![]() |
|
|
#41 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
Попов: "У Казані потрібно забити швидкий гол"
"Динамо" може пройти "Рубін" у матчі-відповіді 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. Про це офіційному сайту "Динамо" заявив захисник киян Горан Попов. "Ми знаємо їхні сильні сторони. Повторюся, у першій грі ми пропустили два м'ячі через власні помилок в обороні. Суперник всього два рази переходив на нашу половину поля і двічі забив. А у нас в першому таймі було три-чотири моменти, після яких могли відзначитися. Якби ми забили першими, думаю, виграли б 2:0 чи 3:0", - сказав він. "Але у нас є попереду ще одна гра. У Казані потрібно швидко забити перший гол, тоді все буде добре", - впевнений захисник
|
|
|
|
#42 |
|
Передовик
|
Шевченко: Завтра потрібно виходити грати на результат
Шанси у двоматчевому прjтистоянні "Динамо" з "Рубіном" в київської команди ще є, незважаючи на поразку з рахунком 0:2. Про це розповів Андрій Шевченко після прибуття в Казань. "Так, ми програли перший матч з неприємним рахунком, але навіть при цьому шанси на вихід в наступний раунд у нас є. А раз так, то завтра потрібно виходити грати на результат. Не оглядаючись на рахунок київського поєдинку. Тим паче, що настрій в команді нормальний, тому жодних проблем з настроєм у нас виникнути не повинно. В Києві "Рубин" нас нічим не здивував, ми до такої гри і готувалися. Просто у футболі важливе не лише розуміння того, як грати проти суперника, але і уміння реалізовувати задумане на футбольному полі. І кожним футболістом, і командою в цілому. Цього разу нам це, на жаль, не вдалося. Але ми прагнемо реабілітуватися перед своїми вболівальниками в Казані", - цитує Шевченка dynamo.kiev.ua.
|
|
|
|
#43 |
|
Передовик
|
Вілліан налаштовується із "Шахтарем" на півфінал Ліги чемпіонів
У сезоні Ліги чемпіонів 2011/2012 донецький "Шахтар" має дійти мінімум до півфіналу. Про це в інтерв`ю "Коммерсанту" розповів півзахисник "гірників" Вілліан. "У Лізі чемпіонів, після того, як ми пробилися в чвертьфінал в попередньому її розіграші, тепер треба дійти як мінімум до півфіналу. Там грають найсильніші команди Європи. Але ми справді хотіли б колись виграти цей турнір. Все-таки з кожним новим сезоном ми отримуємо все більше і більше досвіду, стаємо сильніше. А ще від нас вимагається знову стати чемпіонами України", - сказав Вілліан.
|
|
|
|
#44 |
|
Передовик
|
Ліга Чемпіонів. "Оденсе" та "Копенгаген" вийшли в 4-й раунд кваліфікації. Інші матчі
Ліга Чемпіонів 2011/12 Третій кваліфікаційний раунд Другі матчі 2 серпня БАТЕ (Білорусь) - "Екранас" (Литва) - 3:1 (2:1) Голи: 1:0 - Родіонов (18), 1:1 - Величка (22), 2:1 - Брессан (35), 3:1 - Гордейчук (89) Вилучення: Брессан (40, Б.) Перший матч - 0:0 "Шемрок Роверс" (Ірландія) - "Копенгаген" (Данія) - 0:2 (0:1) Голи: 0:1 - Ндойє (41), 0:2 - Боланьос (73) Перший матч - 0:1 "Панатінаїкос" (Греція) - "Оденсе" (Данія) - 3:4 (1:1) Голи: 0:1 - Йоханссон (12), 1:1 - Бумсонг (35), 2:1 - Точе (50), 2:2 - Рууд (58), 2:3 - Кадрі (80), 2:4 - Андреасен (87), 3:4 - Точе (90) Перший матч - 1:1
|
|
|
|
#45 |
|
Передовик
|
Сумні єврокубкові ювілеї
4 серпня 2011 Матч-відповідь 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів УЄФА проти «Рубіна» був відзначений не лише прикрою поразкою «Динамо» та припиненням виступу в найпрестижнішому європейському клубному турнірі, але й кількома єврокубковими ювілеями. Так, для голкіпера «Динамо» Олександра Шовковського звітний поєдинок став 100-м у рамках Ліги чемпіонів. Щоправда, якщо враховувати анульований матч сезону 1995/1996 проти грецького «Панатінаїкоса». Так званого «офіційного» ювілею Шовковському доведеться почекати як мінімум ще рік. Півзахисник Олег Гусєв у 60-й раз зіграв за «Динамо» в єврокубках. А м’яч, забитий уже в компенсований арбітром час, став для нього десятим в євротурнірах у біло-синій футболці.
|
|
|
|
#46 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Канали
Коломойського отримали права на показ Ліги Чемпіонів та Ліги Європи - офіційно Медіаправа на висвітлення ігор Ліги Чемпіонів УЄФА та Ліги Європи УЄФА у сезоні-2011/12 передано компанії "1+1" - оператору загальнодоступного телебачення, котра замінить "Поверхность" як партнера трансляції єврокубків в Україні. Про це повідомляє офіційний сайт УЄФА. Канали "1+1" та "2+2" показуватимуть принаймні по одному матчу Ліги Чемпіонів в ігровий тиждень, а також підбірку найкращих моментів турніру, тоді як "2+2" також транслюватиме один поєдинок Ліги Європи із раннього й пізнього потоку матчів та оглядову програму за ігровий тиждень. Українські футбольні вболівальники також матимуть змогу стежити за обома турнірами в інтернеті на сайтах Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! та Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! і за допомогою мобільної мережі.
|
|
|
#47 |
|
Передовик
|
Президент "Удінезе" Джампаоло Поццо поділився очікуваннями від протистояння з лондонським "Арсеналом" в рамках раунду плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів.
"Для нас це захоплююча пригода - наче перший раз в житті відправитися до Нью-Йорк. "Арсенал" - клуб з багатою історією, і ми раді з ним зустрітися. На цьому рівні всі ігри складні. Але чим важчий опонент, тим більше викладуться на полі наші гравці. Нам слід поставитися до жеребкування по-філософськи: будь-яка з п'яти команд, яка могла нам дістатися, дуже сильна. Незалежно від результату це буде історичний момент для клубу, для наших тренерів і гравців. І всі це розуміють", - цитує Поццо офіційний сайт УЄФА.
|
|
|
|
#48 |
|
Передовик
|
Льоренте: "Реал" та "Барселона" зіпсують Лігу чемпіонів
Президент "Валенсії" Мануель Льоренте висловив занепокоєння щодо переваги "Реалу" і "Барселони" як в Іспанії, так і в Європі, заявивши, що це може привести до зниження інтересу до гри. "Чемпіонат Іспанії - змагання найвищого рівня, але існує велика прірва між двома топ-клубами та іншими. Я боюся, що це призведе до зниження рівня інтересу і стане великою проблемою для всіх. Упевнений, що незабаром підуть такі ж розмови і в Європі. Ліга чемпіонів скоро перетвориться на чемпіонат Шотландії, де "Селтік" і "Рейнджерс" багато років в очній суперечці вирішують, хто найкращий у країні. Не думаю, що європейці сприймуть таку Лігу чемпіонів. На мій погляд, такі клуби як "Манчестер Юнайтед" , "Челсі" і "Баварія" не змогли б піднятися в Іспанії вище все того ж третього місця. А ось ми б змогли битися за титул в їх лігах", - поділився своїми побоюваннями Льоренте.
|
|
|
|
#49 |
|
Передовик
|
УЄФА заявив, що голландський "Твенте" зможе прийняти португальську "Бенфіку" на своєму домашньому стадіоні "Де Гролсх Весті" в рамках 4-го кваліфікаційного раунду "Турніру 15" Ліги чемпіонів 24 серпня, інформує AP.
7 липня під час проведення ремонтних робіт на арені в Енсхеде частково обрушився дах, в результаті чого двоє людей загинули і ще близько 15 отримали травми різного ступеня важкості. Нагадаємо, що в рамках третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів "Твенте" приймав румунський "Васлуй" на стадіоні в місті Арнем. Свій перший матч на "Де Гролсх Весті" після проведення робіт на арені клуб з Енсхеде проведе в цю суботу в рамках чемпіонату Голландії проти АЗ.
|
|
|
|
#50 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.08.2011
Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
|
Венгер знає, як пройти Удінезе в ЛЧ
Головний тренер "Арсеналу" Арсен Венгер, коментуючи результати жеребкування 4-го відбіркового раунду Ліги чемпіонів, де його команді попався "Удінезе", підкреслив, що до матчів з італійським клубом лондонцям необхідно підійти у бойовій готовності. "Удінезе" - складний, але можливий для нас варіант. Хто хоче зіграти з італійським клубом? Нам потрібно буде показати свій найкращий футбол, щоб пробитися в груповий раунд. Треба якомога швидше набрати форму, адже Ліга чемпіонів для нас вкрай важлива ", - цитує Football Italia слова Венгера.
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|