SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Офтопік (теревеньки) > Ваші захоплення

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 11.10.2010, 12:47   #1
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово Чарівний світ живої природи...

Жива природа...
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Маленькі та великі, пухнасті і не дуже, в пір'ях та в шерсті – друзі наші менші завжди дарують нам багато приємних і та радісних хвилин. ...в поєднанні з прекрасною природою нашого світу...Мабуть, найбільшу насолоду і радість, найпалкішу любов до рідного краю, до життя викликає спілкування з природою. Вона чарувала і чарує, хвилювала і хвилює людину. Шепіт голубої води, зелених дібров, спів дзвінкоголосих пташок, запах і розмаїття квітів - усе це дорога серцю, ні з чим незрівнянна краса рідної землі.

Востаннє редагував VADYA777: 31.01.2012 о 23:18.
D-Misha зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 23.12.2011, 17:44   #481
2vanya2
Передовик

Вік: 29
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Покинуте матір'ю ведмежа Сіку стало світовою знаменитістю...

Новою зіркою Інтернету стало місячне біле ведмежа-сирота на прізвисько Сіку (Siku), яке народилося в Данії і зараз перебуває під опікою працівників Скандинавського парку дикої природи.

Відео крихітного хижака, який міцно спить, висунувши язика, і потягується, перебираючи лапками, принесло йому тисячі шанувальників в Інтернеті.

"Сіку" в перекладі з мови ескімосів інупіак означає "морський лід". У його матері було замало молока і вона відмовилася його годувати, тому зараз маля на ручному годуванні та під опікою фахівців.

Йому вже пророкують славу знаменитого білого ведмедя Кнута з Берлінського зоопарку, який після того, як мати відмовилася його годувати, став світовою знаменитістю.

На жаль, в березні цього року чотирирічний ведмідь помер. Він страждав на енцефаліт - набряк головного мозку - і потонув після того, як впав до басейну. Шанувальники Сіку сподіваються, що він матиме значно довше життя.

Востаннє редагував D-Misha: 23.12.2011 о 18:02.
2vanya2 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 24.12.2011, 11:43   #482
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Клуні натер черевики фрикадельками, щоб сподобатись собаці

50-річний акторові Джорджу Клуні сподобалася фотографія пса, якого він побачив у ролику на сайті притулку для тварин.

Однак коли він зв'язався з притулком, щоб повідомити, що хоче забрати собаку на ім"я Ейнштейн додому, йому сказали, що пса віддадуть лише в тому випадку, якщо Джордж зможе сподобатися собаці.

Перед приїздом співробітника притулку з собакою Джордж взяв тефтелі з індички і протер ними свої черевики. Собака кинулася до ніг актора. І співробітнику притулку нічого не залишалося, як залишити пса у Джорджа.

Джордж обожнює свого пса. Він запевняє, що між ними виникла велика прихильність з першої хвилини зустрічі.

"Я шукав собаку, бо в мене на той момент його довго не було. І я хотів знайти пса, який привчений до життя в будинку. Я ж зовсім не вмію привчати до порядку собак. Він мене любить. Нічого не можу зробити без нього, він слідує замною всюди", - розповів актор.
Старий 24.12.2011, 23:19   #483
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

На Харківщині скажені тварини покусали 85 людей
За рік безпритульні тварини покусали більше 5 тисяч жителів Харківської області.

Влада знищує безпритульних тварин чутками про сказ
У Харківській області за рік від укусів скажених тварин постраждали 85 осіб, повідомили в обласній санітарно-епідеміологічній службі. Крім того, курс щеплень проти сказу призначено 760 постраждалим.

В цілому, за 11 місяців поточного року в лікувально-профілактичні заклади Харківської області за медичною допомогою через укуси тварин звернулися понад 5,2 тис. осіб.

Як повідомлялося, 22 грудня державна ветеринарна та фітосанітарна служба України зафіксувала ще два випадки сказу в Києві - у Дніпровському та Оболонському районах. Як повідомили у відомстві, діагноз - сказ - виявлений у бездомної собаки і кота.

Пізніше з'ясувалось, що скажених тварин СЕС виявила по одній в кожному районі. Захисники безпритульник котів та собак таку рівномірну статистику пов'язують з небажанням влади Києва займатися проблемою бродячих собак. Адже городяни, після повідомлень про напади тварин на людей, починають своїми силами травити чотирилапих безхатьків.
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 25.12.2011, 13:23   #484
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

У зоопарку Таїланду тигренят перевдягли у маленьких Санта-Клаусів

Відвідувачі могли сфотографуватись із тигренятами та навіть потримати їх на руках.

Чарівні пухнастики сподобалися не всім
Працівники Таїландського тигрячого зоопарку довели, що Сантами можуть стати й тигренята.

Найменших мешканців зоопарку одягли у святкові костюмчики, щоб потішити відвідувачів

Малята розміщені у вольєрі разом із прийомною матір'ю - їх вигодовує свиня.

До Різдва адміністрація зоопарку дозволила відвідувачам сфотографуватись із тигренятами та навіть потримати їх на руках.

Утім, маленькі хижаки, навіть у святкових костюмах, сподобалися не всім. Дітки бояться, що хижі Санта Клауси можуть їх з'їсти.
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 25.12.2011, 13:43   #485
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Найбільшою твариною в Україні є зубр (бізон європейський), який досягає 2 м висоти і важить до 1 000 кг! Це дуже сильна тварина: якщо лісовий богатир розлючений, то легко валить дерева завтовшки 20 см, викорчовуючи їх з корінням, якщо ж його не тривожити, то він має спокійний і мирний характер.

Старий 26.12.2011, 22:45   #486
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Наляканий кіт проїхав 300 км під капотом авто

У США водій автомобіля Mitsubishi Eclipse врятував, кота, який заліз під капот автомобіля і застряг там.

Тварина подолала 320-кілометровий шлях зі штату в Клівленд в Огайо у нестерпних умовах і вижила.

За словами водія автомобіля Уейна Полка, він відчув запах горілого в автомобілі через чотири години їзди по міжміському шосе.

Зупинившись у придорожній зоні відпочинку і відкривши капот автомобіля, Полк виявив там кота, який застряг між стінкою двигуна і вузловими агрегатами машини.
Старий 27.12.2011, 11:11   #487
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Слони з усього Непалу зібралися на щорічний фестиваль

Слонячий фестиваль в Непалі: товстошкірі гіганти взяли участь у перегонах, зіграли у футбол і обрали найкрасивішого.

У Непалі восьмий рік поспіль проходять традиційні перегони слонів. Екзотичний фестиваль відбувається в туристичному селищі Саураха в районі Читвані (близько 170 кілометрів на південь від Катманду).

У рамках заходу – окрім власне перегонів – проводиться футбольний турнір серед слонів і навіть конкурс краси серед товстошкірих гігантів.

За словами організаторів, у перегонах беруть участь більше 20 слонів – це команди з усіх куточків Непалу, Великобританії, Китаю, Німеччини, Бразилії та інших країн.

Змагаються тварини на дистанції в 300 метрів, причому доріжки роблять завширшки 10 метрів, щоб великий спортсмен не зіткнувся ненароком зі своїми конкурентами. Наїзник сідає не на спину слона, а на його шию – і, до речі, без будь-якого сідла. Зазначимо, що в середньому ці тварини, вага яких може перевищувати 5 тонн, розвивають швидкість до 48 кілометрів на годину.

Фестиваль слонів проводиться в Непалі з 2004 року. Метою заходу його організатори називають просування внутрішнього і зовнішнього туризму в регіоні. Як відомо, в селищі Саураха зупиняються більшість туристів, які прагнуть відвідати Національний парк дикої природи Читван.
Старий 27.12.2011, 13:42   #488
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

В Гімалаях слони грають у футбол і проводять конкурси краси

Слони з усього Непалу зібралися на щорічний фестиваль поблизу Катманду.

У Непалі восьмий рік поспіль проводять триденний фестиваль слонів, під час якого відбуваються перегони на товстошкірих гігантах, крім того слони грають у футбол та беруть участь у конкурсі слонячої краси.
Старий 28.12.2011, 08:56   #489
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Сказ у Києві – привід вбивати собак?

В Києві за місяць – три випадки сказу, повідомляє Державна ветеринарна та фіто санітарна служба. Кияни масово повели своїх собак на щеплення, ветеринари – закликають збирати безпритульних собак у притулки, а потенційно хворих – знищувати. Захисники ж тварин переконані, що ажіотаж зі сказом створюють штучно, як привід для знищення київських собак до Євро-2012. Тим часом у країнах ЄС набирає сили рух проти вбивств собак в Україні, та лунають заклики бойкотувати чемпіонат.

Сказ є приводом для знищення собак до Євро-2012 – екологи.....

Натомість київські захисники тварин вбачають в інформації про сказ спробу виправдати знищення безпритульних тварин напередодні «Євро-2012». Тварин убивають масово, й вони помирають у страшних муках, заявила Радіо Свобода керівник Товариства захисту тварин Оболонського району Лариса Гриніченко. Вона вважає, що це робиться з відома влади.

«За останні два тижні у нашому районі вбили близько 30 собак. Їм підкидають протитуберкульозні препарати та інші отруйні для них речовини, собаки стікають кров’ю і гинуть у страшних муках», – каже захисник тварин.

Повноцінного державного притулку в Києві немає, приватні – переповнені, а для будівництва нових чинять бюрократичні перешкоди».

Держветфітослужба причетність державної та муніципальної влади до отруєння собак на київських вулицях відкидає.

Тим часом інформація про жорстоке знищення київських собак спричинила протестний рух у Європі. Громадські активісти країн ЄС закликають бойкотувати чемпіонат Європи з футболу в Україні та його спонсорів зокрема – вони зібрали понад 500 тисяч підписів. Захисники тварин, зокрема посол Європейської асоціації захисту тварин та природи, Майя фон Гогенцоллерн порушувала це питання у Європарламенті.
Мініатюри долучень
C7CC9777-432D-4824-BC2E-E60C7608EE52_w268_r1.jpg  

Востаннє редагував D-Misha: 28.12.2011 о 09:01.
D-Misha зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 28.12.2011, 10:19   #490
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Пес Стюарт підірвав інтернет запальними танцями

Пес легко та енергійно виконує запальні танці не гірше, ніж досвічені танцюристи.

Талановитий пес Стюарт підкорив інтернет своїми неординарними хореографічними здібностями.

Він легко освоїв латиноамериканські та домініканські танці без будь-якого інструктажу досвідчених танцюристів.

Спочатку коментатори відео припустили, що господар знущається над своїм песиком і тримає його лапи на мотузках, але це не так.

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Світ з HDTV новини SLAVASAM Новини,українські телевізійні канали,DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення 75 13.02.2013 18:54
Новини WRC Світ Ралі BMW Спорт на SAT-TV 3 11.02.2012 19:03

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:19.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум