![]() |
|
|
#631 | ||
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.01.2013
Дописи: 843
Ukraine
Мій ресівер: Openbox S2HD PVR
|
Цитата:
якщо ж не дивитесь то не треба Цитата:
|
|
|
|
#632 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Син екс-президента України отримав повістку до армії...
24.07.2014 10:50 Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Син екс-виконувача обов'язків Президента, а зараз голови Верховної Ради Олександра Турчинова Кирило отримав повістку в армію і вже ходив у військовий комісаріат. «Він там (у військкоматі – ред.) був, відповів на всі питання, які їх цікавили. Якщо треба (служити – ред.), значить - треба. Йде захоплення української території, і тут не вибирають. Це ж Батьківщина - її хтось повинен захищати», - сказала вона. Анна Турчинова також розповіла, що хлопець поки що сидить вдома. 21-річний Кирило Турчинов раніше військову службу не проходив. Після школи вступив до Київського національного торгово-економічного університету, а звідти з четвертого курсу перевівся до Академії праці, соціальних відносин і туризму. "Кирило нещодавно закінчив магістратуру, захистив диплом і тепер його можуть призвати", - пояснює мати хлопця. Нагадаємо, Олександр Турчинов підписав Закон «Про часткову мобілізацію». Згідно з документом, призову підлягають офіцери, сержанти запасу і рядові, які мають досвід армійської служби і володіють необхідними в зоні АТО спеціальностями, а також добровольці без військового досвіду. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#633 |
|
Передовик
Ukraine
|
ФРАКЦІЮ КОМПАРТІЇ У ВЕРХОВНІЙ РАДІ РОЗПУСТИЛИ.....
Четвер, 24 липня 2014, 10:11 Голова Верховної Ради Олександр Турчинов оголосив про розпуск фракції Компартії у Верховної Ради 7 скликання. Відкриваючи засідання парламенту, він сказав, що ця фракція нараховує вже менше 23 депутатів. "Оголошую про розпуск депутатської фракції Комуністичної партії України у Верховній Раді 7 скликання. Це історична подія. Я сподіваюся, що ніколи більше комуністичних фракцій в українському парламенту не буде", - заявив Турчинов. Згодом він оголосив перерву у Верховній Раді до 11 години. Як відомо, напередодні депутати внесли зміни в регламент парламенту, які дозволили розпустити фракцію КПУ. 24 липня цей закон уже опубліковано в офiцiйному виданні "Голос України". Відтак, він набув чинності. Так само в четвер опубліковано в "Голосі України" закон про часткову мобілізацію, повідомляє "Інтерфакс-Україна". Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#634 |
|
Передовик
Ukraine
|
УРЯД ПОДАВ У ВІДСТАВКУ...
![]() Четвер, 24 липня 2014, 17:44 Уряд під головуванням прем'єра Арсенія Яценюка подає у відставку. Про це заявив прем’єр Арсеній Яценюк. Він заявив, що після розпаду коаліції, в нього лишається два варіанти. "Розпалась одна коаліція. Прем'єр розпочинає процедуру формування нової коаліції. це означає, що він має взяти в коаліцію комуністів і регіонів. Я це не зроблю ні за яких обставин", - заявив він. "Другий – якщо немає нової коаліції, а чинна розпалася, уряд і прем'єр зобов’язані подати у відставку. Я заявляю про відставку у зв’язку з розпадом коаліції і блокуванням урядових ініціатив", - заявив Яценюк. "Так, більшість людей хоче дострокових парламентських виборів. І ми хочемо. Тільки є одна важлива річ. в чому різниця між національним лідером і політиканом. Різниця в тому, що національний лідер бере на себе відповідальність", - зазначив він. Яценюк підкреслив, що "розвалена коаліція має сьогодні наслідок – закони, які б заповнювали дохідну частину бюджету, провалені". "Хто ж хоче йти на вибори і одночасно голосувати за непопулярні закони?" – обурився він. "У нашого уряду зараз немає відповіді на питання, чим платити зарплату, чим мені завтра вранці заправити БТРи, чим за які гроші, як утримувати армію і збройні сили, як не деморалізувати дух десятків тисяч людей, які не сидять у залі, а там в траншеї під кулями", - зазначив прем'єр. "Те, що розпалась коаліція, що не проголосовані закони і немає чим платити солдату, міліціонеру, лікарю, заправити БТР, не прийнято рішення, щоб заповнити українські газосховища і перезимувати, щоб звільнитися від російської газової залежності, це неприпустимо", - зазначив він. "Після того, коли розпалась коаліція, коли провалили закон по ГТС, всі ж все розуміють, дорогі друзі. Ми вперше хотіли допустити справжні європейські й американські кампанії і виключно з дозволу ВР України до управління ГТС і то тільки на 49%, труба в державній власності, контрольний пакет в державласності, і навіть це рішення завалили", - зазначив він. "За що мені найбільше боляче, що зараз оплески в Державній думі Російської Федерації. От хто зараз виграв, от хто сьогодні святкує і от хто сьогодні буде банкувати", - обурився Яценюк. Згідно з законодавством, після заяви прем'єра, відставку уряду має проголосувати Верховна Рада. Лише в такому випадку весь уряд разом із головю Кабміну йдуть у відставку. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#635 |
|
Передовик
Ukraine
|
Тягнибакс і Со у найважчий час позбавили Україну прем'єр-міністра....
![]() 24.07.2014 19:00 Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк пішов у відставку. Про це він заявив з трибуни Верховної Ради після консультацій з народними депутатами. «Я заявляю про відставку у зв’язку з розпадом коаліції і блокуванням урядових ініціатив», - сказав він. Яценюк пояснив, що розпад коаліції вимагав від Прем’єра або відставки, або формування нової коаліції. На нову коаліцію, зауважив Глава уряду, він не міг би піти з огляду на необхідність її формування з екс-комуністів і регіоналів. Він також обурився розвалом коаліції до ухвалення урядових змін до бюджету та відмовою депутатів передати 49% української ГТС Європі та США. «У нашого уряду зараз немає відповіді на запитання, чим платити зарплату, чим заправити завтра вранці БТРи… Те, що відбулося сьогодні у парламентській залі, матиме складні, якщо не драматичні наслідки для країни», - наголосив Яценюк. Після заяви про відставку спікер Олександр Турчинов хотів поставити на голосування кандидатуру технічного Прем’єра, однак через небажання депутатів це питання було перенесено на завтрашнє засідання Ради. Укрінформ нагадує, що Яценюк очолив «уряд камікадзе» після перемоги революції Євромайдану над режимом Януковича. Нагадаємо, що лідер "Свободи" Олег Тягнибок заявив про вихід з парламентської коаліції. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#636 |
|
Передовик
Ukraine
|
"Лисичанськ узято": Сили АТО звільнили місто від бойовиків...
Сьогодні, 21:18 Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Лисичанськ взято. Терористи (лисичанський гарнізон великого війська донського) бігли. Спасибі бійцям батальйону "Донбас" і 24 бригаді ЗСУ. Про це командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко повідомив на своїй сторінці у Facebook. "Вони (24 бригада ЗСУ - ред.) за віком наші молодші брати, але багато в чому перевершують нас по терпінню, мужності, стійкості. Вічна пам'ять загиблим при взятті міста", - написав Семенченко. Командир батальйону "Донбас" закликав жителів вночі не виходити з дому. "Це поки небезпечно. Слава Україні!" - додав Семенченко.
|
|
|
#637 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.01.2013
Дописи: 843
Ukraine
Мій ресівер: Openbox S2HD PVR
|
В Голандії ініціюють рух за депортацію доньки Путіна
Марія Путіна, дочка російського президента Володимира Путіна, в середу стала мішенню для гніву голландців, повідомляє The Times. «Прозвучали заклики депортувати її з «сімейного гнізда»в Нідерландах, яке вона створила зі своїм бойфрендом-голландцем», - пояснює журналіст Девід Чартер. «Мер міста (Хілверсум), куди тіла жертв (катастрофи борту МН17) будуть привезені на впізнання, зажадав висилки 29-річної Марії, старшої з двох дочок президента Путіна, що володіє квартирою-пентхаузом в селі біля Гааги», - йдеться в статті. Користувачі Twitter закликали провести в селі Вооршотен мирну демонстрацію проти присутності Марії Путіної.
|
|
|
#638 |
|
Передовик
Ukraine
|
Роман Зозуля з оптичним прицілом - українцям-фронтовикам: "Хлопці, повертайтеся живими!"
25.07.2014 07:47 Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Нападник дніпропетровського "Дніпра" Роман Зозуля звернувся до українських військових, які ведуть боротьбу з тероризмом на Сході України. Футболіст в черговий раз проявив себе справжнім патріотом і підтримав нашу країну в цей нелегкий період, розповідає ПроСпорт. "Хлопці, повертайтеся живими, ми вас чекаємо. Слава Україні! Ми за вас тримаємо кулачки", - звернувся Роман до солдатів, тримаючи в руках коробку з оптичним прицілом... Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#639 |
|
Передовик
Ukraine
|
Володимир Парасюк: Усім генералам в мене одна порада – просто застреліться!
25.07.2014 10:10 Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Володимир Парасюк з сумними очима, котрі не дивляться в камеру. Це не відчай – це безмірний сум і розуміння страшних реалій. Тих реалій, які ще не дійшли до мозку людей у мирних містах. Ці люди ще можуть спокійно відпочивати, влаштовувати свята і розважатися, коли молоді невинні хлопці вмирають і калічаться на передовій через покинутість владою, військовим командуванням, іноді навіть власними товаришами. Цю публікацію на сторінці Юрія Їжакевича перепостили у себе тисячі українців, яким набридли бравурні повідомлення офіційних речників АТО. «Я хотів би, що пан Порошенко приїхав і подивився на хлопців, у яких лише білі зуби. Чорні, вимучені. Вони на війні по чотири місяці… Гроші: строковикам – 154 гривні, професійним воякам до трьох тисяч гривень. Техніка ламається. Медикаментів не вистачає. Гелікоптери, що транспортували поранених вже не літають – немає пального. Бачили нашу розбиту техніку…це просто жах. Стояли на кордоні, на переїзді, сто метрів від нас була велика імперія Путіна. З її території з двох сторін обстрілювали квадрат, де знаходилася 72 бригада. Ми реально побачили, що після того лишається – лишається просто пустка. Все горить, метал плавиться. Величезна кількість поранених, п’ять загиблих. Те, що говорять у Києві – все брехня і неправда. Ніхто не дає ніякої команди, ми не просуваємося вперед. Ми виходимо на позиції – нас обстрілюють, ми далі стоїмо на цих позиціях… Ніхто не командує військом. Військо взяло ініціативу у свої руки і виживає. Я не знаю, який генерал в Україні може взяти на себе відповідальність. Таких немає. Всі хлопці сказали, що якщо не буде змінюватися ситуація – вони всі підуть на Київ. Їм просто все це набридне…коли вантажать поранених – без рук, без ніг, вони ще дихають, але їх не довозять до лікарень. Лікарень близько немає, навіть пунктів медичних… Наші політики забули, що вони люди. Вони перетворюються на нелюдів… Хочу звернутися до всіх волонтерів, які допомагають українській армії: робіть це, робіть це часто. Важко туди добратися, але звертайтеся, будемо допомагати. Прошу, щоб вся Україна думала тільки про те, що у нас сьогодні є ворог і його треба побороти. Хто може – моліться, хто може – допомагайте, хто може – давайте гроші, хто може – возіть. Бо дуже серце розривається, коли ти знаєш, що там вони в окопах нічого не мають. А десь в центрі дискотеки, концерти, люди забавляються. ТАК НЕ МОЖНА! Це не по-християнськи. Якщо вони звідти підуть, а ми звідси підемо, то ця наволоч путінська зі своїми бандитами пролізе через всю Україну і дійде аж до польського кордону і буде змітати все добро, що ми нажили, за лічені секунди. Буде розсіювати свою ненависть і зло… Всіх дуже прошу, поки ми не переможемо ворога – одні мають серйозно тиснути на владу, йти вперед, збирати мітинги, тиснути генеральні штаби, Адміністрацію Президента, виступати, говорити про це все. Інші мають допомагати максимально чим можуть: бронежилетами, касками, берцями, формою – всім. Тільки не зупинятися. Буде зупинка – буде страшне. А всіх корупціонерів і хитрих чиновників, які думають, що в Україні війна і до них не дійде – попереджаю, що ми переможемо. І коли повернемося – не будемо дивитися, чи носите ви вишиванки, чи не носите, чи ходите ви до церкви, чи не ходите – ви відповісте за всі гріхи, за всі. Хочу нагадати, що у нас лісу в Україні дуже багато, і дерев також… А всім генералам за те, що вони вже натворили, в мене одна порада – просто застрілитися». Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував D-Misha: 25.07.2014 о 12:30. |
|
|
|
|
|
#640 |
|
Передовик
Ukraine
|
За тиждень війська звільнили від терористів 10 населених пунктів..
![]() П'ятниця, 25 липня 2014, За останній тиждень українські війська звільнили від терористів 10 населених пунктів. Про це на брифінгу розповів речник Інформцентру РНБО Андрій Лисенко. За минулий тиждень українським військовим вдалося звільнити 10 населених пукнтів та значно звузити територію, яка контролювалася терористами. Він також зазначив, що військові комісаріати почали виконувати указ президента по мобілізації. Згідно із указом, упродовж 45 днів - це термін для виконання задачі щодо поповнення бойових підрозділів. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Карта ситуації на Донбасі станом на 25 липня. Для збільшення клікніть на зображення (Інфографіка РНБО) Як відомо, серед населених пунктів, звільнених цього тижня, міста Попасна, Лисичанськ, населені пункти Карлівка та Нетайлове Донецької області, Первомайське Луганської області та інші. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| А що Ви сьогодні робили?* | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 73 | 06.11.2016 21:43 |
| Світлодіодні лампи – освітлення майбутнього вже сьогодні | Igor1031 | Офтопік (теревеньки) | 0 | 07.02.2015 14:37 |
| Сьогодні викопав... | sat-prof | Ваші захоплення | 8 | 25.05.2014 09:36 |
| MYtv (Україна) | hmura | Провайдери платного ТБ | 1 | 15.12.2011 16:09 |
| Україна запустить свій супутник 2011 році | sat-prof | Загальний розділ! | 8 | 25.06.2010 11:15 |