![]() |
|
|
#473 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Директор заводить у кабінет секpетаpшу і починає зpивати з неї плаття. Та:
- Іване Петpовичу, ви хоч двеpі закpийте! - Hе можна, Kлава! Ще подумають, що ми тут горілку п'ємо. - Алло! Це агентство фотомоделей? - Так. - А скільки ви платите моделям? - Платимо ми добре, але приймаємо тільки з параметрами 90-60-90. - Ну з цим проблем немає, у мене все збігається - і зріст і вік і вага ..
|
|
|
#476 |
|
Administrator
Ukraine
|
Нагадало:
Пливе по океані корабель а назустріч-Голова. "Капітан, капітан, як мені в Австралію попасти" "Пливи просто, потім повернеш наліво, далі направо, а там буде Австралія". Голова поплила. А капітан думає. Що ж я Голові зморозив. Доганає. "Голова, Голова, Голова, я неправильно тобі сказав. Коли повернеш наліво то далі знову наліво, і там буде Австралія". А Голова відповідає "А мені пофіг. Я на велосипеді"
|
|
|
#478 |
|
Administrator
Ukraine
|
Новини з Європи:
Готуючить до ювілею, голова одної з "європейських" держав доручив своїй адміністрації закупити, використовуючи високі технології, партію наркотичних засобів. Після чого прем'єр цієї держави признався, що жити стало краще, жити стало веселіше, а сам голова пішов у відпустку на невизначений срок.
|
|
|
#479 |
|
Administrator
Ukraine
|
"Коханий, я пішла до подруги, На вечерю риба - вудочка в коридорі".
-- -- -- - Любий, ти б сказав мені перед сном щось добре,романтичне. Хоча б "моя кохана". - Моя кохана. - Скажи мені ще "моя найдорожча". - Моя найдорожча. - А тепер вигадай щось сам. - На добраніч! -- -- -- -Тату, як влаштований мозок? -Відчепися, в мене інше в голові...
|
|
|
#480 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 13.03.2010
Дописи: 1.433
|
повезло ось моїй дочечці чоловік дістався..просто казка! пере, прибирає, їсти готує, в магазин ходить - золото. а не чоловік! а ось синові така тварюка дісталася!!! не призведи Господи!!! Він замість неї пере, прибирає. їсти готує, в магазин ходить - така стерва!!!
|
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |