![]() |
|
|
#41 | |||||
|
Передовик
![]() ![]() Реєстрація: 04.01.2011
Вік: 54
Дописи: 2.592
Hunduras
Мій ресівер: Dreambox 500HD; Openbox X540
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
З повагою Slavon 4W+5E+13E+19E, 31,5Е+36Е+39Е Dreambox 500HD; Openbox X820CI, Х540 Viasat UA (Віжин ТВ) - це маразм, яких мало !!! Стронг 7700, 7707 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!! Не ведіться на це, бо це 100% лохотрон !!! Востаннє редагував slavon: 15.01.2014 о 06:26. |
|||||
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 11.01.2014
Дописи: 12
Ukraine
|
Цитата:
Не в онлайні, я про торенти, де якість навіть вища, і якщо брати н.п. фільми, то новинки дивишся зазвичай швидше ніж на 25-30ХД каналів. Якщо б ми цілими днями були вдома, то мабуть цікаво б було мати 25-30ХД каналів. А коли приходиш щодня з роботи і маєш можливість сісти за телек десь близько 20-00, то мабуть стільки й не потрібно (не помішали б звісно, але ...). Я про це вже писав На жаль в нашій державі мусиш постійно себе обмежувати Ну значить це вже не найгірший варіант. |
|
|
|
|
|
|
#43 | ||
|
Передовик
![]() Реєстрація: 04.11.2011
Вік: 46
Дописи: 1.644
Я вернувся домів,в своє файне місто Львів
Мій ресівер: Orton9500HD
|
Цитата:
Цитата:
а я так розумію ви людина не бідна,то вже зразу картіну,на кожен тв (тюнер від GI mini до Gi 8120),що там 18 євро в місяць помножити на чотири))))
Востаннє редагував kreshnot: 15.01.2014 о 12:34. |
||
|
|
|
|
|
#44 | |||
|
Передовик
Hunduras
|
Zhora15, Не сварися друже, можливо я чогось не врахував, я ж не був на місці, а збирати постійно докупи і тримати в голові всі пости Vit@liy, не має ні можливості, ні бажання... Я звичайно стараюсь допомогти як можу, та й ідея з одним супутником Amos 4W (нижній піддіапазон, Н-поряризація) не моя ...
Цитата:
Цитата:
Цитата:
З повагою Slavon 4W+5E+13E+19E, 31,5Е+36Е+39Е Dreambox 500HD; Openbox X820CI, Х540 Viasat UA (Віжин ТВ) - це маразм, яких мало !!! Стронг 7700, 7707 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!! Не ведіться на це, бо це 100% лохотрон !!! Востаннє редагував kreshnot: 15.01.2014 о 12:35. |
|||
|
|
|
|
|
#45 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 18.11.2010
Дописи: 865
|
Прошу пана де я сказав таке...З самого початку полеміки я висловився за одночасне вкл всіх тюнерів паралельно в комутаційній коробці (тому і запитував її розміри). Вчіть матчасть-схемотехніку тюнерів і тоді дійсно не будете писати ахінею і хамство
(а про це є питання до модераторів які виборочно погрожують банами..- нагадайте всім правила спілкування на форумі,таке нехай пишуть в пп) Дякую за спілкування по даній темі бо для себе я її закрив! |
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Новачок
Ukraine
|
Цитата:
По-перше, тоді потрібно до 2 наявних ТВ докупляти плеєра (замість ресіверів у випадку САТ), по-друге буде загружатись трафік, по-третє : - не зовсім правильно розумієте. Тобто слава Богу на хліб вистачає та при теперішніх доходах готовий вкладати кошти в розумному розмірі і в основному разово. Мене ці абонплати за все вже дістали. Абонплата для мене допустима в сумі десь до 40-50 грн. в крайньому випадку, коли інших варіантів немає. У випадку діван тв, як на мене, вже Т2 краще взяти (не грузиться інтернет і немає абонплати). А на рахунок поведінки як малолєтки ... Шкода, що Ви slavon так вважаєте. Я прийшов сюди за порадою, а не обговорювати чиюсь поведінку. Для цього мабуть і існують такі форуми. А під ваш вислів я так розумію підпадають всі, хто не готовий тринькати гроші на вітер і стараються зекономити і отримати максимум користі. |
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Передовик
Hunduras
|
Vit@liy, Друже порад тобі надали вагон... Я б особисто так не робив як ти хочеш, як прокладав кабеля навіть якщо б це не було б дуже естетично, бо я технічна людина і для мене різна естетика в принципі пофіг - головне зручність, можливість вибору супутників, пакетів та незалежний перегляд на 3-4 ресіверах... А Ви собі робіть як хочете !!! Я таке вже як у Вас вже проходив - при ходиш до жлоба а у нього "евроремонт" (тіпа крутизна), то я якщо клієнт "великий поц" стараюся йому той ремонт "пікращити" - можу натякнути напарніку щоб вивалив кусок церги в кімнаті свердлом на самому видному місці і тд.тп. Не судіть строго, такий я вже є дуже не люблю "особливо вумних" людей які спочатку роблять а потім думають ...
З повагою Slavon 4W+5E+13E+19E, 31,5Е+36Е+39Е Dreambox 500HD; Openbox X820CI, Х540 Viasat UA (Віжин ТВ) - це маразм, яких мало !!! Стронг 7700, 7707 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!! Не ведіться на це, бо це 100% лохотрон !!! |
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 04.11.2011
Вік: 46
Дописи: 1.644
Я вернувся домів,в своє файне місто Львів
Мій ресівер: Orton9500HD
|
Цитата:
Вам теж треба вліпити попередження... Я вибачаюся но це маразм,а не підключення... ![]() Віталій,ви з села ,чи міста? Я до того,що до наступного ремонту можна кабельним перебитися... А якщо ,у вас кабельне цифра і ви не хочете підключати шару на плюсонутих,купуйте GI matrix mini і все буде пучком!!!
Востаннє редагував Zhora15: 15.01.2014 о 16:24. |
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Новачок
Ukraine
|
Львів, кабельного немає (новобудова), в тому й вся суть. Думав ще про Волю Smart HD (через інтернет), але задорого.
А в чому маразм? Я не сперечаюсь, просто хочу зрозуміти чому так не реально при одному конверторі лише з H-поляризацією? Востаннє редагував Vit@liy: 15.01.2014 о 16:47. Причина: про Волю |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Вибір EDGE-3G модемів!(обговорення) | xoxol4uk | Провайдери 3G,4G,WiFi,CDMA | 30 | 29.11.2013 15:52 |
| Ел. схеми тюнерів супутникового т.б. | savsav | Проф розділ | 1 | 29.11.2013 15:22 |