єднання так і не були ратифіковані. "Незважаючи на це деякі депутати спробували внести на розгляд питання держбезпеки та оборони", - обурився Карякін. Він порадив Царьову і його "депутатам" зайнятися гуманітарними питаннями. Карякін заявив, що якщо ситуація не змінитися, то вони "будуть ставити питання про довіру" Олегу Царьову. Як відомо, Олег Царьов оголошеннях українською Генпрокуратурою в розшук за сепаратизм і останнім часом, нібито, знаходитися в Росії. |
|
|
|
|
|
#4592 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Скажу-жила!
Якщо спасу хоч одне серце я від злому, Чи біль вгамую і применшу комусь втому, Тоді скажу, що не дарма жила І крім зими, в мене була весна! Коли я спраглому водиці дам напитись, Підставлю хворому плече, щоб прихилитись, Підтверджу цим, що я таки жила. Гріхи змивали добрії діла! Якби я пташечку малу, що з гнізда впала , Підняла, й з ніжністю назад її поклала, То й з цього б радість у житті була , Без пафосу сказала б - я жила! Молюся Богу, щоб частіш добро творити, Нести розраду і ,без винятку, любити , Тоді скажу - було в мене життя! Лишивши світ, не буде забуття! Захар у Карпатах ( внукові присвячую) Покотилось сонечко Із Карпатських гір, Розлилося літечко, Піснею офір. Заграла трембітонька, В серці щастя жар! Зникла з неба хмаронька, Як заграв ЗАХАР! Ой, грай же трeмбітонько, Піснею витай, Тут моє коріннячко, Тут весни розмай. В серці ти залишися, Грай трембіто, грай! Я іще повернуся, В цей чудовий край! Воля над Карпатами, Сонцем виграва, Легінь із термбітою, Ці несе слова- Рідна Українонько, Розливай блакить! Слава хай розноситься, На весь світ ГРИМИТЬ! PS.Вірші Наталіни- мого друга з Америки, відданого патріота України, члена Спілки письменників України...
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував D-Misha: 31.07.2014 о 11:56. |
|
|
|
|
|
#4593 |
|
Moderator
|
Гіркін скомандував терористам діяти – прикривати буде артилерія РФ
Міністерство внутрішніх справ опублікувало перехоплені телефонні переговори одного з лідерів терористичної «Донецької народної республіки», громадянина Росії Ігоря Гіркіна (Стрєлков) з одним з бойовиків. Про це повідомляє прес-служба відомства. «Судячи за змістом розмови між терористами, в черговий раз підтверджується їхня тісна взаємодія з російською армією, яка дислокується біля кордону України», – йдеться у повідомленні. «Давайте, дійте. Вас з півдня прикриє російська артилерія. І поки у вас є ніч, і потрібно зачистити там все», – наказує по телефону Гіркін бойовика. «Зазначені матеріали свідчать про безпосередню участь регулярних частин Міноборони РФ у бойових діях на стороні терористів проти українських військових сил. Під час переговорів мова йде не про передачу гуманітарної допомоги, техніки або озброєння, а про вогневу підтримку дій бойовиків артилерією з російської території», – заявили у відомстві |
|
|
|
|
|
#4594 |
|
Moderator
|
Ніч у Донецьку пройшла неспокійно, у приватний будинок влучив снаряд
Ніч на четвер, 31 липня, в Донецьку пройшла напружено, на вулицях лунали залпи і стрілянина. Один з приватних будинків по вулиці Міцкевича був частково зруйнований влученням снаряда, повідомляє прес-служба мерії Донецька. «Ніч з 30 на 31 липня в Донецьку пройшла напружено. Жителі повідомляють про залпи з важких знарядь, які імовірно велися в районі аеропорту та мікрорайоні Текстильник. Жителі Калінінського та Ленінського районів чули стрілянину з автоматичної зброї», – повідомили у прес-службі. Увечері в середу, о 18.45 у приватний будинок по вулиці Міцкевича, 4 потрапив снаряд. У результаті вибуху будівля була частково знищена, пожежу співробітники МНС України змогли загасити тільки о 20:00. Станом на 9:00 ранку в Донецьку немає бойових дій, проте місцеві жителі помітили, що вулицями пересуваються на автомобілях озброєні люди в камуфляжній формі. |
|
|
|
|
|
#4595 |
|
Moderator
|
МЗС України вимагає від РФ пояснити скупчення військ поблизу кордону
Міністерство закордонних справ вимагає від Російської Федерації протягом двох діб пояснити скупчення російських військ поблизу українського кордону, а також порушення кордону військовою технікою Росії, безпілотними літальними апаратами і постачання зброї терористам на Сході країни. Про це в четвер, 31 липня, йдеться в повідомленні відомства «Україна 30 липня в черговий раз направила Російській Федерації каналами зв'язку ОБСЄ запит з вимогою роз'яснити мету накопичення сил і засобів Збройних сил РФ поблизу українського кордону. У запиті містяться неспростовні докази посилення військового групування», – йдеться в повідомленні. Також не припиняються обстріл України з території РФ, фіксуються факти порушення кордону військовою технікою, а також БПЛА (безпілотними літальними апаратами). Крім того, Росія передає озброєння і важку військову техніку (комплекси ППО, реактивні системи залпового вогню) проросійським терористичним угрупованням на Донбасі. Україна закликає Росію вжити заходів і припинити незаконні дії. «Україна і Росія є сторонами Віденського документа ОБСЄ 2011 року про заходи зміцнення довіри та безпеки, який передбачає низку заходів, спрямованих на підвищення стабільності та зменшення загрози виникнення конфліктів», – зазначили в МЗС. Згідно III розділу Віденського документа учасники мають право направляти один одному запити щодо роз'яснень військової діяльності. Варто відзначити, відповідно до положень Віденського документа, Росія повинна відповісти на запит України протягом 48 годин (орієнтовно до 23:00 1 серпня) |
|
|
|
|
|
#4596 |
|
Moderator
|
Бойовики стріляють з «Градів», незважаючи на «день тиші» – штаб АТО
Терористи не дотримуються оголошеного 31 липня на Донбасі «дня тиші», оголошеного на вимогу генсека ООН Пан Гі Муна для забезпечення роботи міжнародних експертів в зоні падіння пасажирського літака Boeing-777. Про це повідомляє прес-центр АТО. «31 липня війська, які беруть участь в активній фазі АТО, не ведуть бойових дій, крім захисту власних позицій від нападу. Однак, наймані російськими терористами бойовики не дотримуються жодних міжнародних домовленостей і вимог», – йдеться у повідомленні. У прес-центрі відзначили, що, зокрема, о 9 ранку окупанти обстріляли з двох установок БМ-21 «Град» населений пункт Переможне Лутугинського району. «Цим вони черговий раз демонструють своє бандитське ставлення до України і до всього світового співтовариства», – відзначили в прес-центрі. |
|
|
|
|
|
#4597 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
У Міноборони знають, коли завершиться активна фаза АТО.....
31.07.2014 Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Начальник Генштабу Збройних сил України Віктор Муженко прогнозує завершення активної фази антитерористичної операції менш як через місяць, передає "Укрінформ". "Я не хотів би називати конкретні терміни, але активна фаза буде завершена в недалекому майбутньому. Я думаю, що... Не хочу наперед загадувати, називати кількість днів і місяців. Напевно, це буде раніше, ніж через місяць", - сказав Муженко. Відповідаючи на запитання, чи потрібна в даний момент Україні підтримана нещодавно парламентом масштабна третя черга мобілізації, начальник Генштаба відповів, що, ймовірно, чисельність покликаних українців буде менше запланованої. "Мобілізація потрібна, але, напевно, в трохи менших обсягах, ніж це було задекларовано. Напевно, ми до цього прийдемо, і чисельність мобілізованих буде менша, ніж планувалося", - зазначив він. Нові мобілізовані, за словами Муженка, будуть спрямовані на укомплектування частин забезпечення, щоб звільнити бойові підрозділи від виконання невластивих їм завдань. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#4599 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 30.05.2011
Дописи: 1.847
Ukraine
Мій ресівер: GI Phoenix(Фенікс)28,2-90E+Т2.
|
Stan Sport(НТВ СПОРТ) Intelsat 47,5 ° E 11500 H 3750 3/4 DVB-S2/8PSK MPEG-4 ЮГ: 0001Код:
-26.05.2015*E7 B3 17 B1 D2 D5 B7 5E
Живе лиш той, хто не живе для себе,Хто для других виборює життя. Востаннє редагував Nalot: 26.05.2015 о 08:33. Причина: Оновлення ключа-26/05/2015р. |
|
|
|
|
|
#4600 |
|
Moderator
|
Колона танків з російськими прапорами в Донецькій області..
Глядачі в заваті, радісно й привітно махають ручками всім танкам... а потім вся ця наволоч тікають до нас в бандерівщину і ми мусимо цим скотам давати їжу. житло.... |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |