![]() |
|
|
#41 | |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.01.2013
Дописи: 843
Ukraine
Мій ресівер: Openbox S2HD PVR
|
Цитата:
а який вам доказ потрібен-хіба як закодують, тоді доказ буде.. а те що леблядь транслюватиме платно канали які відкрито йдуть на гориновичу-то думаю вже і є без малого доказ що закодують.
Openbox S2HD PVR. 4'W+ 4,8'E+ 13'E+ 19.2Е(0.9m). 31,5'E+ 36'E+ 53'E(0.9m). 75'E(0.9m). Востаннє редагував arki: 20.10.2013 о 17:13. |
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 04.11.2011
Вік: 45
Дописи: 1.644
Я вернувся домів,в своє файне місто Львів
Мій ресівер: Orton9500HD
|
Грип напевно навряд чи,а ось маразм-запросто!!!
|
|
|
|
#44 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Підсумки до вищеперечислених дописів або ще трохи інфи.....
ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ ПРИ ВИБОРІ СУПУТНИКОВОГО ТЮНЕРУ... Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Згідно заявам експертів та учасників українського ринку в найближчий час очікується початок кодування основних українських телеканалів, що транслюються з супутників. Сьогодні більшість українських телеканалів працює у відкритому режимі (FTA), або кодується в системі умовного доступу BISS (ця система тільки формально рахується кодуванням, а насправді застосовується телеканалами для захисту від власників контенту). Тільки деякі канали по-0справжньому захищені від «піратського» доступу. Чотири медіа групи, якім належать всі найбільш рейтингові українські канали, проводять активні переговори стосовно термінів початку кодування, визначення системи умовного доступу, входженню до складу існуючих платних супутникових платформ (Viasat, Xtra TV, Либідь ТБ, НТВ+ Україна, UA.TV) або можливості створення нових платформ. Основна умова, що висувається всіма каналами,- одночасний старт кодування. Це повинно забезпечити максимально швидкий перехід глядацької аудиторії від перегляду в режимі FTA до перегляду через платні платформи. Подія визріває давно. Трансляція з супутників великої кількості FTA програм однієї країни-унікальне явище в усьому світі. Переважно загальнонаціональні канали транслюються в кодованому вигляді у складі платник платформ, у вигляді безкоштовного додатку. Відкрите мовлення з супутників створює масу проблем для самих телеканалів: відсутність можливості придбати якісний контент, незадоволеність правовласників (великих власників прав показу телепрограм, кінофільмів та спортивних трансляцій), неможливість адекватного підрахунку значної частини глядацької аудиторії. Згідно різних підрахунків від 1,5 до 4 млн. телевізорів отримують «картинку» за допомогою цифрових супутникових приймачів. В зв»язку з неможливістю точного підрахунку аудитории супутникового ТБ, ця аудиторія не береться до уваги при підрахунку рейтингів телепрограм та, відповідно, в рекламні прайси, зменшуя прибуток та можливості телеканалів. Такі проблеми давно гальмують якісний розвиток українських телеканалів, тому початок кодування раніше або пізніше повинен статися. Експерти зтверджують , що найвірогідніше це станеться в кінці 2013 – на початку 2014 року. Що дає глядачам кодування телеканалів на супутниках? На перший погляд – нічого доброго, але, якщо глянути глибше, то ситуація не настільки песимістична. На першому етапі більшості українських глядачів, що користуються прийомом сигналів з супутників, потрібно буде понести деякі матеріальні витрати та придбати додатково необхідне обладнання. На сьогодні вартість телетюнера української супутникової платформи VIASAT стартує з 199 грн, а щомісячна абонентська плата починається з 49 грн (Пакет «Домашній») до 199 грн. на місяць (102 канали в SD якості та 9 в HD - преміум пакет оператора VIASAT). Конкуренція на цьому ринку достатньо велика та її посилюють гравці, що використовують інші засобі доставки контенту: кабельні оператори, наземне цифрове ефірне мовлення DVB-T2. Тому можна впевнено заявити, що до моменту початку кодування провайдерами будуть запропоновані також інші набори телеканалів, доступні по вартості та значно якісніші за FTA контент. Це дасть можливість українським телеглядачам долучитися до значно якіснішого телебачення з цікавими, вузькоспеціалізованими та тематичними телеканалами. До каналів з меншою кількістю набридлої нам реклами, що розриває на шматки телепрограми, фільми та спортивні трансляції, реклами, що відбиває бажання дивитися телевізор взагалі. Більше доступним стане нова якість зображення в HD форматі. Виходячи з вищенаведеного фахівці та компанія AGsatellite не радить в теперішній час купляти супутникові тюнери, що призначені тільки для перегляду FTA каналів. Зверніть свою увагу на сайти офіційних супутникових провайдерів України або проконсультуйтеся з фахівцями. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував D-Misha: 04.11.2013 о 18:37. |
|
|
|
|
|
#46 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 04.11.2011
Вік: 45
Дописи: 1.644
Я вернувся домів,в своє файне місто Львів
Мій ресівер: Orton9500HD
|
Як закодують то яку халяву ти зібрався дивитися? Арабське фта чи може шпрехаєш по дойч ,а шара то умовна халява
|
|
|
|
#47 | |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Ось така інформація з'явилася на АгСаті:
Цитата:
|
|
|
|
#48 | |
|
Учасник
![]() Реєстрація: 16.06.2010
Дописи: 116
|
привіт от дивіться середня зарплата 1000 грн( в нашій місцевості) з неї комун послуги 500грн наприклад плюс продукти на місяць , а тепер дивіться
Цитата:
Востаннє редагував slavon: 19.12.2013 о 11:36. |
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Передовик
![]() ![]() Реєстрація: 04.01.2011
Вік: 54
Дописи: 2.592
Hunduras
Мій ресівер: Dreambox 500HD; Openbox X540
|
Ця інфа вже висить там десь з 1 рік...
Українські DTH провайдери, зараз є не конкурентними, навіть по відношенню до ФТА ... : 1. Екстра - надто велика ціна за пакет з приблизно 40 каналів, реальна ціна не більше 50 грн./міс за увесь пакет.... 2. Віазад - маразм ... 3. Лебідь - надто дорогий вступ - ресівер DVB-S2 + CAM + ще одна антена + в додачу туманна перспектива проекту ... 4. НТВ+ УА - приблизно то саме що п.3
З повагою Slavon 4W+5E+13E+19E, 31,5Е+36Е+39Е Dreambox 500HD; Openbox X820CI, Х540 Viasat UA (Віжин ТВ) - це маразм, яких мало !!! Стронг 7700, 7707 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!! Не ведіться на це, бо це 100% лохотрон !!! Востаннє редагував slavon: 19.12.2013 о 12:50. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Українські і інші прислів'я, приказки, афоризми, крилаті фрази | D-Misha | Ваші захоплення | 225 | 08.11.2022 11:48 |
| Софт ком порт Allstar 6100XE БІСС ОК | sat-prof | ALLSTAR | 56 | 11.07.2015 22:06 |
| Аналогові канали | sat-prof | Новини,українські телевізійні канали,DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення | 10 | 19.04.2012 11:46 |