SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Офтопік (теревеньки) > Ваші захоплення

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 11.10.2010, 12:47   #1
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово Чарівний світ живої природи...

Жива природа...
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Маленькі та великі, пухнасті і не дуже, в пір'ях та в шерсті – друзі наші менші завжди дарують нам багато приємних і та радісних хвилин. ...в поєднанні з прекрасною природою нашого світу...Мабуть, найбільшу насолоду і радість, найпалкішу любов до рідного краю, до життя викликає спілкування з природою. Вона чарувала і чарує, хвилювала і хвилює людину. Шепіт голубої води, зелених дібров, спів дзвінкоголосих пташок, запах і розмаїття квітів - усе це дорога серцю, ні з чим незрівнянна краса рідної землі.

Востаннє редагував VADYA777: 31.01.2012 о 23:18.
D-Misha зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 16.12.2010, 13:30   #61
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Собаче життя....

Старий 17.12.2010, 12:29   #62
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Найдивніші тварини на Землі...

Аксолотль (Axolotl) — личинкова форма деяких видів амбістом, земноводного з сімейства амбістомових (Ambystomidae) загону хвостатих (Caudata). Особливість аксолотля полягає в тому, що він досягає статевозрілості і стає здібним до розмноження навіть не перетворившись на дорослу форму, не зазнавши метаморфоза. В цих личинок добре розвинена щитовидна залоза, але їх тканини зазвичай не реагують на її індукуючий метаморфоз гормон. Проте, якщо переселити аксолотля в сухіший і прохолодніший клімат або знизити рівень води при домашньому розведенні, він перетворюється на дорослу амбістому. Перетворення аксолотля на амбістому можна викликати також додаванням в їжу або ін'єкцією гормону тиреоїдину. Перетворення може статися протягом декількох тижнів, при цьому зникнуть зовнішні зябра аксолотля, зміниться забарвлення, форма тіла.
Старий 18.12.2010, 22:10   #63
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Зустрічаються дві подруги-собаки. Розказують одна одній, що новенького. І ось одна іншій хвалиться:
- А я свого господаря видресирувала!
- Це як?
- А я лапу піднімаю, і він відразу мені шматочок м'яса дає.
Старий 19.12.2010, 19:37   #64
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Альпака — домашня парнокопитна тварина, яка пішла від вікуньї (вігонь). Розводять у високогірному поясі Південної Америки (Анди). Ріст альпак не перевищує одного метра, важать вони близько 70 кілограмів і володіють м'яким і довгим руном (з боків його довжина досягає 15-20 см.). Вони мешкають в Андах на висоті 3500-5000 метрів, на території Еквадору, південного Перу, північного Чилі і північної Болівії. Спочатку альпак помилково відносили до роду лам, проте в 2001 році класифікацію роду змінили з Lama pacos на Vicugna pacos, з'ясувавши, що предками альпак були вікуньі, а не гуанако, пращури всіх домашніх лам. Трудність точного визначення роду полягала в тому, що всі чотири представники сімейства верблюжих, таких, що зустрічаються в Південній Америці, можуть давати потомство в разі міжвидового схрещування, так що лише дослідження ДНК змогло дати точну відповідь про походження альпак. Варто відзначити, що лами і альпаки при схрещуванні дають потомство — хуарізо — не здібних до розмноження, але які володіють дуже м'яким характером і тому ідеально підходять на роль домашніх вихованців.

Востаннє редагував D-Misha: 19.12.2010 о 19:46.
Старий 19.12.2010, 19:58   #65
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Собаче життя....

Старий 20.12.2010, 22:49   #66
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Довгоп'яти (Tarsius) - рід приматів невеликих розмірів. Їх ріст становить від 9 до 16 см. Крім того у них є голий хвіст довжиною від 13 до 28 см. Вага варіює від 80 до 160 грамів. Їх вирізняють довгі задні кінцівки, велика голова, здатна повертатися майже на 360°, а також гарний слух. Пальці надзвичайно довгі, вуха круглі й голі. М'яка шерсть має коричневий або сіруватий відтінок. Однак найбільш помітною ознакою є великі очі діаметром до 16 мм. У проекції на людський ріст очі довгоп'ятів відповідають розміру яблука.

Востаннє редагував D-Misha: 23.12.2010 о 18:03.
Старий 21.12.2010, 22:39   #67
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Ребе Рабіновичу:
- Ви з глузду з"їхали! Навіщо ви притягнули до синагоги собаку?
- Ребе, це не простий собака, він же вміє співати!
Собака заспівав.
Ребе - захоплено:
- О, вайзмиpе, він так співає, що може бути кантором у нашій синагозі!
- Ребе, я їй кажу те ж саме. Та вона не хоче і слухати! Тільки дантистом!
Старий 23.12.2010, 18:06   #68
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Восьминоги Дамбо (Grіmpoteuthіs) - рід глибоководних восьминогів з Тасманового моря. Названий він на честь слоненяти Дамбо, персонажа однойменного мультфільму Уолта Діснея. Сталось це тому, що цей восьминіг має щось схоже на величезні вуха, які стирчать по обидві сторони того, що схоже на голову. Насправді це не вуха у восьминога, а плавці. І ростуть вони не на голові, а на головоподібному органі. Так що антропоморфічна аналогія в даному випадку недоречна. Тим не менш, все це виглядає в цілому яскраво, вражаюче, помітно. І виділяє Дамбо з натовпу інших восьминогів. Можливо, Дамбо був би більш відомим, але йому заважає прославитись відлюдницький спосіб життя. Адже живе він на екстремальних глибинах, в 3 000 - 4 000 метрів, до того ж він надзвичайно рідкісний. Люди дізналися про його існування зовсім недавно і ще не встигли вивчити в достатній мірі. Також слід зауважити, що побачити цю істоту в глибинах океану не так-то просто: не дивлячись на ім'я слона, восьминіг Дамбо слонячими розмірами не відрізняється. Розповідають, що величиною він з половину людської долоні. Відомо тільки, що він зазвичай ширяє над морським дном у пошуках їжі, що складається з хробаків, молюсків і всіляких рачків. І пересувається досить оригінально. У нього на тілі є спеціальні воронки, через які він вистрілює воду. Так і пливе. При цьому старанно допомагає собі "вухами", махаючи ними, як крилами. До речі, Дамбо може використовувати "реактивний двигун" і плавники разом або окремо. Тіло у восьминога желеподібне, форма його нагадує дзвін або розкриту парасольку. Тому, виявившись поза водою, він більше схожий на медузу з великими очима, ніж на головоногого молюска.
Старий 25.12.2010, 01:13   #69
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Зек на зоні:
- Полюбляю собак і ненавиджу котів!
- А чому так? - запитують.
- А ось уявіть собі... Знайшов я, в натурі, віллу - пальчики оближеш. Вартового собаку місяць підгодовував! Прийшов нарешті на діло - він мене як рідного зустрів, всього облизав! Hу, я сигналізацію відключив, замочки відімкнув - жоден не звякнув. А в прихожій наступаю коту на хвіст.
Старий 26.12.2010, 15:09   #70
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Красиві фотографії дикої природи та її мешканців.

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Світ з HDTV новини SLAVASAM Новини,українські телевізійні канали,DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення 75 13.02.2013 18:54
Новини WRC Світ Ралі BMW Спорт на SAT-TV 3 11.02.2012 19:03

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:26.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум