![]() |
|
|
#465 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
- Тату, а у кризи є кінець?
- Звичайно є, тільки наближається він непомітно.. і ззаду.
|
|
|
#466 |
|
Administrator
Ukraine
|
- Дівчино, продайте, будь-ласка, дві троянди.
- У вас, мабуть, горе? - Нє, в мене - дві баби...
|
|
|
#467 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 13.03.2010
Дописи: 1.433
|
У перукарні сидять лейтенант і прапорщик.
Перукар після закінчення стрижки запитує у лейтенанта: - Одеколон бажаєте! Лейтенант у відповідь: - Ні, ні! Коли від мене пахне одеколоном, дружина думає, що я в борделі був! Прапорщик на це ж питання відповідає: - Давай одеколон, не шкодуй! Моя дружина не знає, як бордель пахне! |
|
|
|
|
|
#469 |
|
Administrator
Ukraine
|
Міліціонер питає хлопчика:
- Зізнайся, твій тато самогон варить? - Ні ,він його сирим п"є.
|
|
|
#470 |
|
Administrator
Ukraine
|
Украiнська Верховна Рада. Йде обговорення за порядком денним – про екологiю.
Депутат Хмара (Х) просить слова. Голова (Г) (Г)- Депутат Хмара, перший мiкрофон. (Х)- Всiх москалiв треба повiсити, а ляхiв втопити. (Г)- Знову ви про свое, пане Хмара, виключiть, будь ласка, мiкрофон. Хто ще хоче виступити? Депутат Хмара просить слова. (Г)- Що, знову. Ви ж щойно виступали. Включiть перший мiкрофон. (Х)- Всiх москалiв треба повiсити, а ляхiв втопити. (Г)- Знову про свое. Виключiть мiкрофон. Сядьте, Хмара. Хто ще просить слова? Депутат Хмара просить слова. (Г)- Депутат Хмара, вiдiйдiть вiд мiкрофону, ми вже чули вашу позицiю. До экологii вона нiякого вiдношення не маэ. (Х)- Я буду тiльки про екологiю. (Г)- Включiть мiкрофон. (Х)- Шановний пане Голова, шановнi депутати! Подивiться, що сталося з нашею екологiэю. Дерева вирубають, рiки мiлiють. Скоро важко буде знайти, де москаля повiсити, чи ляха втопити!
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |