![]() |
|
|
#461 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
Срна: "Самі винні"
Капітан Шахтаря критикує себе і свою команду після нічиєї з київським Арсеналом. "Ми не заслужили виграти, тому що не виступили на своєму рівні у другому таймі. Перший тайм провели добре, поки гол не забили. Потім розслабилися і дозволили суперникові контролювати гру", - сказав Даріо. "Ми здорово діяли перші двадцять хвилин, могли самі контролювати гру до кінця, але в другій половині розслабилися зовсім, тому я вважаю, що ми не заслуговували перемоги". "Арсенал постійно тиснув на наші ворота - що з кутових, що з гри. Шкода, що втратили три очки на останніх хвилинах, але ми самі в цьому винні".
|
|
|
|
#462 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
"Інтер" готовий обміняти Майкона на Тевеса
Захисник "Інтера" Майкон може стати частиною операції із придбання у "Манчестер Сіті" нападника Карлоса Тевеса. Вартість 27-річного аргентинця оцінюється в 45 мільйонів євро, і міланський клуб готовий запропонувати 30-річного бразильця, оціненого в 20 мільйонів, а іншу частину трансферу оплатити грошима, інформує Football Italia. З чуток, "Інтер" раніше був готовий віддати "городянам" Самюеля Ето'О, але президент італійської команди Массімо Моратті цю угоду заблокував. Нагадаємо, що раніше Тевес говорив, що його намір покинути "Манчестер Сіті" пов'язаний із бажанням бути ближче до дружини і двох дочок, які живуть в Аргентині, пише sport-express.ru.
|
|
|
|
#463 |
|
Передовик
|
Ель Каддурі повернувся у загальну групу
"Динамівець" Бадр Ель Каддурі, який не брав участі у матчі проти "Металурга" через проблеми зі здоров'ям, приступив до тренувань у загальній групі. Про це сам гравець розповів Інформаційному центру ФК "Динамо". "Наприкінці минулого тижня я трохи захворів - погано себе почував, боліло горло, нежить. Напевно, в машині сильно включив кондиціонер, від нього і пішла проблема. Відразу звернувся до лікарів, які зробили все можливе, щоб зупинити хворобу й швидше повернути мене на поле. Пару днів тренувався самостійно, а з понеділка вже буду працювати в загальній групі. Сподіваюся, скоро зможу допомогти команді", - сказав захисник.
|
|
|
|
#464 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Головний тренер мадридського "Реала" пожинає плоди своєї популярності.
Жозе Моурінью змушений був тікати від китайських футбольних фанатів в одному з торгових центрів Гуанчжоу. Головний тренер "Реала" намагався залишити готель через прилеглий до нього торговий центр, оскільки біля готелю його чекали сотні фанатів. Однак португальцю не вдалося уникнути зустрічі з фанатами. Хтось з численної групи вболівальників, що знаходилася у торговому центрі, впізнав Моурінью, після чого наставнику мадридців довелося тікати від китайських шанувальників футболу. У середу "Реал" проведе товариський матч з місцевим клубом "Гуанчжоу Евергранд", а в суботу зіграє з "Тяньцзінь Теда". Нагадаємо, що недавно Моурінью скостили один матч дискваліфікації, отриманої за скандальні заяви тренера з приводу навмисного підсуджування арбітрами "Барселоні" у півфінальному матчі Ліги чемпіонів проти його "Реала". Нагадаємо, що "Барселона" перемогла "Реал", а пізніше виграла Лігу чемпіонів.
|
|
|
#465 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Роналдіньо - кращий гравець світу минулого тижня
Новини футболу, 1 серпня. Футбольний сайт Goal.com визнав атакувального півзахисника бразильського клубу "Фламенго" Роналдіньо кращим гравцем тижня в світі. Минулого тижня 31-річний футболіст забив чотири голи у двох матчах і вийшов в лідери списку найкращих бомбардирів чемпіонату Бразилії. У матчі з "Сантосом", який відбувся 27 липня, Роналдіньо зробив хет-трик, а його команда, програючи по ходу гри з рахунком 0:3, зуміла домогтися перемоги (5:4). Ще один м'яч Роналдіньо забив 30 липня в матчі з "Греміо" (2:0). Серед інших футболістів, які проявили себе минулого тижня - гравець молодіжної збірної Аргентини Ерік Ламела, який приніс своїй команді перемогу над Мексикою (1:0) в матчі молодіжного чемпіонату світу, а також форвард Даніель Фран, який виступає за клуб "Лейпциг" в четвертому німецькому дивізіоні. Фран забив три м'ячі в матчі Кубка країни з "Вольфсбургом", який "Лейпциг" несподівано виграв з рахунком 3:2 |
|
|
|
|
|
#466 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Аллегрі: Інтер наш головний конкурент у боротьбі за титул
Новини футболу, 1 серпня. Наставник "Мілана" Массіміліано Аллегрі вважає, що головним суперником його команди за чемпіонство в наступному сезоні буде "Інтер". "Незважаючи на те, що інші клуби значно посилилися, я думаю, що "Інтер" буде нашим головним конкурентом у боротьбі за титул. Матч за Суперкубок буде складним, але перемога додасть нам впевненості у своїх силах", - сказав тренер. |
|
|
|
|
|
#467 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Захисник казанців не встигає відновитися від травми.
Центральний захисник казанського "Рубіна" Сесар Навас не зможе допомогти в середу своїй команді у матчі-відповіді третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів з київським "Динамо". Отримавши в заключному матчі першого кола з "Кубанню" травму руки, іспанський легіонер казанців не зміг зіграти в кубковому поєдинку проти "Уралу", а також проти "Терека" в чемпіонаті Прем'єр-Ліги. Не було його і в Києві, де "Рубін" тиждень тому проводив перший матч, але тренери сподівалися, що Навас буде готовий вийти на поле в матчі-відповіді. На жаль, Навас поки навіть не приїхав до Казані. А ось ще один гравець з лазарету "Рубіна" Олександр Рязанцев вже повернувся в Казань з Німеччини, де проходив лікування. Але і він не зможе допомогти товаришам по команді, так як не заявлений для участі в Лізі чемпіонів. Нагадаємо, що 3 серпня в Казані "Динамо" зіграє матч-відповідь третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти "Рубіна". У першій зустрічі "динамівці" програли казанцям з рахунком 0:2, чим дуже ускладнили собі завдання пройти далі.
|
|
|
#468 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Олег Блохін вважає, що збірна Англії не найгірший варіант для України.
Тренер збірної України з футболу Олег Блохін заявив програмі "Профутбол", що суперники української команди по відбірковій групі на чемпіонат світу-2014 нагадують йому групу на відбір 2006 року. А також зазначив, що Англія - це не найгірший варіант для України. "Думаю, добре, що попалася Англія, а не Франція, Іспанія чи Голландія. З ними грати було б важче. А з англійцями, на мій погляд, грати можна", - сказав Блохін. Головний тренер збірної зазначив, на даний момент головним завданням, яке стоїть перед збірною України, - гарний виступ на Євро-2012. Нагадаємо, що збірна України за право грати на чемпіонаті світу з футболу боротиметься з командами Англії, Чорногорії, Польщі, Молдови та Сан-Марино.
|
|
|
#469 |
|
Передовик
|
Тимощук - найбільш досвідчений "збірник" в Бундеслізі
Гравець мюнхенської "Баварії" Анатолій Тимощук встановив унікальне досягнення для нового сезону чемпіонату Німеччини. Про це повідомляє Kicker. український півзахисник мюнхенського клубу є найдосвідченішим гравцем, маючи в своєму активі 106 матчів у футболці національної команди, що більше, ніж у будь-якого іншого футболіста німецької Бундесліги, заявленого в цьому сезоні, пише football.kulichki.net.
|
|
|
|
#470 |
|
Передовик
|
"Спортинг" підписав нападника "Барселони"
Представники "Барселони" і "Спортинга" напередодні обговорили деталі трансферу форварда Хеффрена Суареса. Молодий венесуелець, заграний за молодіжну збірну Іспанії, днями пройде медобстеження в Лісабоні і підпише з "Левами" контракт, передає Record. Сума трансферу складе 5 мільйонів євро. У минулому сезоні Хеффрен не був гравцем основної обойми - в Прімері він зіграв всього 8 матчів і забив один гол, пише sport.ru.
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |