![]() |
|
|
#621 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Ярмоленко тренується за індивідуальною програмою
Півзахисник київського "Динамо" Андрій Ярмоленко, який пропустив товариський матч збірної України проти Швеції через пошкодження, має шанси зіграти проти "Арсеналу" в чемпіонаті України. "Поки працюю за індивідуальною програмою. У мене проблеми з м'язами стегна, там була гематома. Відчув дискомфорт ще в другому таймі матчу з "Карпатами", - цитує Андрія клубна прес-служба. - З доктором зробили УЗД, яке виявило невелике ушкодження. Потім разом з ним і Блохіним вирішили, що буде краще, якщо я пропущу гру зі Швецією. Не знаю, чи буду готуватися до матчу проти Арсеналу. Сьогодні перший день, коли я почну працювати з м'ячем в загальній групі, а до цього тільки бігав. Якщо не буду відчувати дискомфорт, думаю, зможу грати. Але рішення приймає головний тренер". |
|
|
|
|
|
#622 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Прем'єр-ліга. "Дніпро" прийме "Динамо" у неділю, 28 серпня. Дати усіх ігор 8 туру
Оголошено дати та час проведення ігор 6 туру чемпіонату України. Про це повідомляє офіційний сайт УПЛ. Розклад туру виглядає так: 26 серпня, п'ятниця "Металург" - "Олександрія" - 19:00 "Волинь" - "Оболонь" - 19:30 27 серпня, субота "Кривбас" - "Зоря" - 17:30 "Арсенал" - "Таврія" - 19:30 28 серпня, неділя "Іллічівець" - "Ворскла" - 16:00 "Дніпро" - "Динамо" - 17:30 "Чорноморець" - "Шахтар" - 18:00 "Карпати" - "Металіст" - 20:00
|
|
|
#623 |
|
Moderator
Ukraine
|
Воронін продовжив контракт з московським "Динамо" до літа 2014 року
У п'ятницю, 12 серпня футбольний клуб "Динамо" продовжив контрактні відносини із нападником Андрієм Вороніним. Про це повідомляє офіційний сайт клубу. Нова угода з капітаном команди, лідируючим в прем'єр-лізі за системою "гол + пас", розрахована на три роки - до літа 2014 року.
|
|
|
#624 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
Нінковіч: Мені пропонували громадянство Україні, але я відмовився
Першим натуралізованим гравцем з Балкан у збірній України міг стати зовсім не Марко Девіч. Про це стало відомо зі слів хавбека "Динамо" Мілоша Нінковіча, які наводить сербський портал b92.net. "Мені пропонували громадянство України, але я відмовився. У той час я ще не виступав за збірну Сербії, але завжди її любив. Україна мені теж багато чого дала. Не будь "Динамо", я б ніколи не зіграв за сербську національну команду", - вважає Нінковіч. "На мою думку, саме серби повинні грати за нашу збірну. Сьогодні у складах Црвени Зірки та Партизана грає маса бразильців, які хочуть зіграти за Сербію". - каже він. "Вболівальники цього не бажають, адже ми спортивна нація. Навіщо нам бразильці?", - цитує Мілоша dynamomania.com.
|
|
|
|
#625 |
|
Передовик
|
Сеск Фабреґас отримав "зелене світло" не перехід у "Барселону" від керівництва лондонського "Арсеналу".
Сьогодні опівдні Сеску повідомили, що перехід у "Барселону" завершений. Каталонський клуб також отримав усне "так" від лондонців, однак "Барселона" чекає на письмове підтвердження трансферу. Сьогодні вранці Фабреґас прибув на базу "Арсеналу", де вже встиг попрощатися із наставником команди Арсеном Венґером та з партнерами. Після дзвінка Сеск хотів вже їхати на авто в аеропорт "Хітроу", аби вилетіти найближчим рейсом у Барселону. Однак незадовго до реалізації задуманого Сеску знову зателефонували, але з боку каталонської сторони, і попросили не спішити поперед батька в пекло. Зважаючи на суперкубкову дуель із "Реалом", Фабреґаса попросили зачекати з прильотом, оскільки вся увага гравців буде зосереджена на ньому і це завадить належно провести перший матч за Суперкубок Іспанії. Натомість високопоставлений чиновник "Барселони" попросив Сеска, щоб він прилетів у Барселону через декілька годин після матчу у Мадриді. Сеск погодився і поїхав до свого дому в Лондоні.
|
|
|
|
#626 |
|
Передовик
|
Два матчі між "Реалом" та "Барселоною", які відбудуться 14 та 17 серпня, зможуть подивитися уболівальники у 147 країнах світу.
Крім того, значно збільшиться кількість потенційних глядачів, оскільки Індія, де проживає близько 1,3 млрд. людей, також придбала права на показ двох супердуелей. Кожен канал, який придбав права на показ матчів, зможе, окрім трансляції двох матчів наживо, робити до п'яти повторів трансляцій. Попередній рекорд трансляції матчу за участю іспанських команд належав останньому Кубку Іспанії із "Местальї" - 140 країн могли спостерігати за "Барселоною" та "Реалом".
|
|
|
|
#627 |
|
Moderator
Ukraine
|
"Динамо" може купити мільярдер з Єнакієво?
Народний депутат Юрій Іванющенко є одним з претендентів на купівлю футбольного клубу "Динамо" (Київ). Про це "Дзеркалу тижня. Україна" повідомило джерело, близьке до Професійної футбольної ліги пише "Українська правда". За словами джерела, орієнтовна "ціна питання" - півмільярда доларів США. Водночас президент ФК "Динамо" (Київ) Ігор Суркіс в коментарі ZN.UA категорично заперечує можливість продажу клубу. "Динамо" не купується і не продається. Ні названій вами людині, ні будь-кому іншому. Переговори не велися і не ведуться, ні з продажу пакета акцій, ні, тим більше, про долю клубу", - зазначив Суркіс. "Так, існують об'єктивні фінансові проблеми, але, незважаючи ні на що, бюджет клубу не зменшується, зарплата не затримується, здійснюються масштабні трансферні угоди. Так що розмови про можливий продаж - чутки, не більше", - додав він. Нагадаю, що кілька років тому за молодіжний склад "Динамо" грав син Іванющенка - Артем.
|
|
|
#628 |
|
Moderator
Ukraine
|
Венгер: "Ми не спілкувалися з "Шахтарем" по Жадсону"
Інформація про те, що "Арсенал" близький до купівлі Жадсона, не відповідає дійсності. Про це вінтерв'ю Sky Sports заявив наставник "Арсенала" Арсен Венгер. "Інформація про те, що ми близькі до купівлі Жадсона, не відповідає дійсності. Ми не спілкувалися з "Шахтарем" про нього", - сказав він. Крім того, Венгер повідомив, що в "Арсеналі" не буде іспанця Хуана Мати, пише terrikon.com.
|
|
|
#629 |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 13.08.2011
Дописи: 7
|
Гравці каталонської
"Барселони" Жерар Піке та Карлес Пуйоль образились через те, що лондонський "Арсенал" не прислав вчора листа-підтвердження через електронну пошту стосовно трансферу їхнього друга Сеска Фабреґаса. Як відомо, трансфер капітана лондонського клубу у "Барселону" вже завершений, однак поки що нема документального підтвердження з боку лондонського клубу. Як стверджують джерела у каталонському клубі вартість трансферу становить близько 40 млн. євро, а Сеск підпише контракт на п'ять років. Фабреґас можливо прилетить у Барселону у неділю ввечері і його приліт, напевне, співпаде із початком першого матчу за Суперкубок Іспанії, який відбуватиметься у Мадриді на "Сантьго Бернабеу". Про такий час прильоту у Барселону попросив наставник "блауґранас" Пеп Ґвардіола, адже всі пристрасті уболівальників будуть зосереджені на матчі. Саме на прохання Пепа вчора Сеск відмовивився від запланованого прильоту у Барселону. Кажуть, що Сеск одразу після прильоту пройде медичне обстеження, а вся офіційна частина залишиться на понеділок, коли і відбудеться офіційне оголошення про трансфер. |
|
|
|
|
|
#630 |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 13.08.2011
Дописи: 7
|
Лондонський "Тоттенхем"
близький до того, щоб орендувати форварда "Манчестер Сіті" Емануеля Адебайора, повідомляють британські ЗМІ. "Шпори" готові платити Адебайору лише частину зарплати - 75 тис. фунтів. Зарплата Адебайора становить 175 тис. фунтів і решту готовий виплачувати "Манчестер Сіті". У придбанні Адебайора також зацікавлений мадридський "Реал", який готовий викупити трансфер форварда. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |