![]() |
|
|
#1 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Розглядаються всі пропозиції...
Можна зробити: головну сторінку,каталог файлів,каталог статей,енциклопедію,онлайн тв,ТВ програма,..... Це все буде на нових адресах але приєднанні до форуму!Це зробить форум не таким скутим як він зараз є....
|
|
|
#62 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 23.07.2010
Вік: 37
Дописи: 207
Ukraine
|
Дуже б хотілось, щоб можна було дякувати одній людині підряд, просто через якийсь термін, наприклад хоч наступного дня А то що як мені одна людина допомогла з різними питаннями з різницею у пару тижнів, мабуть, в часі - шукати хіба когось лівого щоб натиснути плюс, щоб можна було?
|
|
|
#64 |
|
Учасник
![]() Реєстрація: 31.07.2010
Вік: 30
Дописи: 156
Мій ресівер: Orton 4100c
|
повністю згідний
|
|
|
#65 | |
|
Administrator
Ukraine
|
Цитата:
Зробив!!!
|
|
|
|
#66 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 09.02.2011
Вік: 55
Дописи: 646
|
Ростислав щиро вдячний за нововедення. Дуже хороша річ.
|
|
|
#69 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 04.06.2011
Дописи: 342
|
Не знайшов іншого розділу...то напишу тут
...думаю,що треба користувача симчич ,за його згоди,поставити модератором в розділі спорт...дописує багато корисної і своєчасної інформації .....та вже можна було б і тотал починати
|
|
|
|
#70 |
|
Administrator
Ukraine
|
зараз ніякий розвиток неможливий тому що проблеми з хостингом є ...і взагалі не знати як буде....
Можливо якусь зробити вітку типу aktive.sat-prof.com.ua там буде саме актуальне без хламу.... буде на двіжку MKпортал Я зроблю адресу sport.sat-prof.com.ua якщо вже на то діло пішло!або розширю ці розділи що є.....я зараз неможу нічого для форуму зробити стаюься фатальні глюки які можуть взагалі призвести до того що нас забанять я і незможу базу нігде перенести та все відновити! Доки все не уляжеться не можу нічого повірте мені.... можливо і перейдемо на інший двіжок можливо буде втрата деяких файлів ще докінця не знаю!у всякому разі бекапи є...але це не вирішує проблему аж ніяк! Потрібно буде почистити від старих файлів зробити трішки порядок,закріпити модераторів,тоді можна розширюватись.....зараз форум стоїть на одному місці 700-800 відвідувачів це не поганий показник як для літа !Я час на розвиток зараз маю та нічого неможу зробити ...тут проблеме частково в мені я невиноватий що так сталось! Я так і знаю як і Ви зараз , та всякому разі я з вами і в мене є всі права на керування форумом. З повагою...sat-prof
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Фотогалерея учасників форуму... | sat-prof | Загальний розділ! | 13 | 10.08.2014 11:00 |
| Правила форуму!!! | sat-prof | Центр зв'язку та інформації | 1 | 30.07.2012 12:43 |