![]() |
|
|
#572 |
|
Супер Модератор
![]() Реєстрація: 26.12.2009
Вік: 45
Дописи: 916
Волочиськ
Мій ресівер: Sat-Integral 9100HD Sat-Integral TH-7200PVR GI8120
|
Зустрілися француз і українець. Розговорилися про те, як можна звабити жінку.
Француз говорить: - Я знайомлюся із жінкою у ресторані, наливаю їй шампанського, танцюємо, потім веду до себе додому, дістаю вина – і вона моя. Веду в спальню – і вона в екстазі. - У нас майже так само, – говорить українець. – Дзвоню до жінки, даю їй 300 гривень – і вона моя. Потім відбираю гроші – й вона в екстазі.
|
|
|
#577 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 23.07.2010
Вік: 37
Дописи: 207
Ukraine
|
Здається цих ще не було. Це моя улюблена тематика анекдотів, хоча я не нацист і особисто проти росіян нічого не маю, і вважаю що людей не можна ділити на хороших і поганих за національністю :
Застряг хлопець у ліфті, натискає кнопку виклику диспетчера. Чує: - Якщо ви бажаете розмовляти укра©нською мовою, натиснеть 1, - если вы хотите разговаривать на русском, нажмите 2. Поміркував та натиснув 2, чує: - Ну що, москалику, застряг? Cидять в камері грузин, українець і москаль. До грузина приходить передача. Він питається москаля : "Їсти хочеш?" Москаль думає: З'їм я. Грузин спитає : "Ну що, поїв?". Ну а в грузинів одне на думці .... Каже : "Не хочу" Питається грузин українця : "Їсти хочеш?" Українець думає: Грузин спитає : "Ну що, поїв?". Ну а в грузинів одне на думці .... Але їсти хочеться. Наїмся, в руках окріпну, може відіб'юсь. Грузин питає : "Наївся?" "Наївся" "В руках окріп?" "Окріп" "Ну то тримай москаля"
|
|
|
#578 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 23.07.2010
Вік: 37
Дописи: 207
Ukraine
|
Телефонує наркоман 01:
- В мене під вікном росте конопля. - Це не донас, телефонуйте в міліцію,- і поклали слухавку. Він знову через пару хвилин їм телефонує: - В мене під вікном росте конопля. - Ми ж вам сказали - це не до нас. Телефонуйте в міліцію,- і кинули слухавку. Через пару хвилин знову: - В мене під вікном росте конопля. Його вже матом посилають, а він всеодно звонить. А потім вкінці звонить і каже: - В мене під вікном росте конопля. А-але не кладіть слухавку, бо на другому поверсі горить квартира, і як будете тушити, щоб не затоптали коноплю.
|
|
|
#579 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
ХерВам:
Ой, я бідна, й чоловік мій бідний, й синочок бідний, Й водій мій бідний, й водій чоловіка бідний, й водій синочка бідний, Й швейцар в нас бідний, й повар наш бідний, Ой, бідні, ми бідні. Тому нам субсидію держава дає, спасибі, допомогає.
|
|
|
#580 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Єврей в лісі збирає гриби.Там його зустрів знайомий грибник:
-Слухай,тут багато отруйних грибів.Ти можеш отруїютись.... -Не хвилюйся це для продажу ...
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |