![]() |
|
|
#1 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Жива природа...
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Маленькі та великі, пухнасті і не дуже, в пір'ях та в шерсті – друзі наші менші завжди дарують нам багато приємних і та радісних хвилин. ...в поєднанні з прекрасною природою нашого світу...Мабуть, найбільшу насолоду і радість, найпалкішу любов до рідного краю, до життя викликає спілкування з природою. Вона чарувала і чарує, хвилювала і хвилює людину. Шепіт голубої води, зелених дібров, спів дзвінкоголосих пташок, запах і розмаїття квітів - усе це дорога серцю, ні з чим незрівнянна краса рідної землі.
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував VADYA777: 31.01.2012 о 23:18. |
|
|
|
|
|
#721 |
|
Передовик
Ukraine
|
Хочете бути здоровим? Заведіть власну гадюку!
21.09.2012 Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Змія – символ мистецтва медицини, її секретами (у всіх сенсах слова) медики користувалися з давніх часів. І продовжують користуватися донині для лікування безлічі захворювань: алергії, мігрені, розсіяний склероз – це тільки початок довгого списку захворювань, що лікуються за допомогою зміїної отрути. Але вчені не перестають поповнювати цей список. І, схоже, збираються внести до нього всі види онкологічних захворювань. Принаймні, за результатами нового спільного британсько-австралійського дослідження, всі передумови для цього є. Куратор австралійської частини експерименту, професор Гевін Хаттлі, стверджує, що лабораторним шляхом його колегам вдалося синтезувати ефективне речовину, здатну рятувати людські життя: «Досліджуючи склад отрути різних змій, ми змогли розробити метод, що дозволяє обертати дію отрути« у зворотний бік », тобто не шкодити організму, а приносити йому користь. Міняючи хімічний склад зміїної отрути, нам вдалося створити речовину, що вбиває ракові клітини! » Це відкриття активно обговорюється в медичному світі, і у нього явно більше прихильників, ніж супротивників. Фахівці вже готові до клінічних випробувань, стверджуючи, що застосування зміїної отрути в лікуванні ракових захворювань може стати найефективнішим методом, який залишить у минулому небезпечні і не завжди результативні променеву та хіміотерапію. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! |
|
|
|
|
|
#723 |
|
Передовик
Ukraine
|
Собачки пірнали з головою у басейн, щоб принести господарю м’ячик.
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Оригінальну фотозйомку влаштував фотограф Сет Кастіл, щоб розмістити зображення звірят в календарі, повідомляє The Daily Mail. Собаки рішуче стрибали у воду за здобиччю. Деякі з них шкірили зуби, дехто якомога ширше розплющував очі – усі ці моменти увіковічнив фотограф. Його студії розміщені в Лос-Анджелесі та Чикаго, Сет Кастіл фільмує спосіб життя домашніх тварин, в тому числі їхнью поведінку в природному середовищі. |
|
|
|
|
|
#724 |
|
Передовик
Ukraine
|
Світ завойовує синя кукурудза......
24.09.2012 Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Синя кукурудза або, як ще її називають, кукурудза хопі (від назви індійського племені Хопі, проживає в резервації Хопі на північному сході Арізони, яке спочатку й вивело цей сорт), Являє собою різновид кукурудзи, вирощуваної на півночі Мексики і південному заході США. Рослина має довгу історію використання: в якості барвника харчових продуктів і напоїв, а також як сировину для ферментованого алкогольного напою чича МОРАДА. Не так давно було встановлено, що синій колір кукурудзи обумовлений наявністю найвищого кількості з усіх відомих фруктів і овочів антоціанів, які забезпечують злаку потужні антиоксидантні, протизапальні і антипухлинні властивості. Синя кукурудза відрізняється від звичайної не тільки кольором. Однією з її переваг також є те, що вона містить на 20% більше білка і має більш низький глікемічний індекс, ніж у білої кукурудзи. Експерти відзначають, що зерна синьою кукурудзи мають виразний горіховий присмак, а страви, приготовані з синьою кукурудзяного борошна, володіють тонким солодкуватим смаком. Хопі переробляють в блакитні чіпси, кулінарні суміші і кукурудзяні пластівці. З борошна синьою кукурудзи роблять косметичні маски, а компанія «Sage spirit» (США), заготовлювати традиційні ритуальні та цілющі рослини в традиціях американських індіанців, просто продає сушену синю кукурудзу в пакетиках. Хопі-кукурудза налічує безліч сортів, і діапазон кольору її качанів змінюється від світло-сірого через червоний і синій до майже чорного. На одному початке можуть комбінуватися зерна різних кольорів, і такі рослини використовують як декоративні. Основні сорти цього злаку, включені до реєстру, мають кольору «стандартний синій» (Sakwaqa’o), «жорсткий синій» (Huruskwapu), і сіро-блакитний (Maasiqa’o). Незважаючи на велику кількість сортів, фермери обробляють досить невелика кількість різновидів. Визнаючи відмінності сортів як таких, деякі виробники пояснюють, що в даний час вони змішані разом, особливо sakwaqa’o і maasiqa’o. В даний час моді на синю кукурудзу серед американських споживачів (на сині кукурудзяні чіпси, наприклад) супроводжує зростання компаній, що виробляють насіння синьою кукурудзи. Наявність у продажу сортів цього злаку може впливати на хопі-напрям сільського господарства та соціальної діяльності. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! |
|
|
|
|
|
#725 | |
|
Передовик
Ukraine
|
Приклад людям!
Цитата:
|
|
|
|
|
|
|
#726 |
|
Передовик
Ukraine
|
Вимерша рептилія виявлена в Арізоні....
28.09.2012 В Арізоні виявлені останки раніше невідомої науці вимерлої рептилії. Рептилія, що отримала назву Revueltosaurus callendari, мешкала 213 млн. років тому. Це було схоже на крокодила істота, яка досягала в довжину близько 1 м. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Спочатку дослідники припустили, що рептилія була рослиноїдних, однак, більш докладно вивчивши скам’янілості, вчені прийшли до висновку, що Revueltosaurus callendari була хижаком і харчувалася комахами і невеликими тваринами. За словами палеонтологів, рептилія відноситься до нового сімейства. Цікаво, що в одному місці були виявлені останки відразу 11 представників Revueltosaurus callendari, повідомляє UPI.... Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! |
|
|
|
|
|
#727 |
|
Передовик
Ukraine
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Найглибша печера у світі .. Ймовірно, печера Krubera є найглибшою печерою у світі. В усякому разі, найглибшою зі всіх відомих спелеологам печер. Це диво природи має глибину близько 2 тисяч метрів, навіть трохи більше. Печера сформована з вапняку, час утворення якого відноситься до Золотого століття динозаврів. Власне, печера примітна не тільки своєю глибиною, але і тим, що вона дуже красива. Я думаю, багато хто з вас бажав би побувати в такій печері, і я був би не проти зробити таку цікаву подорож. У продовженні - три відео цієї унікальної печери.. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! |
|
|
|
|
|
#728 |
|
Передовик
Ukraine
|
Самка орангутанга, що кинула палити, змогла народити малюка...
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Самка орангутанга, яка стала знаменитою завдяки завзятому палінню, стала матір’ю, народивши свого першого малюка, оголосили представники індонезійського зоопарку. Орангутан Торі, яка народилася в зоопарку в місті Соло 14 років тому, пристрастилася до згубної звички після того, як багато років спостерігала за відвідувачами, викурити сигарету. Близько 10 років тому вона зробила свою першу затяжку після того, як один курець викинув запалену сигарету їй в клітку. У липні цього року Торі перевели на острів разом з орангутанам-самцем, щоб допомогти їй кинути палити. До таких заходів довелося вдатися для того, щоб обмежити доступ орангутана до тютюну і захистити її від впливу відвідувачів, яких бавила звичка тварини. З тих пір, як Торі вдалося відмовитися від куріння, вона змогла народити здорового малюка. Цими радісними новинами поділився директор зоопарку, який повідомив, що Торі прекрасно виконує свої материнські обов’язки. Це тим більш відрадно, що орангутанги знаходяться під загрозою зникнення, та їх популяція неухильно скорочується. Малюка, стать якого поки невідома, назвали Джокові на честь мера міста Джок Уідодо. Хоча Торі курила під час вагітності, схоже, що це не відбилося негативно на її нащадках. Малюк народився природним шляхом без допомоги ветеринарів і медичного персоналу. Експерти вважають, що в дикій природі залишилося від 50 000 до 60 000 із двох видів орангутанів. З них 80 відсотків мешкають в Індонезії, а інші в Малайзії. Орангутанам загрожує вимирання через браконьєрство і швидке руйнування їх середовища проживання. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! |
|
|
|
|
|
#729 |
|
Передовик
Ukraine
|
20 років простояло гніздо доісторичних ящерів у... серванті шахтаря із Дніпропетровщини .....
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! У павлоградській копальні шахтар знайшов гірську породу з відбитками кісток птеродактиля летючого ящера, які населяли Землю десятки мільйонів років тому. Раніше вчені вважали: на території сучасної України птеродактилі не водилися, зауважує 5 канал, відеорепортаж якого й пропонуємо вашій увазі. Це шматок гірської породи, на якому видно два відбитки: по центру – папороті, а у верхньому куті – пташеняти птеродактиля. Такого висновку дійшли фахівці павлоградського історико-краєзнавчого музею. Камінь із доісторичним відбитком на глибині трьохсот метрів знайшов шахтар Юрій Сащенко. Чоловікові сподобався малюнок папороті - і він забрав шматок породи додому. Юрій Сащенко, шахтар: "Плита была большая, и много было в принципе рисунков, но она вся была поколотая. Самый интересный я в конце смены выбрал, принес домой, но обращал внимание больше на крупные рисунки, которые заинтересовали. Маленький птеродактиль, которого позже нашли работники музея, я не знал". Камінь простояв у серванті як сувенір двадцять років. А нещодавно шахтар вирішив подарувати його місцевому музею. Краєзнавці дослідили гірську породу і остовпіли – таких знахідок у регіоні ще не було. Тетяна Ведмідь, директор павлоградського історико-краєведчого музею: "Я думаю, это очень ценный экспонат, такое впервые в нашем крае, мы даже не видели, чтоб в нашей области такое было". Краєзнавці дійшли висновку – шахтар натрапив на доісторичне гніздо ящера, в якому було кілька пташенят. Євгенія Шальська, краєзнавець: "После того, как Юрий рассказал, что там таких точно одинаковых абсолютно закаменелостей было несколько. Вот он один – а это был отпиленный кусок, и они его распилили. Возникла догадка то, что это было гнездо". Науковці розповідають – розмір маленьких птеродактилів був як у горобця, а от довжина тіла дорослого ящера - сягала п'яти метрів. Найближчим часом краєзнавці збираються віддати знахідку на палеонтологічну експертизу. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! |
|
|
|
|
|
#730 |
|
Передовик
Ukraine
|
День щасливих хвостиків пройде на Хрещатику 6 жовтня....
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! КИЇВ. 3 жовтня. УНН. Молодіжна Ліга Захисту Тварин у рамках Національної програми "WHISKAS і PEDIGREE - допомога знедоленим котам і собакам" 6 жовтня проведуть захід - День Щасливих хвостиків 2012, присвячений Всесвітньому Дню Захисту Тварин, повідомили УНН у прес-службі організаторів. 6 жовтня у Києві буде проходити комплекс заходів в підтримку знедолених тварин, спрямований звернути увагу населення на проблему бездомних тварин у нашій державі, а також виховати культуру відповідального ставлення до них. Мета заходу - залучити якомога більше людей до проблеми гуманного ставлення до тварин в нашому суспільстві і шляхам її вирішення. Нагадаємо, що даний Марафон, організатором якого є Молодіжна Ліга Захисту Тварин, проводиться з 2007 року і вже встиг стати доброю традицією для тих, хто любить тварин і небайдужий до питання ставлення до них у нашому суспільстві. Так, протягом уже 4-х років захід збирає понад 4000 учасників і глядачів. Марафон 2012 року проходитиме під девізом - Створи історію зі щасливим хвостом! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Світ з HDTV новини | SLAVASAM | Новини,українські телевізійні канали,DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення | 75 | 13.02.2013 18:54 |
| Новини WRC Світ Ралі | BMW | Спорт на SAT-TV | 3 | 11.02.2012 19:03 |