![]() |
|
|
#555 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 16.04.2010
Дописи: 6.686
|
Двоє випадкових попутників розговорилися в поїзді.
— Учора в мене був щасливий день, — каже один, — після вистави публіка мене викликала п’ятнадцять разів. — Дивно, — каже другий, — мене щодня викликають разів по сто, але якогось щастя я від цього не відчуваю! — О, то пан також актор? — Ні, я офіціант... |
|
|
|
|
|
#558 |
|
Moderator
|
Прилетiли американцi на Мiсяць, вийшли з ракети, ходять, стрибають... Аж помiтили недалеко розпалене вогнище, пiдходять туди а там трое поросятко печуть. Американцi питають:
- Хто ви? - Українцi. - А що тут робите? - На заробітки приїхали. - Що на Мiсяць?????? - Та де на мiсяць, на пiв року! |
|
|
|
|
|
#560 |
|
Moderator
|
Їде трасою колона автомобілів. Дорога далека, тому періодично всі доливають пальне. Лише стара ”копійка” не заправляється. Один із водіїв не витримав, підходить і запитує:
— Хлопці, уже 5000 кілометрів проїхали, а ви жодного разу не заправилися. Може, у вас бак такий великий чи машина мало їсть? — Та ні, у нас грошей немає. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |