SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 15.08.2011, 12:45   #651
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

"Арсенал" погодився відпустити Сеска Фабрегаса.

Лондонський "Арсенал" погодився на перехід свого півзахисника Сеска Фабрегаса у каталонську "Барселону". Про це повідомляє офіційний сайт "канонірів".

Клуби досягли попередньої домовленості про перехід іспанського хавбека у стан "синьо-гранатових".

"Ми розуміємо бажання Сеска повернутися в команду, що виховала його, команду його рідного міста, і те, що він прийняв пропозицію" Барселони".

Ми дякуємо Фабрегасу за те, що він зробив для "Арсеналу", і бажаємо йому успіху в майбутньому", - заявив головний тренер "канонірів" Арсен Венгер.

Сьогодні, як повідомляє прес-служба "Барселони", планується підписання всіх необхідних документів та медогляд футболіста.

Як писав sport.tochka.net, півзахисник лондонського "Арсеналу" і збірної Іспанії Сеск Фабрегас заявляв, що готовий пожертвувати частиною зарплати, щоб його трансфер в "Барселону" здійснився.

Каталонці ще минулого літа робили "Арсеналу" пропозицію щодо 24-річного хавбеку і вже тричі робили спроби роздобути іспанця в нинішнє літнє трансферне вікно, однак всі пропозиції були відхилені лондонським клубом.
Старий 15.08.2011, 15:37   #652
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Фабрегас підписав контракт з Барселоною

Сеск Фабрегас підписав контракт з "Барселоною". Свій підпис під 5-річним контрактом Фабрегас поставив у присутності президента каталонського клубу Сандро Роселя.

Раніше сьогодні вранці Сеск пройшов медичне обсетежння в "Оспіталь де Барселона". Звідти уже колишній капітан "Арсеналу" відправився на офіційне підписання контракту у клубний офіс "Барселони".

Лондонський "Арсенал" офіційно прийняв пропозицію "Барселони" про трансфер півзахисника Сеска Фабрегаса у неділю пізно ввечері. Фабрегас одразу прилетів з Лондона до Барселони. Згідно з остаточною домовленістю, "Барселона" заплатить за трансфер Фабрегаса 40 мільйонів євро, з них - 34 млн. одразу, 6 млн. - як різні бонуси після успішних виступів Сеска.

Ось, що сказав офіційному сайту "Арсеналу" тренер лондонців Арсен Венгер стосовно продажу Фабрегаса: "Ми чітко зрозуміли, що Сеск хоче покинути команду і це - факт. Утім, ми розуміємо бажання Сеска повернутись до свого рідного клубу і тому ми прийняли пропозицію Барселони. Ми дякуємо Сеску за його внесок в гру Арсеналу і бажаємо йому успіху у майбутньому""

Нагадаємо, 24-річний чемпіон світу та Європи є вихованцем синьо-гранатових, але у віці 16 років перейшов в "Арсенал". У минулому чемпіонаті Англії він провів 25 зустрічей і забив 3 м'ячі.
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 15.08.2011, 16:42   #653
genych
Передовик

Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
Типово

Блохін: "Рішення по Ярмоленко і Ракицькому приймемо пізніше"

Обидва молодих гравця, що представляють Динамо і Шахтар, не зіграли за збірну за Україну з-за травм, але вже через кілька днів провели практично повноцінні матчі в чемпіонаті.
Головний тренер національної команди Олег Блохін поділився своєю думкою з цього приводу: "А що робити - або викликати, або не викликати. Або вони грають у збірній, чи не грають. Ставлення до збірної - ось про що я хочу сказати. Я все прекрасно розумію , що дербі на носі або ще там щось. Але це не є правильно: коли люди говорять "травма", а через два дні виходять на поле ".

"Я все розумію, але мені що робити? Не хочете грати за збірну, так і скажіть:" Будемо грати тільки за клуб ". Тоді це буде чесно і порядно. Я нікого не звинувачую, але хочеться конкретики. А рішення по обох будемо приймати пізніше ".
Старий 15.08.2011, 17:37   #654
U4EL
Активіст

Дописи: 342

Типово

Футболістів в чемпіонаті Україні будуть карати по відеоповтору

Футболісти команд прем'єр-ліги, які з яких-небудь причин не були покарані арбітром на полі під час матчів, можуть отримати покарання пізніше, після перегляду відеозапису, заявив куратор суддівського корпусу України П'єрлуїджі Колліна.

Рішення по цих моментів буде приймати спеціальна комісія федерації футболу України, яка буде створена в самий найближчий час, заявив італієць на зустрічі з журналістами в рамках "Прес-клубу", який відбувся сьогодні в Києві.
Старий 15.08.2011, 17:55   #655
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

Чемпіонат світу (U-20). Бразилія не пустила до піфіналу Іспанію

Колумбія

Чемпіонат світу (U-20)

1/4 фінала

Франція - Нігерія - 3:2 д.ч. (0:0, 1:1, 2:1)

Голи: 1:0 - Лаказетт (50), 1:1 - Еджике (90+3), 2:1 - Фофана (102), 3:1 - Лаказетт (104,, 3:2 - Еджике (111)

Бразилія - Іспанія - 2:2 (1:0, 0:1, 1:1) по пенальті - 4:2

Голи: 1:0 - Вілліан (35), 1:1 - Родріго (57, 2:1 - Дуду (100), 2:2 - Васкес (102).
Старий 15.08.2011, 18:49   #656
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

Колліна: Іщенко визнав помилку, коли не призначив пенальті за гру рукою Срни у матчі з "Кривбасом"

У матчі 5 туру чемпіонату України "Шахтар" - "Кривбас" (2:0) головний арбітр гри Ігор Іщенко помилився, не призначивши пенальті у вороти господарів за гру рукою у своїй штрафній Даріо Срни.

Про це на засіданні прес-клубу розповів куратор українського суддівства П`єрллуіджи Колліна.

"Що ж стосується безпосередньо епізоду матчу "Шахтар" - "Кривбас", в якому мав місце контакт м'яча і гравця господарів Даріо Срни в штрафному майданчику донеччан, то скажу одне: я розмовляв з арбітром цієї зустрічі (Ігор Іщенко - прим.ред.) після гри і він зізнався мені: "Я помилився".

Трактування правил є абсолютно чітким, але під час гри арбітр може припуститися помилки. Іщенко був засмучений своєю помилкою, але він заплатить за неї. У тому числі, заплатить і в прямому сенсі цього слова: якщо арбітр не судить, це б'є по його кишені", - цитує Колліну dynamo.kiev.ua.
Старий 15.08.2011, 20:09   #657
sanela
Moderator

Вік: 37
Дописи: 658
Вінницька обл.
Мій ресівер: Galaxy Innovations S8120; Cosmosat 7100
Типово

Ето'О пакує валізи до Махачкали

Самуель завтра пройде медобстеження

Gazzetta dello Sport пише, що Самуель Ето'О пакує валізи перед перельотом до Махачкали. Правда, поки що він прилетить до Риму, де пройде медичне обстеження для «Анжи» в Villa Stuart Clinic. Після цього вся компанія вилетить назад до Мілана, де буде завершувати операцію. Поки що за футболіста можуть заплатити 35 мільйонів євро. Газета пише, що до кінця тижня про перехід буде оголошено офіційно.

У «Інтері» вже думають про заміну. Карлос Тевес із «МанСіті» обговорювалося все літо, крім того в Мілан може перебратися Дієго Форлан.
Старий 15.08.2011, 20:19   #658
sanela
Moderator

Вінницька обл.
Типово

Роббен може допомогти Баварії з Цюріхом

Арьєн вже краще

Арьєн Роббен зможе зіграти в першій грі плей-офф Ліги чемпіонів між «Баварією» і «Цюріхом». Лідер команди відновився після проблем зі спиною, які не дозволили йому зіграти в останній грі чемпіонату проти «Вольфсбурга».

Арьєн вже приступив до повноцінного тренувального процесу.
Старий 15.08.2011, 20:20   #659
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Мілан хоче придбати півзахисника Фіорентини

Італійський "Мілан" має намір придбати півзахисника "Фіорентини" Ріккардо Монтоліво.

Переговори щодо футболіста тривають вже декілька тижнів.

За даними La Gazzetta dello Sport, цей трансфер може відбутись у 2012 році.

Контракт Монтоліво з "Фіорентиною" закінчується у червні 2012 року.

Нагадаємо, що Ріккардо зіграв за "Фіорентину" 185 матчів та забив 13 голів.
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 15.08.2011, 20:28   #660
sanela
Moderator

Вінницька обл.
Типово

Андоні Субісаррета: "У" Барселони "більше немає грошей"

Спортивний директор "Барселони" Андоні Субісаррета підкреслив, що в дні, що залишилися трансферного вікна керівництво команди не буде робити ніяких придбань. За словами функціонера, у клубу не залишилося фінансових коштів на нових футболістів після покупок півзахисника Сеска Фабрегаса (сума трансферу склала 29 мільйонів євро) і нападника Алексіса Санчеса (37 мільйонів).

"Ми більше не потребуємо посилення, незважаючи на те що до кінця трансферного вікна ще є час. У будь-якому разі, у нас більше немає грошей на нові придбання", - наводить слова Marca Субісаррета.
Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:30.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум