SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 11.08.2011, 21:50   #611
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Реал домовився про трансфер Фалькао?

Нападник "Порту" Радамель Фалькао, схоже, все-таки опиниться в іспанському чемпіонаті.

За інформацією Diario de Noticias, мадридський "Реал" досяг попередньої домовленості щодо трансферу гравця. Як відзначає видання, з самим Фалькао "вершкові" зійшлися на особистих умовах контракту ще місяць тому.

Нагадаємо, що на початку літа Фалькао уклав з "Порту" нову угоду, в якій викупна вартість колумбійця дорівнює 45 мільйонам євро
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 12.08.2011, 07:47   #612
bilich
Передовик

Вік: 56
Дописи: 539

Типово

"Атлетико слідкує за хавбеком "Еспаньола"

"Матрацники" пригледіли гравця "папуг".

Як повідомляють іспанські ЗМІ, мадридський "Атлетико" продовжує тримати руку на пульсі подій навколо півзахисника "Еспаньола" Хаві Маркеса. Нагадаємо, раніше хавбеком цікавилися "Дніпро" і ряд клубів Приклади, проте боси "папуг" відмовили всім бажаючим у продажу.

"Атлетико" не сумує і сподівається підписати 25-річного гравця до кінця трансферного вікна. Ціна питання - 5-6 мільйонів євро.
Старий 12.08.2011, 11:58   #613
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Голкіпер "Динамо" розповів про останні невдачі київського клубу.

Воротарі київського "Динамо" Олександр Шовковський і Максим Коваль провели зустріч з уболівальниками клубу.

Найбільше запитань від фанатів дісталося Шовковському, якому доводилося пояснювати, чому "Динамо" не змогло пробитися в Лігу чемпіонів.

- Чому команда другий сезон поспіль не може вийти в групу Ліги чемпіонів?

- От як можна однозначно відповісти на це питання? Ви вважаєте, команди "Аякс" і "Рубін" набагато слабкіше команди "Динамо"?

- Так, - хором відповів зал.

- Тоді я не знаю. Потрібно враховувати, що "Динамо" - команда хорошого рівня. Але у світі є багато таких же, або ще сильніших. І на певному етапі стан однієї може бути кращим за іншу.

Припустимо, я вважаю, нам дуже не пощастило, що першу гру з "Рубіном" ми грали вдома. Знаючи тактику Бердиєва, як він будує свою гру, це було однією з причин. Грай ми перший матч у Казані, суперникові довелося б йти вперед, відкриватися, була б зовсім інша концепція гри з боку обох команд.

Це деякі з моментів, але вони об'єктивні. Їх потрібно теж враховувати у відповіді на питання, чому команда не пройшла далі.

- Збірна України зможе перемогти на Євро-2012?

- Я знаю точно: "неможливе - можливо". Питання, на яке точно відповісти не можна. Є африканська приказка: "Якщо все павутиння сплести воєдино, цією ниткою можна обплутати лева".

Перемога збірної України на чемпіонаті Європи - питання не сьогоднішнього, і не завтрашнього дня. Це питання вчорашнього дня. Взяти ситуації, які відбуваються навколо українського футболу. Мені через травму не довелося брати участь у підготовці до матчів кваліфікації Кубка світу з Грецією, але я сидів біля екрана телевізора зі сльозами на очах. Тому що грати в Донецьку при напівпорожньому стадіоні, при обставинах, які виникли перед грою, було абсурдно.

Тому що підтримки не було ніякої, а без неї команда грати не зможе. Коли є заряд, енергія, емоції, які гравці живлять від атмосфери навколо футболу, це окрилює. Вважаю, я маю право на таку точку зору, враховуючи, скільки років вже в футболі. Сюди ж можу додати, що мені було неприємно чути наших коментаторів у матчі Україна - Швеція.

- Плече турбує?

- З кожним днем ​​все краще і краще, я потроху приступаю до роботи. Не знаю, як воно надалі буде себе вести, але на сьогоднішній день, слава Богу, все нормально.

- Скільки воротарі втрачають у вазі під час матчу через нервове напруження?

- Наведу статистику. У нас є програма, яка вираховує скільки пробіг кожен з гравців під час матчу. У середньому цей показник у польового гравця - 10.000 метрів. А у Макса Коваля в останньому матчі вийшло 5,700, у мене трохи раніше було 5.500-5.600.

- Ви плануєте після завершення кар'єри стати тренером?

- Ви знаєте, планувати можна все що завгодно. Але коли ти граєш, повинен думати тільки про це, щоб робити все правильно. Якісь напрацювання я для себе проводжу, але замислюватися над тренерською кар'єрою буду тільки після завершення ігрової.

- Який матч за "Динамо" для вас найбільш пам'ятний?

- Взагалі-то, таких було досить багато. Перший в кар'єрі, перший у єврокубках. Мабуть, за напруженням дуже важкими були матч зі "Спартою" і гра в Києві з "Реалом", коли ми вийшли в півфінал Ліги чемпіонів.

- Щоб ви взяли з собою на безлюдний острів?

- Відповім банально - свою електронну записну книжку IPad. Головне, був би Інтернет, щоб качати книги і читати їх. І, звичайно ж, хотілося, щоб там була вся моя родина. А Макс, впевнений, взяв би з собою рукавички і м'яч.

Сам Максим Коваль спростував слова Шовковського на рахунок безлюдного острова і розповів про те, як провів у комі три тижні.
Старий 12.08.2011, 11:59   #614
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Воротарі "Динамо" провели зустріч зі своїми вболівальниками.

Голкіпер "Динамо" Максим Коваль розповів про те, що колись наковтався дуже багато таблеток і три тижні провів у комі.

Про це він заявив на зустрічі з уболівальниками київського клубу, на якій також були присутні Олександр Шовковський та його тренер Михайло Михайлов.

"Коли я був маленьким, випадково з'їв дуже багато таблеток, які були солодкими на смак. У результаті три тижні перебував у комі, але лікарі якимось дивом мене врятували", - відповів Коваль на питання вболівальника, чи траплялося в його житті диво.

Повідав 18-річний голкіпер і про своїх кумирів. За словами Коваля, у нього їх два - Ікер Касільяс із "Реала" та Ігор Акінфєєв з ЦСКА.

Пам'ятає воротар "Динамо" і самі образливі пропущені м'ячі. Не може він забути голи від "Оболоні" в чемпіонаті України і від "Карпат", коли грав ще за запорізький "Металург".

Не став прислухатися Коваль до слів свого старшого колеги Олександра Шовковського, який порадив йому взяти на безлюдний острів м'яч і рукавички. Якби випала така можливість, то Максим забрав з собою друзів і дівчину.

У середу Максим Коваль грав за молодіжну збірну України у фіналі Кубка Лобановського, де в серії пенальті не зміг відбити жодного з восьми ударів суперника.
Старий 12.08.2011, 16:50   #615
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

Гравцям "Оболоні" пообіцяли 100 літрів пива за гол "Металісту"

12 серпня під час відкритого тренування гравцям "Оболоні" було оголошено цікаву новину.

Кожен футболіст, який зможе забити гол у ворота харківського "Металіста" у матчі 6-го туру, отримає 100 літрів хмільного напою від футбольного клубу "Оболонь" та ПАТ "Оболонь", пише офіційний сайт клубу.
Старий 12.08.2011, 16:55   #616
sacha
Передовик

Типово

Ярмоленко приступив до бігової роботи

Форвард київського "Динамо" Андрій Ярмоленко, котрий через травму пропустив матч збірної України проти команди Швеції, після невеликої паузи приступив до тренувань за індивідуальною програмою.

Робота з м'ячем для футболіста поки обмежена, тому основний упор йде на бігову роботу.

У матчі шостого туру проти "Арсеналу" Ярмоленко не зіграє, а от до першої гри Ліги Європи проти "Літекса" в Болгарії, яка відбудеться 18 серпня, півзахисник має всі шанси встигнути відновитися, повідомляє championat.com.
Старий 12.08.2011, 16:57   #617
sacha
Передовик

Типово

"Манчестер Юнайтед" відмовився від покупки Снейдера

Нідерландський півзахисник міланського "​​Інтера" Веслі Снейдер не перейде в "Манчестер Юнайтед".

Про це повідомляє провідне британське видання The Daily Mail.

За його даними, манкуніанці не змогли домовитися з 27-річним хавбеком про його зарплату на "Олд Траффорд".

Футболіст вимагав £ 200 тис. на тиждень, і наставник команди сер Алекс Фергюсон спільно з виконуючим директором клубу Девідом Гіллом прийняли рішення відмовитися від трансферу футболіста, пише championat.com.
Старий 12.08.2011, 17:13   #618
sacha
Передовик

Типово

Гусєва чекає ще одне обстеження

Півзахисник київського "Динамо" Олег Гусєв, який отримав травму в матчі п'ятого туру чемпіонату України проти львівських "Карпат", продовжує відновлюватися після травми голеностопа.

Футболістові на наступний день після гри з львів'янами та обстеження в клініці наклали на ногу лангетку.

Тепер у неділю гравця чекає ще одне, більш детальне обстеження на МРТ, після якого стануть відомі більш точні терміни повернення Гусєва на футбольне поле, пише championat.com.
Старий 12.08.2011, 20:35   #619
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Луческу: "Ця команда створювалася не для розпродажу"

Мірча Луческу не став коментувати чутки щодо можливих переходів в інші команди футболістів донецького "​​Шахтаря".

На сьогоднішньому відкритому тренуванні румунський фахівець визнав, що успіхи команди в Європи привернули увагу клубів, проте до конкретних пропозицій справа не дійшла.

Резюмуючи, Луческу додав: "Ця команда створювалася не для розпродажу".
Старий 12.08.2011, 20:36   #620
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Манчіні: сподіваюся, незабаром Насрі перейде до нас

Головний тренер "Манчестер Сіті" Роберто Манчіні зізнався, що переговори про перехід півзахисника "Арсеналу" Саміра Насрі йдуть нелегко, але висловив сподівання, що дуже скоро операція завершиться.

"Клуб працює над цим. Переговори йдуть нелегко, але ми плануємо завершити трансферну роботу наступного тижня. В понеділок для нас стартує сезон, а ми ще не завершили комплектування команди. Я сподіваюся, що все вирішиться якомога швидше, тому що нам необхідні нові гравці ", - цитує Манчіні ESPN.

Нагадаємо, що "Арсенал" не вніс ім'я француза в заявку на матч першого туру прем'єр-ліги з "Ньюкаслом".
Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:56.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум