SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 10.08.2011, 20:41   #591
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

Меморіал Лобановського. Україна програє в фіналі у серії пенальті

Меморіал Лобановського

Фінал

Україна (U-21) - Узбекистан (U-21) - 0:0, за пенальті - 7:8

Україна (U-21): Коваль, Кривцов, Опанасенко, Хомченовський (Віценець, 46), Петров (Гармаш, 46), Павлов (Путраш, 46), Ткачук, Шахов (Бабир, 46), Федотов (Єременко, 58), Богданов (Безус, 58), Гречишкин

Вирішальний удар в українців не забив Бабир.
Старий 10.08.2011, 21:57   #592
genych
Передовик

Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
Типово

Росія мінімально обіграла Сербію

Збірна Росії в не найцікавішою товариській зустрічі переграла сербів.
Матч збірних Росії та Сербії очікувався з інтересом в обох країнах, але, як показала гра, очікування побачити цікавий футбол не виправдалися. Гра видалася бойовою, але аж ніяк не видовищною, віддалено нагадуючи НЕ товариську зустріч, а матч, скажімо, кваліфікації до якого-небудь Євро.

З складами команд тренери не здивували - на полі справді вийшли ті, хто краще за всіх готовий. Здивувало лише відсутність в числі стартових 11 у росіян Павла Погребняка, який, втім, з'явився на полі московського "Локомотива" вже через півгодини гри - травму отримав Кержаков. Варто зазначити, що до перерви через пошкодження не дограв і Андрій Аршавін - півзахисник Арсеналу пішов у підтрибунне приміщення, тримаючи біля голови лід.

Що стосується небезпечних моментів, то з цим у команд не склалося. Невелика перевага (ігрове і територіальне) мали футболісти збірної Росії, проте Йоргачевіч в гру по-справжньому так і не вступав. У сербів активний був Мілош Нінкович, через якого будувалася вся гра абсолютно гостей. Також помітний був лівий фланг в особі Коларова і Тошича, раз по раз змушували нервувати Анюкова.

Кілька небезпечних моментів трапилося вже в другій половині зустрічі, один з яких завершився взяттям воріт. На 53-й хвилині Павлюченко протягнув м'яч з десяток метрів, зважившись на удар з-за меж штрафної. Кіпер збірної Сербії відбив постріл форварда Тоттенхема прямо перед собою, а зреагувала на добивання Погребняк не схибив. 1:0.

Через кілька хвилин Красич мав забійну можливість рахунок зрівняти, але удар півзахисника Ювентуса з гострого кута прийняв на себе Акінфєєв. Після цього шанси відзначитися мали виключно росіяни. Білялетдінов не реалізував вихід практично один на один з Йоргачевічем, а Олексій Березуцький, який опинився чомусь на місці центрфорварда, вдарив поруч з дальньою дев'яткою.

Фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу збірної Росії, змусивши Діка Адвоката посміхатися в усі 32.

Андрій Крупенко, Football.ua

Росія - Сербія 1:0
Гол: Погребняк, 53

Росія: Акінфєєв, Анюков (Шишкін, 46), В. Березуцький, А. Березуцький, Жирков (Ігнашевич, 68), Семшов, Глушаков, Зирянов (Торбинський, 82), Кержаков (Погребняк, 27), Аршавін (Білялетдінов, 31) , Павлюченко (Широков, 84)

Сербія: Йоргачевіч, Томовіч, Райкович (Вілотіч, 85), Відіч, Коларов, Кузманович (Дамьяновіч, 75), Петрович (Міліяш, 68), Красич (Янкович, 68), Нінкович (Трівуновіч, 46), Тошич (Йованович, 46 ), Пантеліч
Старий 11.08.2011, 07:41   #593
bilich
Передовик

Вік: 56
Дописи: 539

Типово

Де Мело може залишити "Лілль"

Бразилець затребуваний в Лізі 1.

Нападник чемпіона Франції "Лілля" Туліо Де Мело потрапив в сферу інтересів відразу декількох команд Ліги 1, чиї амбіції пов'язані з придбанням форварда. Так інтерес до 26-річному гравцеві проявляють "Сошо", "Осер" і "Сент-Етьєнн", охочі орендувати бразильця з можливістю викупу, інформують тамтешні ЗМІ.

Про реакцію "догів" і самого гравця поки не повідомляється
Старий 11.08.2011, 09:21   #594
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

Блохін: Чекав гіршої гри, але нарешті побачив на полі команду

Футбол, який показала збірна України у програній зустрічі команді Швеції, навіть перевершив сподівання її головного тренера.

Про це Олег Блохін заявив на післяматчевій прес-конференції.

"В цілому, грою я задоволений. Чому? Тому що після двох бань і одного тренування команда виглядала гідно", - вважає він.

"Перші 25 хвилин ми звикали один одному, оскільки так виходить, що кожну гру ми проводимо в новому складі", - зазначив тренер.

За його словами, загалом, було дуже багато боротьби, віддачі, і Олегу Володимировичу сподобалося, що на полі був колектив, який бореться.

"Були моменти і у нас, і у шведів. Другий тайм ми грали з перевагою, і, звичайно, прикро знову програвати на 93-й хвилині", - визнав він.

"Хотів би подякувати харківським уболівальникам. Хоч стадіон і не був повністю заповнений, але нас добре підтримували - приємно грати в такій атмосфері, а не при напівпорожніх трибунах", - натякнув Блохін на матчі у Донецьку.

"Гра Мілевського? Чудес не буває. Я б не хотів переходити на особистості. В цілому, я очікував гіршої гри, ніж та, яку показала команда. Не можна тренувати команду один день і вийти проти Швеції, яка вже 4 роки грає в одному складі", - наголосив він.

Наостанок Блохін ще раз додав, що нарешті, побачив в України команду і пообіцяв усунути помилки, котрі є, так само, як і проводити коригування в складі, пише dynamo.kiev.ua.
Старий 11.08.2011, 11:38   #595
симчич
Moderator

Ukraine
Типово

Суркіс: "Я проти Бандери, Сталіна та Берії на стадіоні"

Президент "Динамо" Ігор Суркіс не звільняв побитого фанатами співробітника клубу Андрія Саламатова.

Про це він заявив, коментуючи інцидент, який стався на матчі "Динамо" - "Карпати".

"Особисто я нікого не звільняв. Я взагалі у відпустці, тому не можу нікого звільнити. А що стосується того, що сталося, то це повне беззаконня. Коли я свого часу говорив, що не приведу дитини на стадіон, мені дорікали за непатріотизм до клубу. А як інакше, якщо чується один суцільний мат і образи. Коли вони на мою адресу, це така справа, як мовиться, вдячність за ті гроші і сили, які я вкладают в клуб. Але на подібне беззаконня ми будемо реагувати дуже серйозно", - сказав він.

"Ми будемо боротися всіма доступними методами. Зокрема, наберемо потрібну кількість професіоналів, з допомогою яких займемося відстежуванням так званих "уболівальників", яких потім просто не будемо пускати на стадіон", - запевнив Суркіс.

На питання, яке його ставлення до присутності на матчах банерів з такими людьми, як Шухевич і Бандера, Суркіс відповів: "Не повинно бути ніяких політичних портретів. Неважливо, хто це - Бандера, Сталін, Берія. Тим більше, диктор про це постійно попереджає. Скільки разів, коли палять фаєра, він нагадує про дітей і літніх людей на стадіоні", - зазначив Ігор Михайлович.

"Я зустрічався з ультрас, намагався йти їм назустріч. Зміна емблеми була їхньою ідеєю, ось вам нова емблема. Прибрали жорсткий контроль, зробили абонементи за доступною ціною. Словом все, щоб вони могли підтримувати команду, вимагали з неї результат. За результат я готовий відповідати. Але терпіти прояви політики, насильства, екстремізму ми не будемо. Інакше взагалі опинимося відлученими від європейського футболу", - цитує президента "Динамо" gazeta.ua.
Старий 11.08.2011, 12:20   #596
симчич
Moderator

Ukraine
Типово

Фабрегаса в "Арсеналі" може змінити Жадсон

"Арсенал", скоршіе за все, вже домовився із "Барселоною" про трансфер Сеска Фабрегаса в каталонський клуб, тому що лондонці стали активно шукати йому заміну.

За інформацією L'equipe, одним з основних кандидатів є півзахисник "Шахтаря" Жадсон.

Переговори вже ведуться, повідомляє французьке видання, а сума трансферу 27-річного бразильця складе близько десяти мільйонів євро.

Раніше "Арсенал" намагався придбати у "Валенсії" Хуана Мату, але сторони не зійшлися у фінансовому питанні, пише sport-express.ru.
Старий 11.08.2011, 14:33   #597
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Дніпро полює на захисника з Уругваю

Дніпропетровський "Дніпро" в два рази збільшив пропозицію щодо зарплати молодому захисникові "Насьональ" з Монтевідео Себастьяну Коатесу, і, якщо уругваєць погодиться, то буде отримувати в п'ять разів більше, ніж його нинішня зарплата, повідомляє неофіційний сайт дніпрян.

"Трикольорові" з нетерпінням чекають вирішення ситуації, оскільки отримані гроші можуть принципово поліпшити фінансовий стан клубу.

Повідомляється, що українці пропонують за 50% прав на гравця п'ять мільйонів євро.
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 11.08.2011, 14:58   #598
genych
Передовик

Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
Типово

Девіч: "Додавати потрібно в грі на всіх позиціях"

Ще один гравець збірної України поділився своїми враженнями від матчу проти збірної Швеції.
"Шкода, що програли. Зіграли адже непогано, моменти створювали, старалися, але, як і в грі з Францією, наприкінці пропустили необов'язковий гол. Як мені здається, по грі ми заслужили як мінімум нічию. Але краще зараз пропустити, ніж під час чемпіонату Європи ", - зазначив Марко Девіч.

"На лівому фланзі півзахисту в першій таймі я непогано почувався. Після виходу Коноплянки перейшов на правий фланг. Мені доводилося і раніше грати тут, ніяких проблем. Головне для мене - грати в команді, а рішення по позиції приймає тренер".

"Додавати нам потрібно в грі на всіх позиціях. Захист пропустила, атака не забила. Адже ми зустрічаємося з дуже серйозними суперниками. Самі розумієте, що Швеція - одна з кращих команд Європи".
Старий 11.08.2011, 14:58   #599
sacha
Передовик

Типово

Контрольні матчі. Німеччина перемогла Бразилію. Інші зустрічі

Контрольні матчі

10 серпня

Японія - Південна Корея - 3:0 (1:0)

Голи: 1:0 - Кагава (35), 2:0 - Хонда (53), 3:0 - Кагава (54).

Китай - Ямайка - 1:0 (1:0)

Гол: 1:0 - П. Чжао (9)

Казахстан - Сирія - 1:1 (0:0)

Голи: 0:1 - Сабаг (64), 1:1 - Кукєєв (71).

Азербайджан - Македонія - 0:1 (0:0)

Гол: 0:1 - Пандєв (57)

Англія - Нідерланди - 0:0

Португалія - Люксембург - 5:0 (2:0)

Голи: 1:0 - Поштіга (26), 2:0 - Роналду (44), 3:0 - Коентрау (47), 4:0 - Угу Алмейда (59), 5:0 - Угу Алмейда (73)

Литва - Вірменія - 3:0 (1:0)

Голи: 1:0 - Клімавічюс (8), 2:0 - Чеснаускіс (75), 3:0 - Бенюшіс (78).

Латвія - Фінляндія - 0:2 (0:0)

Голи: 0:1 - Хямяляйнен (59), 0:2 - Фурухольм (88)

Сенегал - Марокко - 0:2 (0:2)

Голи: 0:1 - Харджіев (10), 0:2 - Ель-Арабі (25).

Білорусь - Болгарія - 1:0 (1:0)

Гол: 1:0 - Кисляк (33).

Кіпр - Молдова - 3:2 (1:2)

Голи: 1:0 - Авраам (13), 1:1 - Суворов (23), 1:2 - Racu (45), 2:2 - Авраам (52), 3:2 - Добрашіновіч (90).

Угорщина - Ісландія - 4:0 (2:0)

Голи: 1:0 - Коман (32), 2:0 - Рудольф (45), 3:0 - Джуджак (59), 4:0 - Елек (88).

Норвегія - Чехія - 3:0 (1:0)

Голи: 1:0 - Абделлау (23), 2:0 - Ріїсе (72), 3:0 - Абделлау (89, пенальті).

Кот-д `Івуар - Ізраїль - 4:3 (2:0)

Голи: 1:0 - Яя Туре (45), 2:0 - Я Конан (45), 3:0 - Дрогба (81).

Албанія - Чорногорія - 3:2 (1:1)

Голи: 1:0 - Богдані (33), 1:1 - Савич (40), 1:2 - Савич (47), 2:2 - Ліла (64), 3:2 - Саліхі (69).

Ліхтенштейн - Швейцарія - 1:2 (0:2)

Голи: 0:1 - Дердійок (15), 0:2 - Стокласа (34, автогол), 1:2 - Рітцбергер (51).

ПАР - Буркіна Фасо - 3:0 (2:0)

Голи: 1:0 - Мфела (14), 2:0 - Тшабалала (19), 3:0 - Мфела (52).

Польща - Грузія - 1:0 (1:0)

Гол: 1:0 - Блашчіковскі (36).

Туреччина - Естонія - 3:0 (3:0)

Голи: 1:0 - Белезоглу (8, пенальті), 2:0 - Казім-Річардс (28), 3:0 - Казім-Річардс (35).

Австрія - Словаччина - 1:2 (0:2)

Голи: 0:1 - Куцка (21), 0:2 - Іжак (30), 1:2 - Хоффер (62).

Сан-Марино - Румунія - 0:1 (0:0)

Гол: 0:1 - Херея (72).

Словенія - Бельгія - 0:0

Вельс - Австралія - ​​1:2 (0:1)

Голи: 0:1 - Кейхілл (44), 0:2 - Круз (60), 1:2 - Блейк (82).

Шотландія - Данія - 2:1 (2:1)

Голи: 1:0 - Квіст Йоргенсен (22, автогол), 1:1 - Еріксен (31), 2:1 - Снодграсс (44).

Німеччина - Бразилія - ​​3:2 (0:0)

Голи: 1:0 - Швайнштайгер (61, пенальті), 2:0 - Гетце (67), 2:1 - Робіньо (71, пен), 3:1 - Шюррле (80), 3:2 - Неймар (90) .

Італія - ​​Іспанія - 2:1 (1:1)

Голи: 1:0 - Монтоліво (11), 1:1 - Алонсо (37, пен), 2:1 - Аквілані (84).

Франція - Чилі - 1:1 (1:0)

Голи: 1:0 - Ремі (20), 1:1 - Кордова (76)
Старий 11.08.2011, 15:01   #600
sacha
Передовик

Типово

На "Арсенал" - "Динамо" можна сходити за 50 гривень

У касах стадіону "Динамо" ім. Валерія Лобановського (вул. Грушевського, 3) усі охочі можуть придбати квитки на матч 6-го туру Епіцентр-Чемпіонат України 2011/2012 рр.., в якому "Динамо" в рамках столичного дербі зіграє з "Арсеналом".

У касах стадіону пропонуються квитки вартістю 50 і 100 гривень, залежно від обраного сектора, пише сайт "Динамо".

Оскільки "Динамо" виступатиме в якості гостей, сезонні клубні абонементи даний матч недійсні.

Нагадаємо, що поєдинок "Арсенал" - "Динамо" відбудеться в суботу, 13-го серпня. Початок о 18.00.

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:30.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум