![]() |
|
|
#652 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.06.2010
Дописи: 4.185
|
Сидить в автобусі маленька дівчинка
Раптом в автобус входить старенька бабуля, і стає поруч з дівчинкою. Ну ця дівчинка дивиться на бабулю, дивиться а потім говорить: -Ну що бабуся втомилася??? -Так внученька втомилася -Хочеш присісти??? -Так внученька, так. -Ну тоді від мене не відходь, я через дві зупинки сходжу. |
|
|
|
|
|
#653 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
ЧОловік з відрядження хоче купити дружині в подарунок ліфчик. Продавець намагається дізнатися розмір:
- Ну хоча б за формою, що це: яблучко, грушка, маленька Динька? - Вуха спанієля ...
|
|
|
#654 |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 08.09.2010
Дописи: 15
|
*Піймав мужик золоту рибку:Хочу фабрику, віллу і круту тачку. Рибка:Добре, але в кредит чи по лізингу... Так, вибирай жарити будем на вершковому чи на рослинному. *Ще один ранок в Арктиці... В будиночку полярників сидить ведмідь, заковтуючи ногу дослідника і запиває це все NESСАFЕ. Голос з черева ведмедя:Здається я завтра першим піду... *Чим відрізняється роздавлений собака і роздавлений мент? Перед собакою є гальмівний слід...
|
|
|
|
|
|
#656 | |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
HellasSat 2 39.0°E
Спорт 1 (Поверхность) 11512 H 30000 7/8 Цитата:
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Цінуйте щирість, а не користуйтеся нею. (sat-prof) Востаннє редагував savsav: 22.09.2010 о 11:33. |
|
|
|
|
|
|
#659 |
|
Учасник
![]() Реєстрація: 04.05.2010
Дописи: 60
|
Хлопчик років 4-5-ти приходить в молочний магазин, ставить на прилавок бідончик і каже:
- Мама шкажала шметани! Продавець наливає сметану, малий бере бідон і йде до виходу. А продавець йому навздогін: - Хлопче! А гроші!? Малий: - Мама шкажала - в бідоні... Дорогий Дід Мороз, не спіши викидати мого листа. Це не спам, а реальна можливість заробити... Вихователька дитячого саду півгодини натягала рейтузи на маленьку дівчинку. Коли вона з подихом полегшення випрямилася, дівчинка сказала: - Це не мої рейтузики. Внутрішньо рича, вихователька п'ятнадцять хвилин стягала рейтузи назад. Коли вона закінчила, дівчинка сказала: - Це рейтузики мого брата, мама іноді надягає їх на мене.
|
|
|
#660 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.06.2010
Дописи: 4.185
|
— Коли я вночі повертаюсь додому,
дружина не каже жодного слова, тільки дивиться на годинник. — Їй ще пощастило! — вигукує приятель. — Моя дивиться на календар. Кутузов Москву спалив - герой. А коли я котлети спалила - так одразу дурна і вівця косорука ... Селянин забігає у сарай по заначку. У темряві вдаряється головою об поперечку, вступає у кізяки, падає у корито для поросяти, встає, наступає на граблі... Нарешті виходить на вулицю: — Не сарай, а ”Форт Буаяр” якийсь! |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |