SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Офтопік (теревеньки)

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 03.08.2014, 17:07   #711
vinimm5
Moderator

Дописи: 286
Західна Україна Івано-Франківська область
Мій ресівер: Eurosky 4100C
Типово

Олександр Аронець

Цитата:
Всі вже чули про "марш за федералізацію Сибіру"?
Так ось, рашка ризикує втратити статус найбільшої(по території) країни світу. Сибірська народна республіка рулить!))
Ну а наступною має стати відроджена Кубанська народна республіка
vinimm5 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 03.08.2014, 18:13   #712
vinimm5
Moderator

Типово

Арсеній Яценюк

Цитата:
Що стосується джерел, де взяли гроші. В першу чергу нашому Уряду вдруге вдалося підвищити податки на найбільш прибуткові бізнеси, які знаходяться в руках українських олігархів. Почну з ренти за корисні копалини. Перший раз ми підвищили ренту з 1,5 до 5%, сьогодні ми підвищили її з 5 до 8%. Переконаний, що компанії Ріната Ахметова з задоволенням будуть платити збільшений податок.
Що стосується нафти і газу. Так само вперше за історію України ми нарешті добралися до енергетичного сектору, який отримує надприбутки, якими потрібно ділитися з державою, яка знаходиться в надскладному фінансовому стані. Рента щодо природного газу збільшена в 3 рази. Окремо хочу зазначити, що нам також вдалося зробити те, що не вдалося попередній раз, - підвищити ренту на нафту. І також переконаний, що Ігор Валерійович Коломойський буде з задоволенням платити збільшену ренту на нафту з 39 до 45%. І що всі власники енергетичного бізнесу, свердловин, які видобувають газ з дешевою собівартістю видобутку і з надвисокими прибутками по реалізації, також будуть сплачувати до бюджету те, що вони зобов'язані платити.
Старий 03.08.2014, 18:18   #713
vinimm5
Moderator

Типово

Петро Порошенко

Цитата:
Вітаю Українські Повітряні Сили з 10-річчям!

Захищаючи повітряний простір нашої України, ви завжди на передньому краю сучасної війни віч-на-віч з ворогом. Ваша сміливість і рішучість робить наші Збройні Сили ефективною загрозою для загарбника, якому не вдається заховатись на землі.

Ми докладаємо всіх зусиль, щоб поставити на крило якомога більшу кількість українських соколів, які є ударною силою вітчизняних Повітряних Сил.

Ви славні сини України, продовжувачі традиції ветеранів Повітряних Сил, які брали участь у багатьох миротворчих операціях по всьому світу, сьогодні виборюєте мирне небо над нашою Державою. Ваша майстерність відома і визнана у багатьох країнах

За останні місяці українські льотчики стали справжнім прикладом героїзму та мужності для українців. Подвиг пілота СУ-25, який на підбитому літаку вразив ціль, виконав поставлену задачу і на одному двигуні посадив його, врятувавши машину, – свідчення не лише героїзму, але й високої професійної майстерності.

Відомі всім високі моральні якості офіцерів Повітряних Сил, які готові віддати найдорожче – життя заради збереження інших. Вся країна була в жалобі, коли екіпаж підбитого над Слов’янськом АН-26 не полишив палаючу машину і дотягнув її за місто, щоб не було втрат серед мирних мешканців. У Слов’янську будуть завжди пам’ятати подвиг тих, хто загинув рятуючи їх життя.

Мужній вихід на озброєних загарбників під прапором і з гімном України; сміливі дії наших пілотів в зонах дій ворожих "Буків" і ПЗРК; твердість поглядів Надії Савченко та силу духу, яку вона демонструє в полоні, – все це викликає глибоку повагу до Повітряних Сил у мене та у мільйонів наших співвітчизників.

Сьогодні українські Повітряні Сили наводять жах на терористів та бойовиків на Донбасі. Адже попри застосування ними важких озброєнь протиповітряної оборони, що вони отримали з-за кордону, наші пілоти йдуть на бойові вильоти, ризикуючи власним життям, рятуючи життя побратимів, гідно виконують військовий обов’язок.

Я пишаюсь нашими Повітряними Силами і хочу висловити вам глибоку вдячність за ваші щоденні подвиги
Старий 03.08.2014, 18:21   #714
Zhora15
Передовик

Вік: 46
Дописи: 1.644
Я вернувся домів,в своє файне місто Львів
Мій ресівер: Orton9500HD
Типово

Хто вчора дивився розповідь-розкладу в зоні АТО від цього героїчного хлопчини... Шкода що канал 112 не виклав повне інтервю,про геноцид українців в зоні АТО...
Дуже цікаві речі хлопчина розказував,про які я вже давно здогадувався...

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

Не міг він так зіграти...Імхо

Zhora15 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 03.08.2014, 18:27   #715
vinimm5
Moderator

Типово

Бойовик «Російської православної армії» затриманий при спробі втечі до РФ

Українські прикордонники затримали терориста «Російської православної армії» при спробі втекти з України в Росію. Про це в неділю, 3 серпня, повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби.

«Під час перевірки у пункті пропуску «Гоптівка» рейсового автобуса сполученням Харків (Україна) – Бєлгород (РФ) прикордонники затримали 24-річного українця, який поширював сепаратистські агітаційні матеріали і співпрацював з терористами», – йдеться в повідомленні.

Зазначимо, він перебував на оперативному контролі у правоохоронців у зв'язку з причетністю до злочинної діяльності у зоні проведення АТО на Донбасі.

Встановлено, що затриманий є учасником російського терористичного угруповання «Російська православна армія», «ДНР».

Крім того, він отримував грошову винагороду від бойовиків ДНР і створював сепаратистські агітаційні матеріали.

На даний момент злочинця передано співробітникам СБУ.

Відкрито кримінальне провадження за статтею 110 КК україни «Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України», ч.3 ст.258 «Терористичний акт».

Станом на 3 серпня співробітники Служби безпеки України за час антитерористичної операції на Сході країни затримали більше 300 найманців терористів, 11 з них – громадяни Російської Федерації.
Старий 03.08.2014, 20:10   #716
vinimm5
Moderator

Типово

Олег Ляшко

Цитата:
Луганський мер Сергій Кравченко заявляє, що місто на грані катастрофи. Так і є. До цієї катастрофи Луганськ довели Єфремов, Кравченко, Голенко, Медяник, Кілінкаров та інші регіонали і комуністи, які організовували сепаратистський референдум і звали Путіна рятувати від бандерівців. Коли звільнимо від російських окупантів Луганськ, всі ці зрадники мають відповісти першими
Старий 04.08.2014, 09:45   #717
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово

У РНБО розповіли, коли закінчиться АТО...

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

Схід України буде очищений від російських найманців до зими цього року.

Такий прогноз в ефірі одного з українських телеканалів озвучив речник інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.

"До зими терористів точно вже не стане на нашій землі. І щойно нам вдасться їх локалізувати, або взяти в полон або іншим чином знешкодити, припиняться провокації як з території України, так і з території Російської Федерації", - зазначив Лисенко.

За його словами, за кілька місяців вже нікому буде стріляти на Донбасі.

"Верховний головнокомандувач сусідньої країни добре це розуміє. Поки є терористи, можна кидати на територію України. Коли їх уже не стане, а це вже буде скоро, тоді все, тоді він оголосить про те, що це, дійсно, були маневри", - наголосив представник РНБО.

Крім того, він зазначив, що російські війська, які накопичуються вздовж східного кордону України, не означають, що відбувається повна підготовка до широкомасштабного вторгнення на територію нашої країни.

"Росіяни добре розуміють, що українська армія, яка зараз бере участь в АТО - це вже не та армія, яка була 10 і 15 років тому. Це вже люди, які мають реальний бойовий досвід ... І за озброєнням і можливостями в нас вже є велика перевага", - заявив Лисенко.

Старий 04.08.2014, 18:18   #718
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

"Я -- патріот, мамо"

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

Чому української жiнки, вiйськового пiлота Надiї Савченко, яку викрали з територiї України, так боїться Росiя?

Штурмана бойового вертольота Надiю Савченко таємно вивезли з України, коли вона потрапила у полон до сепаратистiв.

Вiдтепер Надiя Савченко -- перший офiцiйний український полонений у Росiї, визнають самi росiяни.

Чому вони так її бояться? Бояться настiльки, що з незрозумiлих причин екстрено вивезли аж у Воронеж? До неї не пускають правозахисникiв i адвокатiв, навiть український консул, попри обiцянки росiйської влади, не має доступу до бранки.

Причому iнших полонених, чоловiкiв, до Росiї не вивезли, багатьох навiть вiдпустили.

Чому ж саме молодої тендiтної жiнки сусiдня держава боїться так, що запроторила її за грати аж на своїй територiї? Вона ж не перетнула повiтряного простору агресора, не скинула жодної бомби на його територiю, не випустила кулеметної черги в той бiк. У чому тодi її провина перед Росiєю?

Може, вiдповiдь в очах цiєї жiнки? Бо, справдi, такої впевненостi i сили, якi видно у них, хочеться побажати нашим генералам. Тодi б вони покiнчили з терористами за тиждень. А поки що... Поки що Надiя Савченко, а не котрийсь з генералiв стає символом нескореної України. Символом незламного духу i нацiонального
спротиву. Надiя Савченко -- як та Жанна Д'Арк.

У Росiї ще за часiв СРСР завжди запроторювали до в'язницi людей, якi своїми вчинками i словами здатнi були запалювати мiльйони. Бо тамтешнi правителi розумiли, якою сильною може бути iдея, якi безсилi перед нею навiть найкраще озброєї армiї.

Тож усе вказує на те, що не випадково вони викрали з територiї України нашу Надiю i заховали в СIЗО Воронежа. Вона -- з таких людей, що вмiють вести за собою.

Вона добровiльно поїхала на Схiд робити свою перемогу. Перемогу у своїй вiйнi.

Хто вона, ця жiнка? Яка мати її народила?

Далі Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Старий 04.08.2014, 22:58   #719
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Бійці 72-ї бригади розповіли, чому відступили на територію Росії.....

Вражаюча розповідь бійця 72-ї бригади про причини відступу на територію РосіїБоєць 72-ї окремої механізованої бригади, якого разом з товаришами зараз повертають в Україну з території Росії пояснив, чому військовим довелося відступити в РФ, передає УНІАН.

Боєць розповів, що відступ на територію Росії став вимушеним, адже його бригада була повністю відрізана від забезпечення протягом 3-х тижнів і не мала не тільки, чим воювати, але і відчувала брак питної води.

"Більше 3 тижнів перебували під обстрілом, будь-які спроби вийти закінчувалися втратами техніки та особового складу. Три тижні намагалися вибратися, все стало закінчуватися - і боєприпаси, і з водичкою почалися проблеми. Наше начальство постійно заявляло - "ми вас виведемо, потерпіть ще добу". Ці розмови ні до чого не призводили", - каже боєць.

За словами десантника, ніхто з 438 військових, які опинилися на території Росії, не погодився залишитися на території РФ, хоча в Україні їх чекають тривалі розгляди їх відступу. Боєць сподівається, що їх чекають об'єктивні розгляди, адже іншого виходу вони не бачили, тим більше, що бригада вже понесла великі втрати.

"Ми навіть не знаємо, скільки загиблих. Поранених дуже багато. Найщасливіша 4-я рота - там один загиблий і один важкий", - розповідає десантник. Винними у тому, що сталося, 72-я бригада вважає керівництво АТО і працівників тилу, які не допомагали із забезпеченням. Їжа у бійців була протягом цього часу завдяки волонтерам, які один раз змогли дістатися позицій бригади.

"З нашої сторони те, що ми пішли - це було не малодушність. Ми просто живим щитом стояли. Нас відстрілювали одного за іншим, а часто і десятками одночасно, коли "Град" відпрацьовував по нас", - пояснює військовий.

Старий 04.08.2014, 23:20   #720
vinimm5
Moderator

Типово

Слава Героям!!!
Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
А що Ви сьогодні робили?* sat-prof Офтопік (теревеньки) 73 06.11.2016 21:43
Світлодіодні лампи – освітлення майбутнього вже сьогодні Igor1031 Офтопік (теревеньки) 0 07.02.2015 14:37
Сьогодні викопав... sat-prof Ваші захоплення 8 25.05.2014 09:36
MYtv (Україна) hmura Провайдери платного ТБ 1 15.12.2011 16:09
Україна запустить свій супутник 2011 році sat-prof Загальний розділ! 8 25.06.2010 11:15

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 22:41.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум