![]() |
|
|
#52 |
|
Учасник
![]() Реєстрація: 18.11.2013
Дописи: 171
Ukraine
|
Та прошивка ще не дописана кінцево (там вона планується під різні тюнери)...я її ще сам в руках не тримав...але мені поспішати нікуди, а желізо краще зарані зібрать...тим паче, що схема основних вузлів лишилась майже без змін...тому сам чекаю....терпцю вже нема..
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Учасник
Ukraine
|
Дотравив сьогодні останню плату. Після вихідних буду свердлити та лудити. Для тих кому цікаво викладаю файлик з платами. Там плати трохи будуть відрізнятись від моїх зібраних, бо в процесі роботи автор іх декілька разів доопрацоьвував. Кладу останній варіант. Хоча схеми, зведеної до купи ще нема (основні вузли всеодно з Цвіркуна першого) але я складав все дивлячись на самі полати - там всі деталі та їхні номінали позначені (окрім основної, з позначеннями номіналів окремим файлом з назвою MAIN1).
В наявності тестова прошивка. |
|
|
|
|
|
#56 |
|
Учасник
Ukraine
|
Прошив тестовою прошивкою контроллер та пошарився по меню нового прилада. Меню англомовне, інтуітивно зрозуміле але трохи не звичне. З усього того що побачив у тому меню зробив висновок, що прилад у собі має досидь широкий функціонал: спектроаналізатор, читання таблиць NIT, констеляційна діаграма, одночасний вивід п'яти транспондерів, робота з різними типами конвертерів, дісеків і мотопідвісом. Але всього функціоналу не опишу, бо сам ще толком не розібрався. Додаю декілька фоток, щоправда якість не дуже... Тепер поки автор "допилює" прошивку треба "доклепати" решту заліза...
Востаннє редагував romuald: 27.08.2015 о 22:04. |
|
|
|
|
|
#58 |
|
Учасник
Ukraine
|
Тестування нового прилада. Зайшли в меню сканування, вибрали супутник і побачили сигнал. Шкалу можна вибрати найзручнішу для себе: дві горизоналиних, або три вертикальних (як Опенбоксі) та у вигляді 5-титранспондерів одночасно, тобто 5 маленьких вертикальних шкал з рівнем та якістью (пізніше додам ще фото та викладу відео).
|
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Кронштейни для кріплення супутникових антен | sat-prof | Вибір супутникогово обладнання | 3 | 11.02.2025 10:11 |
| Розроблено проект "розумних символів" для маркування телевізійного контенту ... | slavon | Новини,українські телевізійні канали,DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення | 0 | 06.11.2012 13:14 |
| Прошивка тюнера для "чайника" | Proscorp | Openbox F-100,AF-1700 | 4 | 05.11.2011 14:25 |
| Вибір ресівера для роботи з офкартою "Триколор"? | Porter | Не знаєш, де написати? Пишем тут. | 3 | 30.08.2010 00:24 |