![]() |
|
|
#692 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Як відрізнити поганий фільм жахів від хорошого?
- Просто! У поганому фільмі жахів лякають з усіх сил битим склом, обгорілими людьми, різкими звуками, і раптово стрибають зомбі. А в хорошому - в кадр тихо мирно вповзає їжачок, і від цього можна схопитися за памперс вмерти.
|
|
|
#694 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.06.2010
Дописи: 4.185
|
Київ. Чоловік потрапив в затор у час пік. Раптом стукіт у вікно. Опускає скло і питає:
– Що треба? – Розумієте, терористи взяли прем’єр-міністра в заручники і вимагають викуп – 10 мільйонів доларів, інакше вони обіллють його бензином і підпалять. Ми вирішили поцікавитися у водіїв, може, хтось чимось допоможе. – Ну... Я – літрів 5 можу дати. Петька з Чапаєвим тікають на конях від білих. Петька кричить: – Все, нас наздоганяють. Що робитимемо? Чапаєв у відповідь: – Бачиш дерево? Підстрибуємо, хапаємося за гілку, білі під нами проскачуть і не помітять. Сказали – зробили, висять на гілці. Петька зістрибнув і кричить: – Івановичу зістрибуй. Чапаєв у відповідь: – Не можу, руки затекли. Петька кричить: – Ти хоч ноги розтисни, хай кінь зістрибне. |
|
|
|
|
|
#695 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Активні Бісс ключі 25.09.2010
|
|
|
#696 |
|
Передовик
|
Зустрічаються двоє крокодилів:
- Ну, як полювання? - Двох негрів з'їв, а ти? - А я одного москаля. - Брешеш, ану дихни... - У мене сусідка, хоч і гарна, але стерво. - Чому? - Я їй всю електропроводку відремонтував, а вона хоч би спасибі дала. |
|
|
|
|
|
#700 |
|
Передовик
|
Хлопчик каже мамі ,мамо я хочу пісяти а воно непісяється,так ясне діло що непісяється ти собі на піську наступив))
Сидить дідусь в Карпатах перед дорогою, на дорогу націлив кулемет, і чогось чекає....... Їде однин автомобіль: -Слава Ісусу! -Слава навіки! -Дідусю, Вас підвести? -Дякую, але я ще почекаю. -Тоді, до побачення! - і поїхав.... їде другий автомобіль: -Слава Ісусу! -Слава навіки! -Дідусю, Вас підвести? -Дякую, синку, але я ще почекаю.... Їде третій автомобіль: -ЗДРАСТЄ,ДЄДУШКА,ВАС ПОДВЕЗТІ??? Дідусь заряджаючи затвор кулемета: -Ось я і дочекався!!!!))) |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |