![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Доброго дня! Будь ласка, дайте пораду, посилання або конкретику- як допомогти майдану грішми з мобільного телефона??? Чи у нас тут на форумі з цим тупо??? Це головне, що має турбувати нас на сьогодні. Всяка фігня в фотоприколах і анекдотах має бути зведена до мінімуму. Майдан потребує конкретної допомоги, щоб вистояти.. Кажуть- друзі пізнаються в біді, тож давайте будемо разом з МАЙДАНОМ.
|
|
|
#2 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Сьогодні дзвонив брат із Києва каже що кожного дня возить продукти на майдан.
Сказав що їм гроші не потрібні , треба по більше їжі...(чогось гарячого)
|
|
|
#3 |
|
Передовик
Ukraine
|
Сьогодні трагічне свято «Беркуту» стукнуло 25...
2013.12.05 13:10 У четвер виповнюється 25 років з дня заснування спеціального підрозділу міліції «Беркут». 5 грудня 1988 в Українській РСР з'явилося формування під назвою «Загін міліції особливого призначення» (ОМОН). Діяло воно тоді не скрізь, а тільки в Києві, Львові, Одесі, Дніпропетровську та Донецьку. На початку 1993 року на основі ОМОНу було створено міліцейський підрозділ швидкого реагування «Беркут», яке працювало вже у всіх обласних центрах. -------------------------------- Командиру "Беркута" після розгону мітингу прийшло 700 sms з прокльонами.. -------------------------------- Сьогодні, 5 грудня відмічають 25 років спецпідрозділу “Беркут”. Опозиція внесла до парламенту закон про ліквідацію “Беркуту”....... ---------------------------------------------------------------------------------------- Мітингувальники принесли «Беркуту» пролиту «кров» Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував D-Misha: 05.12.2013 о 15:13. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#5 | |
|
Передовик
Ukraine
|
Несподівана новина з півдня України
Цитата:
|
|
|
|
#6 |
|
Передовик
Ukraine
|
Співачка Руслана погрожує самоспаленням....
05.12.2013 21:30 Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Співачка й колишній нардеп Руслана Лижичко заявила, що готова здійснити суїцид на майдані Незалежності, якщо всі вимоги мітингувальників не будуть виконані. Про це вона публічно заявила зі сцени на Майдані, йдеться у сюжеті "ТСН. Особливе". "Я вам чесно скажу, я себе спалю на цьому Майдані, якщо не відбудуться зміни. Я для себе це рішуче прийняла", - заявила Руслана. Читайте більше тут: Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував D-Misha: 06.12.2013 о 01:26. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Передовик
Ukraine
|
Як і обіцяв Яценюк, влада підкинула на Євромайдан труп...
06.12.2013 09:53 Вранці 6 грудня о міліцію Києва надійшло повідомлення про те, що в районі оглядового майданчика біля готелю "Україна" на Майдані Незалежності на сходах було виявлено тіло чоловіка.Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події, констатувала смерть потерпілого без видимих ознак насильницької смерті. Приблизний вік померлого 50-55 років.Зараз на місці працює слідчо-оперативна група і судмедексперти . Всі обставини події з'ясовуються . Міліція просить допомоги очевидців у встановленні особи людини.За словами очевидців, на місці, де лежало тіло, є сліди крові. У чоловіка, можливо, була черепно-мозкова травма.Один з очевидців також розповів , що неподалік біля місця, де лежало тіло, стояв невідомий автомобіль , який почав рух, як тільки до померлого підбігли учасники мітингу. Читайте більше тут: Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#8 |
|
Передовик
Ukraine
|
"Регіонали" запропонували опозиції нерівноцінний обмін...
П'ятниця, 06 грудня 2013, 12:27 Партія регіонів пропонувала опозиції звільнити затриманих громадян в обмін на відмову від покарання "беркутівців" за побиття мітингувальників. Про це заявив лідер "Свободи" Олег Тягнибок на брифінгу лідерів опозиційних фракцій у парламенті у п’ятницю. Коментуючи інформацію лідера фракції Партії регіонів Олександра Єфремова про те, що опозиції нібито пропонували вихід із ситуації, але вона не пристала на пропозиції, він сказав: "Ну, що вважати пропозиціями… У нас на даний момент відбувалася лише одна зустріч у голови Верховної Ради, і то напівформальна, обмінялися думками... І якщо вони розуміють як пропозицію те, що вони готові проголосувати закон про амністію щодо ув’язнених взамін того, що ми припинимо вимагати покарання для "Беркуту" – то це взагалі навіть не обговорюється", - заявив Тягнибок. Він наголосив, що це неспівмірні величини, а в опозиції є чіткі вимоги. Лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк також нагадав, що опозиція не розпочне переговори доти, доки уряд не буде відправлений у відставку, силовики, винні у розгоні Євромайдану, – притягнені до відповідальності, а ув’язнені за участь у протестах громадяни – звільнені. "Українська правда"
|
|
|
#9 |
|
Передовик
![]() ![]() Реєстрація: 04.01.2011
Вік: 54
Дописи: 2.592
Hunduras
Мій ресівер: Dreambox 500HD; Openbox X540
|
D-Misha, Мда , цинізм цих регіАнальних уродів не знає меж ...
З повагою Slavon 4W+5E+13E+19E, 31,5Е+36Е+39Е Dreambox 500HD; Openbox X820CI, Х540 Viasat UA (Віжин ТВ) - це маразм, яких мало !!! Стронг 7700, 7707 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!! Не ведіться на це, бо це 100% лохотрон !!! |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Передовик
Ukraine
|
Євромайдан у Львові встановив "регіоналам" дводенний ультиматум.... 06.12.2013 17:14
Львівський Євромайдан звернувся до членів "Партії регіонів" -- депутатів фракцій цієї політичної сили у місцевих радах Львова й області з вимогою вийти з лав провладної сили.Як зазначив зі сцени Отар Довженко, речник львівського Євромайдану, здавна в Галичині тих городян, які робили щось недобре, називали словом "хрунь".Таким словом, на думку Отара, можна назвати і місцевих регіоналів. Адже вони несуть політичну і моральну відповідальність за дії партії.Пан Довженко відзначив, що сьогоднішнім зверненням львівський Євромайдан дає регіоналам останній шанс.Партійцям дали час до 14 години 8 грудня, аби вони оприлюднили чи надіслали на адресу львівського Євромайдану копії заяв про вихід з фракції або партії.У разі відмови торговим маркам, компаніям "регіоналів" оголосять бойкот. Інформацію про бізнес партійців обіцяють донести до кожного з львів'ян. Читайте більше тут: Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
![]() |
| Закладки |
|
|