![]() |
|
|
#562 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.06.2010
Дописи: 4.185
|
Приходить старий єврей до нотаріуса.
- Добрий день, ви нотаріус? - Так. - Справжній? - Справжній. - І що, свідоство у вас є? - Так, от, на стіні висить. - Можна глянути? -Будь-ласка. Дивиться, щось вивчає, губами шепоче... - А печатка у вас є? - Звичайно є. - Справжня? - Справжня. - Можна глянути? - Можна. Нотаріус витягує печатку з сейфа, єврей вертить її в руках, дивиться... - А гербовий папір у вас є? -Звичайно. - Справжній? - Справжній. - З водяними знаками? - Так. - Дайте глянути? - Гляньте. Довго дивиться на світло... - І що, можна скласти заповіт? - Будь-ласка. Сідайте, ось ручка. Написав заголовок, задумався... - Скажіть, а "нікому ніх@я" разом чи окремо пишеться? |
|
|
|
|
|
#565 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Помер чоловік, і після смерті потрапив у пекло, тому що життя провів далеко не праведне. На воротах пекла зустрічає його черговий чорт і каже:
- Шановний Іване Петровичу! Оскільки Ви заслужений грішник, для Вас передбачена спеціальна акція: покарання обираєте самі! Видав йому чортеня-екскурсовода і пішов мужик по пеклі. Дивиться: там на палю саджають, там у смолі варять, там ремені зі спини ріжуть ... Загалом морок! Каже чортеняті: - А у вас тут хоч закурити є де? Той каже: - Є! І веде мужика до озера, тільки озеро до країв наповнене лайном, а в озері стоїть зграйка мужиків так, що ледве лиця видно, але - всі курять. Подумав-подумав: - Ну а че, хоч і смердить, так зате з тютюном! Заліз, дали йому цигарку, стоїть - курить. Раптом підходить великий, жирний чортяка з батогом і кричить: - Так, все мужики, закінчуйте перекур, починаємо Присідати!!! - Підемо до мене додому? - Та ти що, я так не можу, у нас немає навіть спільних знайомих. - Гітлера знаєш? - Так. - Пішли
|
|
|
#566 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Будильник програміста завжди перед тим, як задзвонити, запитує: “А ви впевнені у тому, що хочете прокинутися?”
|
|
|
#567 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 13.03.2010
Дописи: 1.433
|
Сімейна пара лежить на пляжі морському.
Чоловік питає дружину: - Рибонька, а звідкіля у тебе взимку взялась шикарна песцева шуба? - Ти не повіриш, любий. Я її в лотерейку виграла. - Еге ж. Везунчик. А навесні діамантове кольє у тебе появилось. Звідкіля? - Зайчику, повір, знову повезло, лотерейка щаслива попалась. - Гаразд, а ота шикарна машина, на якій ми приїхали сюди, вона звідкіля у нас взялась? - Ну просто пішла така полоса щаслива у мене. Знову лотерейка щаслива попалась мені. Дружині надоїв цей допит і побігла вона в море плавати. Через деякий час чоловік на весь пляж кричить: "Рибонька, виходь уже з води, а то лотерейку застудиш!" |
|
|
|
|
|
#570 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Одружилися Оксана (українка) та Серьожа (Росія), живуть у Росії. На різдвяні свята, Оксана вмовила коханого поїхати до свого села, що в Карпатах, відпочити, показати свої традиції, фольклор. Та цей Серьожа – боїться відходити далеко від хати. Йому ж на родіне казали, що «бандеровцы тебя убьют»! Оксана нервує, каже: от тобі пляшка горілки, пампушки, сало, іди в село, до людей, скажеш Христос народився, і все буде гаразд. Дурні ці твої друзі, що таке тобі розповідали, в нас тут нормальні хлопці, ніхто тебе не чіпатиме, послухаєш як колядують, може й з ними спробуєш! Наледве відправила. Проходить пів години, той Серожа як вривається до хати як навіжений, двері на замок, очі великі, слина з писка, шапку загубив. – Та що ж таке сталося, любий, невже вовки знову до села підійшли? – Да я… к ним…. с открытой душой! Прихожу, бутылку ставлю на стол, ґоворю им, как ты учила. “- Христос нараділся!!!” А они, все хором, как заорут “- Славімо його!!!” А хрен вы меня словите!…
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |