SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 07.08.2011, 20:39   #541
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

Збірну Македонії очолив екс-тренер "Реала"

Новим головним тренером збірної Македонії став колишній головний тренер "Реала" і збірної Уельсу Джон Тошак.

Про це повідомляє офіційний сайт Федерації футболу Македонії.

62-річний валлійський фахівець змінить біля керма суперника Росії по відбірному турніру Євро-2012 звільненого у червні Мірсада Йонуза.

Першим матчем Тошака, який також працював з лісабонським "Спортінгом", "Реал Сосьєдадом", "Депортіво", "Бешикташем", "Сент-Етьєном", "Катанією" і "Мурсією", на новій посаді стане гостьовий поєдинок з Росією, пише sport-express.ru.
Старий 07.08.2011, 22:18   #542
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

Фанати "Динамо" та "Карпат" побили охоронця стадіону через зірваний банер Шухевичу та Бандері

Охоронець стадіону "Динамо" був побитий фанатами під час матчу "Динамо" - "Карпати" у 5 турі Прем`єр-ліги.

Про це повідомляє кореспондент "Чемпіона".

Після того як в секторі "Карпат" були розтягнуті банери із зображенням Степана Бандери та Романа Шухевича, охоронець стадіону "Динамо" прийняв самовільне рішення зірвати ці банери. Після цього із сектору "Карпат" вискочили п`ятеро вболівальників львівського клубу, а на підмогу їм поспішили з три десятка фанів "Динамо".

В результаті охоронець стадіону "Динамо", який вирішив зірвати банери, був побитий цією юрбою і його відвезла до лікарня швидка "Бориса".

Фанати ж обох команд після цього влаштували перекличку: Слава Україні - Героям Слава. Бандера і Шухевич - Герої України.
Старий 07.08.2011, 22:19   #543
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

"Дніпро" претендує на Франсіско Сілву

"Дніпро" і "Лечче" претендують на 25-річного хавбека збірної Чилі Франсіско Сілву з клубу "Універсідад Католіка".

Про це повідомляє La Tercera.

Правда, опорний півзахисник (який також може зіграти на фланзі) швидше за все опиниться в "Байері", який таким чином компенсує перехід Артуро Відаля в "Ювентус", пише terrikon.com.
Старий 08.08.2011, 07:33   #544
bilich
Передовик

Вік: 56
Дописи: 539

Типово

Каюмов отримав низьку оцінку за несправедливо зарахований гол "Рубіна"

Переможний гол "Рубіна" в гостьовому матчі 19-го туру прем'єр-ліги з "Спартаком" з Нальчика (1:0) забитий з порушенням правил: Ігор Лебеденко підіграв собі рукою.

Головний арбітр Альмір Каюмов і суддя-помічник Олексій Ширяєв не стали реагувати на фол півзахисника "Рубіна", за що отримали низькі оцінки від інспектора зустрічі Анатолія Малярова.
Старий 08.08.2011, 08:25   #545
sacha
Передовик

Типово

Матіч: "Важко грати на "Донбас-Арені" проти "Шахтаря" і проти суддів"

Дуже важко грати на "Донбас-Арені" проти "Шахтаря" і проти суддів.

Таку думку висловив гравець "Кривбасу" Даріан Матіч після поразки від "гірників".

"Команда приїхала в Донецьк з божевільним настроєм, ми зіграли відмінну гру, особливо перший тайм. Але ... важко грати, коли так вбивають ...", - сказав він.

Також гравець прокоментував епізод із непризначеним пенальті.

"Пенальті там був стовідсотковий. Плюс - мінімум жовта картка, якщо не червона. Це був захист воріт руками. Срна навмисно вибивав м'яч, піднявши руки. Я розумію, що суддя, можливо, не спеціально допустив цю помилку, але чомусь зазвичай такі помилки постійно відбуваються на користь топ-команд. За рахунку нуль-нуль епізод безсумнівно вплинув на хід матчу", - впевнений Матіч.

"Якби ми повели в рахунку, це б ще додало нам сил - і моральних, і фізичних. Та "Шахтар" був би змушений розкритися, у нас з'явилися б додаткові шанси. А так ... Психологічно цей момент досить сильно вплинув на команду. Думаю, наслідком цього і був пропущений на кінець тайму м'яч, після якого гра пішла зовсім в іншому руслі. Дуже важко грати на "Донбас-Арені" проти "Шахтаря" і проти суддів", - цитує гравця ua-football.com.
Старий 08.08.2011, 08:27   #546
sacha
Передовик

Типово

Сьомін: "Карпати" грають зараз в хороший футбол"

Перемога над "Карпатами" далася "Динамо" не легко.

Про це заявив наставни киян Юрій Сьомін, пише офіційний сайт клубу.

"Ми дуже раді, що вдалося виграти. Тим більше, "Карпати" грають зараз в хороший футбол. Інша справа, що очок не добирають, але сьогодні нам довелося дуже складно. Діями та самовіддачею своїх гравців я цілком задоволений", - сказав він.

На питання, чому, коли "Динамо" забиває один або два м'ячі, команда грає на контратаках, але особливої ​​вигоди з них не витягує і чи так буде далі тривати, СЬоімн відповів: "Звичайно! Дуже добре, що ми виграємо. Нам легше грати на контратаках, і, якщо ви знаєте статистику, ми дуже багато голів забили, діючи саме так".
Старий 08.08.2011, 10:47   #547
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Матч "Динамо" з "Карпатами" завершився травмою одного з лідерів збірної України.

Після перемоги київського "Динамо" над "Карпатами" головний тренер столичної команди Юрій Сьомін був задоволений результатом і грою своєї команди, але в той же час констатував травму одного з провідних футболістів.

"Ми дуже раді, що вдалося виграти. Тим більше, "Карпати" грають зараз в хороший футбол. Інша справа, що очок не добирають, але сьогодні нам довелося дуже складно. Діями та самовіддачею своїх гравців я цілком задоволений.

Єдиний неприємний момент - це отримана травма Гусєва. На мій погляд, побачивши його голеностоп, вона досить серйозна.

На Олезі було грубе порушення ззаду, зрив атаки... Олег дограв матч, за що йому спасибі. Але я не знаю, чи зможе він зіграти у найближчих поєдинках", - заявив після матчу Сьомін.

У свою чергу тренер "Карпат" Олег Кононов не погодився з закономірністю результату цього матчу.

"Не думаю, що ми створили менше моментів, ніж "Динамо". Необхідно було реалізовувати створене в першому таймі, та й після перерви були шанси. А ось у своїх володінь були помилки, яких допускати не можна.

Я не згоден з тим, що ми втратили командну гру. Вона є, можливо в іншому варіанті. Ми робимо більший акцент на короткий і середній пас.

У кожній грі у нас є моменти, які ми не реалізовуємо, а в свої ворота, відповідно, пропускаємо", - повідомив Кононов, чия команда в цьому сезоні ще не вигравала і з одним очок після п'яти турів замикає турнірну таблицю.

Нагадаємо, вчора київське "Динамо" впевнено переграло "Карпати" 2:0 і піднялося на друге місце в чемпіонаті України. Лідирує "Шахтар", який у скандальному матчі переграв "Кривбас".

Відзначимо, що відсутність Гусєва в першу чергу буде болючим для Олега Блохіна та збірної України, якій в середу грати зі шведами товариський матч.
Старий 08.08.2011, 10:48   #548
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Кияни здобули виїзну перемогу в Полтаві.

Київський "Арсенал" здобув важку перемогу в Полтаві над місцевою "Ворсклою" у п'ятому турі чемпіонату України з футболу. Поєдинок завершився з рахунком 2:0 на користь підопічних Леоніда Кучука.

Найцікавіші моменти в матчі відбувалися в кінцівках кожного з таймів. У першій 45-хвилинки головними дійовими особами були футболісти "Арсеналу", які двічі вразили ворота суперника.

Спочатку новобранець киян Джорджа Флореску ефектним ударом перекинув голкіпера "Ворскли", а в доданий арбітром час Максим Шацьких з другої спроби таки зміг переграти Долганського.

Другий тайм довгий час не радував уболівальників цікавими подіями, аж до 88-ї хвилини, коли гравці почали пускати свої ноги не за призначенням. Спершу гравець "Ворскли" Олексій Курилов дуже грубо зіграв проти суперника, за що отримав пряму червону картку.

На полі почалася колотнеча, в результаті якої склади вирівнялися - поле залишив Сергій Симоненко. Але на цьому все не завершилося. Вже на останній хвилині своє останнє слово вирішив сказати Роман Безус, виконавши грубий підкат. В результаті знову червона картка футболістові "Ворскли".

Завдяки цій перемозі "Арсенал" набрав дев'яте очко в чемпіонаті і піднявся на шосте місце. У "Ворскли" також дев'ять пунктів в активі і четверта позиція.

"Ворскла" - "Арсенал" 0:2
Флореску, 44, Шацьких, 45 +4

"Ворскла": Долганський, Даллку, Краснопьоров, Безус, Маркоскі, Осипенко (Кривошеєнко, 46), Закарлюка (Сачко, 46), Селін, Чеснаков, Курилов, Ребьонок

"Арсенал": Боровик, Шершун, Симоненко, Хомин, Польовий, Грицай, Куансах (Богданов, 35), Флореску, Кобахідзе (Міколюнас, 62), Шацьких, Мазілу (Ковпак, 74)

Чеснаков - Флореску, Богданов, Симоненко, Польовий, Грицай
Курилов, 89, Безус, 90+5 - Симоненко, 90
Старий 08.08.2011, 11:11   #549
genych
Передовик

Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
Типово

Манчіні: "Поразка на Уемблі має стати уроком"

Головний тренер Манчестер Сіті Роберто Манчіні розчарований результатом матчу за Суперкубок Англії проти Манчестер Юнайтед.
"Важливо зрозуміти, чому ми програли цей поєдинок. Потрібно зберегти спокій, незважаючи на те, що ми втратили перемогу. У Лізі чемпіонів, можливо, нам доведеться зустрітися з командою рівня Манчестер Юнайтед або мадридського Реала. З такими клубами в футбол потрібно грати на протязі всього матчу, а не сідати глибоко на свою половину поля, як ми це зробили у другому таймі. Поразка на Уемблі має стати для нас уроком ", - говорить Манчіні.

"Але це був лише один матч. Гра вийшла важкою, ми не були готові провести всю зустріч на високому рівні. Цей матч закінчився, і вже наступного тижня розпочнеться сезон".

"Не думаю, що поразка від МЮ психологічно вплине на нашу команду. Манчестер Юнайтед - один з найсильніших клубів Англії, але я впевнений, що ми поборемося з Червоними Дияволами за чемпіонський титул".

Сказав Манчіні і кілька слів про зоряне новачка Манчестер Сіті Серхіо Агуеро: "Він поки не готовий грати. Я міг би випустити його на останні 10 хвилин матчу. Серхіо потрібно відновитися після Копа Америка. Він закінчив грати лише три тижні тому".
Старий 08.08.2011, 12:06   #550
sacha
Передовик

Типово

"Порту" став володарем Суперкубка Португалії

Суперкубок Португалії

"Порту" - "Віторія Гімараеш" - 2:1 (2:1)

Голи: 1:0 - Роланду (4), 1:1 - Тоскано (33), 2:1 - Роланду (41)

Потру: Елтон, Майкон, Роланду, Сепунару, Фусіле, Соуза, Моутіньо (Беллускі, 85), Рубен Мікаел (Гуарін, 66), Варела (Фалькао, 66), Лауде, Халк

Віторія Гімареш: Нілсон, Андерсон, Н′Діай, Андраде, Ель Адуа, Баррьєнтос (Алвеш, 66), Олімпіо (Мендеш, 72), Тіаго Таржино, А. Кошта, Тоскано, Фаузі (Алвеш Нунеш, 57)

Попередження: Фусіле (58), Андраде (64), Тіаго Таржино (70), Н′Діай (73)

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:12.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум