![]() |
|
|
#681 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 13.03.2010
Дописи: 1.433
|
Прибігає чоловік додому та до дружини репетує:
- Жінко, збирай речі, я мільйон в лотерею виграв. Дружина в шоковому стані не знає що робити... - То ж які речі збирати, літні чи зимові (куди ж ми поїдемо...) ??? Чоловікзі злістю: - Та всі збирай та вй*буй звідси... |
|
|
|
|
|
#682 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
ЗВЕРНЕННЯ ДО ПЕРШОКЛАСНИКА
Дорогий першокласнику! Ти тримаєш першу книжку у своєму житті, але є люди, котрим, як і тобі, потрібні знання, тому порхання, підтримай акцію милосердя. Надішли свій буквар за адресою: 01220, м. Київ, вул. Банкова, Адміністрація Президента України... |
|
|
|
|
|
#686 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.06.2010
Дописи: 4.185
|
Їде негр у вишиванці у львівському трамваї і читає газету “За вільну Україну”.
Чоловік із села, побачивши це, не витримує: - Скажіть, а ви вмієте читати по-українськи? - Звісно... - І розумієте українську? - Розумію, адже я – щирий українець. - А я тоді хто? - Не знаю... З вигляду – або жид, або москаль. |
|
|
|
|
|
#687 |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 16.09.2010
Вік: 32
Дописи: 20
|
Значить їде поїзд.У одному купе сидять Негр і корінний українець.Ну значить наший достає картошку і начіна її общчищать,різать ...А негр сидить да пита:
-А шо це таке? -Картошка це у нас така-отвітив наш. Негр сміючись "та хіба це картошка,у нас ![]() ![]() у Африкі ото картошка!"Потом значить достає наший сало,негр опять-А шо це таке? Наш-Українське сало.Негр-та хіба це сало,у нас у бегемотів ОТО сало! Ну наший розізлився дума ах так!,витягує Кавун-ложе перед собою,негр опять-А шо це таке? АГРУС "блін", і то Дичка!
|
|
|
|
#689 |
|
TERABIT
Гість
Дописи: n/a
|
У одних головні півкулі захищені черепом, у інших - штанами...
![]() ![]()
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |