SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 08.08.2011, 12:11   #551
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

Вболівальники "Шахтаря" виступили проти натуралізації легіонерів

На матчі "Шахтар" - "Кривбас" (2:0), який відбувся у неділю на "Донбас Арені" в Донецьку, вболівальники "гірників" розгорнули на трибунах банер зі словами: "Ні натуралізації".

Про це повідомляє портал "В городе".

Акція вболівальників була пов'язана з тим, що не так давно гравець "Металіста", бразилець Едмар, отримав виклик до національної збірної України для участі в товариському матчі зі збірною Швеції.

Також із "Металіста" був викликаний і серб Марко Девіч. Обидва гравці мають український паспорт і завдяки цьому отримали право грати у складі збірної Україні, пише championat.com.
Старий 08.08.2011, 12:12   #552
sacha
Передовик

Типово

Косовський: "Я в "Газовику"? Нісенітниця!"

Екс-гравець київського "Динамо" Віталій Косовський не буде грати в чемпіонаті Івано-Франківської області.

Про це заявив сам гравець, спростувавши інформацію про те, що він відновив кар'єру, підписавши контракт з клубом "Газовик" із міста Богородчани.

"Нісенітниця. Мені вже телефонують, кажуть, мовляв, мені не вистачає на пиво. Неприємно. Я зараз просто в гостях у друга на Івано-Франківщині. А граю за ветеранів "Динамо", - цитує Косівського "Сегодня".
Старий 08.08.2011, 19:13   #553
sanela
Moderator

Вік: 37
Дописи: 658
Вінницька обл.
Мій ресівер: Galaxy Innovations S8120; Cosmosat 7100
Типово

Ето'О манить Анжи

Клуб з Махачкали намір посилити атаку своєї команди

Камерунський форвард «Інтера» Самуель Ето'О найближчим часом може стати гравцем «Анжи». Але відбудеться це тільки в тому випадку, якщо екс-форвард «Реала» і «Барселони» погодитися на пропозицію Махачкалінська клубу в розмірі 20 мільйонів доларів на рік.

Футболіст неодноразово заявляв про своє бажання залишитися в Мілані, але тільки за умови якщо «Інтер» запропонує футболістові новий контракт на покращених умовах.
Старий 08.08.2011, 19:30   #554
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Рауль перейде у Малагу

Нападник німецького "Шальке" Рауль Гонсалес, швидше за все, залишить німецьку бундеслігу і повернеться в іспанську Прімеру, повідомляє L'Equipe.

Контракт колишнього капітана "Реала" з гельзенкірхенцями діє до червня 2012 року, проте Рауль більше не входить в плани головного тренера німецького клубу Ральфа Рангніка на новий сезон. В Іспанії Раулем активно цікавиться "Малага", яка підписала цього літа вже дев'ятьох новобранців.

У минулому сезоні 34-річний форвард забив за "Шальке" 18 м'ячів в 46 матчах.
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 08.08.2011, 19:32   #555
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

Гру "Динамо" - "Кривбас" перенесли - офіційно

У зв'язку зі щільним графіком матчів "Динамо"
матч 7 туру чемпіонату України "Динамо" - "Кривбас" перенесено на
пізніший термін. Таке рішення було прийнято
на Загальних Зборах
учасників Прем'єр-ліги, пише прес-служба киян.

Дату проведення матчу Дирекція Прем’єр-ліги визначить додатково.
Старий 08.08.2011, 19:34   #556
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Тевес повернувся у Манчестер Сіті

Нападник "Манчестер Сіті" Карлос Тевес повернувся до Англії і приступив до тренувань у складі "містян". Про це повідомляє офіційний сайт клубу.

Нагадаємо, що раніше аргентинець висловив бажання покинути "Сіті" через небажання його дружини перебратися жити у Манчестер разом з дітьми. Після цього "Манчестер Сіті" купив іншого зіркового аргентинця - Серхіо Агуеро з мадридського "Атлетико".

Ходили слухи, що Карлос Тевес перейде в міланський "Інтер", з представниками якого його помітили на відпочинку в Італії. Проте на даний момент Тевес все ще гравець "Манчестер Сіті".
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 08.08.2011, 19:54   #557
sacha
Передовик

Типово

Збірна України розпочала підготовку до матчу зі збірною Швеції

Восьмого серпня на базі київського "Динамо" в Конча-Заспі розпочався дводенний збір національної збірної України, яка в середу в Харкові зіграє товариський матч проти збірної Швеції.

Як стало відомо "Чемпионат.com", до Києва прибули всі гравці. Правда, поки під питанням участь у зборі і грі в Харкові півзахисника київського "Динамо" Олега Гусєва, який в другій половині дня пройде медобстеження з приводу травми. Після УЗД і висновки лікарів тренерський штаб прийме рішення, чи варто запрошувати до збірної іншого гравця замість Гусєва.

На понеділок в планах Олега Блохіна теоретичне заняття і одне тренування, яке буде відкритим для преси.
Старий 08.08.2011, 19:55   #558
sacha
Передовик

Типово

Шевченко піднімається в списку бомбардирів Чемпіонату України

М'яч, забитий в матчі з "Карпатами", став для Андрія Шевченка 79-м в рамках чемпіонату України.

Цей показник дозволив нападнику "Динамо" вийти на дев'яте місце серед найкращих бомбардирів вітчизняної першості. Враховуючи кількість зіграних матчів (160), Шевченко може похвалитися високою середньою результативністю - нападник забиває один м'яч у кожній другій грі, повідомляє офіційний сайт "Динамо".

Зазначимо, що лідером в даному рейтингу є Сергій Ребров (123 м'ячі), з діючих футболістів перевершити його результат можуть нападник "Арсеналу" Максим Шацьких (111) і Андрій Воробей з "Металіста" (105).
Старий 08.08.2011, 19:57   #559
sacha
Передовик

Типово

Реал" не готовий платити за Адебайора більше 10 мільйонів євро

Головний тренер мадридського "Реала" Жозе Моуріньо хоче придбати нападника "Манчестер Сіті" Еммануеля Адебайораю

Про це повідомляє Sport.es.

Іспанському клубу не вдалося придбати нападника "Сантоса" Неймара, тому Моуріньо шукає кандидата на позицію третього форварда в команді.

"Городяни" просять за тоголезького гравця 16 мільйонів євро, "Реал" не готовий заплатити більше 10 мільйонів. Крім цього, Адебайора чекає велике скорочення зарплати, пише sports
Старий 08.08.2011, 19:59   #560
sacha
Передовик

Типово

Гусєв, Ярмоленко та Ракицький не зіграють проти Швеції

За збірну України у грі проти Швеції не зіграють ще троє футболістів.

Про це на передматчевій прес-конференції заявив головний тренер Олег Блохін.

Олег Гусєв і Андрій Ярмоленко з київського "Динамо" не зіграють через травми.

Також не допоможе команді захисник "Шахтаря" Ярослав Ракицький. За словами наставника, футболіста турбує коліно.

До товариського матчу зі збірною Швеції готується всього 17 гравців, стверджує Gazeta.ua.

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:27.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум