![]() |
|
|
#591 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Батальйон "Азов" власноруч змайстрував бронетехніку.....
![]() Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Бійці спецбатальйону МВС України "Азов" винайшли та вже випробували у бою "Залізяку" - власноруч броньований КамАЗ. Про інновацію добровольців повідомляє Радіо Свобода. Зварювальники з лав "чорних чоловічків" протягом кількох тижнів старанно обшивали вантажівку бронепластинами і арматурою. Нагода перевірити "Залізяку" у бойових умовах не змусила себе чекати - під час спецоперації у Маріуполі саморобна бронемашина "воювала" надзвичайно вдало. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#592 |
|
Передовик
Ukraine
|
Над рідними містами Кобзона й Кужель замайорів синьо-жовтий прапор....
![]() 06.07.2014 09:58 У місті Костянтинівка Донецької області над будівлею адміністрації міста підняли український прапор. Як поінформував командувач Добровольчого батальйону територіальної оборони Донецької області «Донбас» Семен Семенченко, терористи залишили останні два міста перед Донецьком: Дружківка та Костянтинівка. "Розвідгрупи батальйону «Донбас» увійшли в місто, складається карта можливих об'єктів мінування терористами, - повідомив Семенченко. - Над адміністрацією Костянтинівки піднятий український прапор. Прапор «ДНР» піде як килимок на підлогу". Він попросив жителів міста «не виходити без особливої потреби у нічний час - поки це може бути небезпечно», і пообіцяв, що «все буде добре». Також напередодні учора піднято український прапор над міською радою Краматорська й Слов'янська, інформує УНІАН. А Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк доручив відновити життя в обох населених пунктах. Нагадаємо, що Олександра Кужель є однією з найвідоміших кродженців Костянтинівки, а пропутінський виконавець Йосиф Кобзон частину життя прожив у Краматорську. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#593 |
|
Передовик
Ukraine
|
Донецьк і Луганськ заблокують - РНБО....
Головний стратегічний план української армії – це блокувати Луганськ та Донецьк, змушуючи терористів складати зброю. Про це в ефірі телеканалу "Інтер" заявив заступник секретаря РНБО Михайло Коваль, передає УНН. "У двох населених пунктах – обласних центрах – Луганську та Донецьку буде проведено повну блокаду і застосовані відповідні заходи, які призведуть до того, що сепаратисти там вимушені будуть скласти зброю", - сказав М.Коваль. На уточнення ведучого, чи це є найголовнішим планом української армії – блокувати Донецьк та Луганськ, М.Коваль сказав: "Так. Це має призвести до того, що терористи складуть зброю", - сказав він. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#594 |
|
Передовик
Ukraine
|
Коваль: ніяка зброя наш кордон вже не перетне - ні землею, ні повітрям, ані морем ....
Російсько-український кордон повністю, включаючи раніше проблемні ділянки в Луганській області, зараз знаходиться під контролем українських Збройних Сил і Держприкордонслужби. Про це заявив заступник секретаря РНБО Михайло Коваль в інтерв'ю "5 каналу", яке вийшло в ефір у понеділок увечері. "Одразу ж із припиненням перемир'я, тобто з переходом до активної фази (антитерористичної операції)... фактично, вся межа була закрита від можливості ззовні перевезти на територію України важке озброєння. Навіть у Луганській області: ситуація така, що весь кордон контролюється Збройними Силами та прикордонниками", - заявив він. При цьому Коваль розповів, що повітряний простір України більш не порушувався після 4 липня, коли після перетину двома російськими вертольотами повітряного кордону російській стороні було винесено попередження про готовність наносити удари по по об'єктах, які незаконно вторгаються. "Після заяви таких прецедентів не було", - зазначив він. Заступник секретаря РНБО підкреслив, що у Державної прикордонної служби достатньо сил і засобів, щоб захистити державний кордон і додав, що морський кордон України також надійно захищений. "Цілий загін морської охорони, який має всі необхідні кораблі і катери для виконання завдань, він дислокується на Азові (Азовському морі) і виконує завдання вдень та вночі", - зазначив Коваль. Щож до нападу на пункт технічного спостереження в смт Сєдове Новоазовського району Донецької області з моря, заступник секретаря РНБО зазначив, що морські прикордонники мали всі необхідні засоби для відбиття нападу, але оперативно не зреагували. Він розповів, що під час нападу пункт технічного спостереження був знищений, але зараз вже відновив свою роботу. Коваль також розповів про стан російських військ по інший бік російсько-українського кордону. "Фактично, біля нашого кордону знаходяться батальйонні тактичні групи, які займаються прикриттям державного кордону. Тобто, вони перейшли до оборони своєї ділянки кордону з Україною та стримування від проникнення на територію Росії всіх цих угруповань (незаконних збройних формувань, проти яких в Україні проводиться антитерористична операція)..." - зазначив він. "У них (батальйонних тактичних груп російської армії) є елементи ударних угруповань і за необхідності вони можуть бути в найкоротші терміни створені", - повідомив він. Як відомо, в п'ятницю, 4 липня глава СБУ Валентин Наливайченко заявив, що взаємне припинення вогню реальне лише після повного взяття під контроль українськими силовиками українсько-російського кордону. Він також розповів, що "більше 450 км кордону з Російською Федерацією в районі Донецької та Луганської областей, через які терористи отримують зброю, переправляють найманців і бронетехніку, залишаються не тільки не закритими з російського боку, а й продовжували бути відкритими під час режиму припинення вогню, і після нього". Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#595 |
|
Передовик
Ukraine
|
Документи про заборону Компартії передано до суду.....
08.07.2014 14:44 Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Міністерство юстиції просить Окружний адміністративний суд Києва заборонити діяльність Комуністичної партії. Цю інформацію "Українській правді" підтвердили в прес-службі міністерства. Раніше у відомстві заявляли, що готові судитися щодо заборони діяльності будь-якої політичної партії, у разі доведення причетності її представників до сепаратизму. Служба безпеки передала до Міністерства юстиції докази протиправної діяльності Комуністичної партії України та її представників. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#596 |
|
Передовик
Ukraine
|
Готується штурм Донецька і Луганська....
08.07.2014 21:21 Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Сили антитерористичної операції готуються до головного наступу - звільненню Донецька і Луганська. Про це заявляють в РНБО України, передає Інтерфакс-Україна. "Йде активна фаза наступу і блокування міст, в яких зосереджені терористи. Зараз йде робота над шляхами, які ведуть до цих міст, щоб перекрити їх і не дозволити терористам отримати допомогу озброєнням і боєприпасами", - сказав на брифінгу у вівторок речник Інформцентру Андрій Лисенко . Він підкреслив: "Йде активна підготовка щодо звільнення Донецька та Луганська". Спікер Інформцентру нагадав, що силам АТО заборонено використовувати в цих містах авіацію і артилерію. Саме тому, за словами Лисенка, проходить спецпідготовка силовиків і будуть задіяні всі спецпідрозділи. "Не можливо просто сходу взяти ці міста, є інформація про пункти, блокпости, які терористи звели на вулицях міст, на головних артеріях міста. Я більше не можу нічого сказати. Готується головний наступ на ці міста, щоб їх звільнити", - підкреслив спікер інформцентру РНБО України. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#597 |
|
Передовик
Ukraine
|
У зоні АТО загинули майже півтисячі мирних жителів....
10.07.2014 Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! У зоні проведення АТО на сході України жертвами протистояння серед цивільного населення стали 478 людей, 1392 — отримали поранення. Такі дані навів заступник міністра охорони здоров’я Василь Лазоришинець. "Загиблих - 478. З них - 30 жінок і 7 дітей. Це цивільне населення. Можу сказати, що поранено 1392 людини, серед них 104 жінки і 14 дітей", — зазначив заступник міністра під час прес-конференції, інформує 24tv.ua. За інформацією Міністерства, 279 осіб на сьогодні знаходиться на стаціонарному лікуванні в медустановах. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#598 |
|
Передовик
Ukraine
|
Сіверськ повернуто під прапор України....
Сьогодні, 22:08 Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Міністр оборони України Валерій Гелетей доповів президенту України Петрові Порошенку, що над міською радою Сіверська в Донецькій області піднято державний прапор України. "Президенту доповіли, що в результаті воєнної операції щойно був піднятий державний прапор над міськрадою Сіверська, Донецької області", - повідомила прес-служба президента в четвер увечері. За оперативними даними групи «Інформаційний спротив», в центрі міста зібралися місцеві жителі, які вітають українську армію. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#599 | |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.01.2013
Дописи: 843
Ukraine
Мій ресівер: Openbox S2HD PVR
|
Не меньше 30 бійців сил АТО загинуло в результаті обстрілу "Градом" – радник голови МВС
Цитата:
|
|
|
|
#600 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.01.2013
Дописи: 843
Ukraine
Мій ресівер: Openbox S2HD PVR
|
Ренат Ахметов готується до втечі в Москву
Український всесильний олігарх часів президента Януковича Ренат Ахметов, схоже, буде потроху перебиратися до Російської Федерації. Такий висновок можна зробити з того, що за деякою інформацією, Ахметов придбав собі за 85 мільйонів доларів США неподалік від Москви маєток, передає „Преса України”. Таку інформацію розповсюдив колишній депутат російської Держдуми Костянтін Риков, член партії „Єдіная Росія”.
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| А що Ви сьогодні робили?* | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 73 | 06.11.2016 21:43 |
| Світлодіодні лампи – освітлення майбутнього вже сьогодні | Igor1031 | Офтопік (теревеньки) | 0 | 07.02.2015 14:37 |
| Сьогодні викопав... | sat-prof | Ваші захоплення | 8 | 25.05.2014 09:36 |
| MYtv (Україна) | hmura | Провайдери платного ТБ | 1 | 15.12.2011 16:09 |
| Україна запустить свій супутник 2011 році | sat-prof | Загальний розділ! | 8 | 25.06.2010 11:15 |