![]() |
|
|
#561 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Кривбас поскаржився Колліні
Куратору системи арбітражу в професіональному футболі України сіньору П’єрлуїджі Колліні Голові комітету арбітрів ФФУ пану Вадиму Шевченку Шановні панове! Адміністрація ТОВ «ФК «Кривбас» м. Кривий Ріг просить Вас дати професійну оцінку діям арбітра І.Іщенка в епізоді, що стався на 24-й хвилині матчу 5 туру ЕпіЦентр Чемпіонату України з футболу сезону 2011/12 рр «Шахтар» м. Донецьк - «Кривбас» м. Кривий Ріг (епізод за участю гравця «Кривбасу» Р.Валєєва та гравця «Шахтаря» Д.Срна в штрафному майданчику донецької команди) та розтлумачити криворізькому клубові Ваші висновки щодо вірних або ж помилкових дій арбітра в цьому епізоді. Звертатися до вас у такий спосіб змушує те, що на неодноразові наші звернення подібного роду у минулі сезони футбольним клубом «Кривбас» не було отримано жодної відповіді та жодного пояснення. З повагою та надією на діалог Керівництво ФК «Кривбас» Джерело: Офіційний сайт ФК "Кривбас" |
|
|
|
|
|
#562 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
Блохін: "Склад на матч проти шведів практично визначений"
За красиві очі у національній команді України ніхто не гратиме. Про це напередодні поєдинку проти Швеції заявив головний тренер "синьо-жовтих" Олег Блохін. "Я звик до екстремальних ситуацій. Склад на матч проти шведів практично визначений. Хто є у таборі збірної, той і зіграє. Головне - уникнути травм. Інакше навіть не буде ким замінити травмованих виконавців",- сказав наставник. За словами Блохіна, швидше за все, матч проти Швеції розпочне Андрій Дикань. "Я планував одне, але у зв'язку з травмами доведеться внести корективи. Чи буду змінювати голкіпера, визначимо протягом матчу. Суперника поки не вивчав. Розбирали матч із Францією. Останні 15 хвилин ми провалили", - додав він. Також тренер збірної України прокоментував ситуацію з Андрієм Шевченком і Артемом Мілевським, які не отримують достатнью ігрову практику. "Не знаю, що сталося у "Динамо". Сьогодні поговоримо з Мілевським. Якщо він надалі не гратиме за команду, то я перестану його викликати у збірну. За красиві очі у національній команді ніхто не гратиме. Що стосується Шевченка, то у збірній мають бути лідери. З Андрієм ми також поговоримо. Якщо він потягне, то гратиме за збірну, якщо ні, то... Я також колись закінчував", - цитує Блохіна Gazeta.ua.
|
|
|
|
#563 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Екс-футболісти київського клубу будуть тренувати молодь.
Відомі в минулому захисники "Динамо" Юрій Дмитрулін і Сергій Федоров приступили до роботи у дитячо-юнацькій футбольній школі "Динамо". "Тільки приступивши до роботи в школі, я говорив, що до виховання молодого покоління потрібно залучати колишніх гравців команди, - заявив старший тренер ДЮФШ Олександр Іщенко. - У них є найголовніше - психологія переможця. Перед дітьми буде наочний приклад, яких успіхів у футболі можна досягти своїм бажанням і працьовитістю. Дмитрулін і Федоров молоді і можуть наочно показати, як виконати той чи інший технічний прийом. Деякий час тому я запропонував хлопцям спробувати себе в якості тренерів в дитячій школі. Вони пропозицію прийняли, а рішення про зарахування до штату буквально сьогодні підписав президент клубу ". У новому навчальному футбольному році Юрій Дмитрулін буде асистентом Павла Неверова в групі хлопців 1996 року народження, а Сергій Федоров у тренера Юрія Єськіна в групі 1997 року народження. "Обидва поставилися до такого рішення з розумінням, це їхні перші кроки на тренерській терені. Все інше залежить від них, сподіваюся, тренерська кар'єра Сергія і Юрія буде настільки ж яскрава, як і ігрова", - додав Іщенко. Юрій Дмитрулін грав за "Динамо" 12 років і завершив кар'єру в 2006 році в російському клубі "Шинник". Сергій Федоров відіграв у київському клубі 16 років і повісив бутси на цвях в 2010 році.
|
|
|
#564 |
|
Передовик
|
Трансфер Лукаку обійдеться "Челсі" у 16 млн фунтів
Нападник "Андерлехта" Ромелу Лукаку прибув до Лондона, щоб врегулювати останні деталі переходу у "Челсі". Вартість трансферу оцінюється у 16 мільйонів фунтів стерлінгів. У найближчі години молодий бельгієць повинен пройти медичне обстеження. Потім він має поставити підпис під 5-річним контрактом з "аристократами", повідомляє "СЭ" з посиланням на The Daily Mail.
|
|
|
|
#565 |
|
Передовик
|
Півзахисник "Барселони" Андрес Іньєста під час представлення атрибутики каталонського клубу із фотографіями не оминув тему переходу Сеска Фабреґаса.
"Не знаю, чи внесли фотографію Сеска в альбом, - жартома сказав Іньєста. - Я не знаю яка зараз ситуація, однак про це вже стільки сказали, що й нема щось додати. Варто лише чекати на те, як розвиватиметься хід подій між клубами та з гравцем. А позиція "Барси" щодо Сеска всім добре відома".
|
|
|
|
#566 |
|
Передовик
|
Сьогодні до тренувального табору “Барселони” долучилися три футболісти — Маскерано, Санчес та Лео Мессі.
Ці гравці брали активну участь у Копа Америка, тож покінчили із відпочинком лише зараз. Щоправда, Мессі упродовж цього часу працював достатньо інтенсивно. Він брав участь у товариських поєдинках, а також тренувався за індивідуальним графіком під наглядом особистого тренера з фізпідготовки Хуано Брау. Такі приємні новини додають впевненості прихильникам “Барси” напередодні протистояння з “Реалом” за Суперкубок Іспанії. “Мінус” лише один — через травму “Ель классіко” пропустить Карлес Пуйоль.
|
|
|
|
#567 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
Іванович: "Шева мені дуже допоміг - завжди буду йому дякувати"
Захисник Челсі Браніслав Іванович прокоментував перехід Юрія Жиркова в Анжи. "Почув про цю команду, коли вона тільки вийшла в Прем'єр-лігу. А цієї зими про Анжи стали багато писати: що хочуть побудувати сильну команду, будуть купувати багато гравців світового рівня", - згадує Іванович в інтерв'ю Советскому спорту. "А коли в Анжи перейшов Роберто Карлос, це тільки підтвердило серйозність намірів клубу з Махачкали". "Справа в тому, що Юра давно хотів повернутися на Батьківщину. Він просто не звик до життя в Англії, в Лондоні. Була пропозиція не тільки Анжи, а й інших клубів. Тобто він сам хотів поїхати. Що я можу сказати? Бажаю удачі і сподіваюся, що він буде успішно грати у своїй новій команді ". "Мені Шева дуже допоміг в мій ранній період в Челсі. Я завжди буду це пам'ятати і завжди буду йому дякувати". "У Юри було багато травм, це, звичайно, заважало. У минулому сезоні був момент, коли Юра провів шість-сім матчів поспіль, показав, що у порядку, що вміє грати, закріпився у складі. Але потім отримав травму коліна, знову вибув ... Цього року теж почав добре, предсезонка пройшла відмінно, впевнений, він би виходив на поле частіше, ніж у минулому сезоні ". "У мене травма. Потягнув м'яз в останньому нашому матчі в азіатському турне, з Астон Віллою. Треба відновитися, хочу повноцінно тренуватися перед першою грою чемпіонату, сподіваюся вийти на поле. Шкода, звичайно, що все це трапилося перед зустріччю збірної, тим більше летимо в Росію. Хотілося зіграти, що говорити ... Загалом, команда летить до Москви, а я - до Лондона ".
|
|
|
|
#568 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
Артем МІЛЕВСЬКИЙ: «Думаю, на стадіоні має бути міліція»
Нападник «Динамо» про поєдинок за збірну і про інцидент під час матчу з «Карпатами» - Не хотілося б зараз говорити про клубні справи, нас чекає гра за національну збірну, я зосереджений виключно на ній. Якщо Олег Блохін сказав, що надалі я можу не викликатися до збірної, думаю, це стосується не тільки мене, а кожного. Будь-який футболіст повинен доводити своє право на місце в основному складі. - Що можете сказати про збірну Швеції? - Ми грали з нею взимку на Кіпрі, це хороша, дисциплінована команда. Думаю, вони будуть більше уваги приділяти обороні, а нам буде дуже важко. - На ваш погляд, чи збереться повний стадіон у Харкові? - Я навіть не сумніваюся в цьому, наскільки пам'ятаю, вболівальники завжди заповнюють трибуни, коли наша команда там грає. Вони дуже люблять футбол, думаю, буде аншлаг. - Під час матчу з «Карпатами» стався інцидент, в ході якого побили людину. Ви до нього підійшли і допомогли піднятися. Розкажіть, що ви побачили? - Уболівальники «Динамо» і «Карпат» досить дружні. Я не знаю всієї ситуації, але думаю, що так бити людину не можна, тим паче, коли 20 фанів налетіли на одного і трохи його не вбили. - Чи сильно він був побитий? - Мені здалося, що він лежав майже без свідомості. - Поки ви не покликали швидку допомогу, лікарі не особливо до нього поспішали? - У нас на стадіоні немає міліції. Може, комусь все одно, але я вважаю, за такими речами потрібно стежити і хтось повинен допомагати уникати подібних інцидентів. - Ви вважаєте, на стадіоні має бути міліція? - Думаю, так, адже подібні ситуації можуть повторюватися знову і знову. Це ненормально.
|
|
|
|
#569 |
|
Передовик
|
Шевченко: "Відсутність Ібрагімовіча - плюс для нас"
Відсутність у завці Швеції на гру з Україною Златана Ібрагімовіча - плюс для "синьо-жовтих". Такої думки нападник київського "Динамо" Андрій Шевченко, пише прес-служба киян. "Ми ще детально не вивчали нашого суперника. Збірна вже одного разу грала з цією командою. Я, правда, не брав участі у тому матчі, але інші футболісти мають уявлення про Швецію", - сказав він. "Завтра будемо говорити про неї більш докладно. Втім, уже зараз можу сказати, що відсутність Ібрагімовіча - плюс для нас. Це провідний гравець команди", - додав Шевченко. За його словами, йому подобається грати у будь-якому місті країни за збірну. "Судячи з останніх ігор, які ми там проводили, у Харкові чудова футбольна атмосфера, чудовий стадіон. Нас там добре зустрічає та вітає публіка. Будемо сподіватися, що і цього разу нічого не зміниться", - пояснив нападник.
|
|
|
|
#570 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Наставник збірної прояснив ситуацію навколо Шевченка та Мілевського.
Головний тренер збірної України з футболу Олег Блохін пригрозив Артему Мілевському і Андрію Шевченку, що за гарні очі більше їх у збірну викликати не буде. Про це він заявив на відкритому тренуванні збірної перед товариським матчем з командою Швеції, який відбудеться 10 серпня. "Не знаю, що відбулося в "Динамо". Сьогодні поговоримо з Мілевським. Якщо він більше не гратиме за команду, то я перестану його викликати до збірної. За гарні очі в національній команді ніхто не гратиме. Що стосується Шевченка, то в збірній мають бути лідери. З Андрієм ми також поговоримо. Якщо він потягне, то гратиме за збірну, якщо ні, то ... Я теж колись завершував", - заявив Блохін. У майбутній зустрічі наставник збірної не зможе розраховувати на ряд гравців, яких раніше викликав в команду. "У Гусєва діагностовано розтягнення голеностопа. Наскільки я знаю, він вибув на два тижні. Крім того, додому відправили Ракицького - він каже, що в нього болить коліно. Також не допоможе нам Ярмоленко - у нього проблема з м'язом", - сказав Блохін . Товариський матч між збірними України та Швеції відбудеться 10 серпня в Харкові на стадіоні "Металіст". Початок матчу - о 21:00. Пряма трансляція на телеканалі "Інтер", а за текстовим онлайном стежте на sport.tochka.net. Нещодавно збірна України дізналася суперників по відбору начемпіонат світу 2014 року, найсильнішим з яких виявилася команда Англії. Після цього Блохін заявив, що це не найгірший варіант.
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |