![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Super Moderator
Дописи: 3.479
|
Старе, але най буде...
«Стояв в Берліні на тротуарі і спостерігав, як до мене під'їзджає поліцейський. "Треба б прибрати від сюди цю машину, сер," - звернувся до мене поліцейський. "Навіщо? Вона, начебто, нікому не заважає ..." - сказав я. Поліцейський зліз з мотоцикла, мовчки дістав квитанції, виписав на одній штраф на 100 €, і дивлячись мені в очі, засунув її під двірник. "Негідник ..." - сказав я. Коп відірвав ще одну квитанцію на 100 € і так само мовчки засунув її під двірник. Я назвав його фашистом. Він виконав з квитанцією все теж ... Так тривало хвилин 15, поки у нього не скінчилися квитанції. Він сів на мотоцикл і поїхав ... Йому було пофіг ... Я знизав плечима, повернувся і пішов геть. Мені теж було пофіг. Це була не моя машина, а якогось московита..." |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 16.04.2010
Дописи: 6.686
|
Австралійський фермер підійшов до ставка й побачив, що в ньому купаються голі дівчата.
Забачивши його, вони закричали: — Забирайся звідси, ми не вийдемо з води, доки ти не підеш! Фермер відповідає: — Та потрібні ви мені сто років. Я лише хотів погодувати свого крокодила. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 18:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 10:31 |