![]() |
|
|
#721 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.06.2010
Дописи: 4.185
|
Дзвінок в довідкову стільникового оператора:
- Альо, дівчино, ваша компанія краде гроші. - Розкажіть детальніше, що трапилося. - Вчора увечері перевірив баланс, було 10 баксів, вимкнув телефон, сьогодні вранці включаю - на рахунку 0. - А ви телефон на ніч ставили на заряджання? - Ставив. - Так це у вас борги за електрику зняли Чоловік приходить з роботи додому, а дружина йому говорить: - Не роздягайся! Іди, набий морду сусідові! У чоловіка миттєво налилися кров'ю очі .... Вискакує на сходовий майданчик і дзвонить у двері. Дружина чує гучні звуки мордобою і нецензурної лайки ... Через кілька хвилин чоловік повертається і, захекавшись, запитує: - Ну, і за що я його побив? - За що, за що ... Сиджу цілими днями вдома одна - скукотища! У тебе секс з дружиною до весілля був? - Ні. А в тебе? - У мене був, але я ж не знав, що ти на ній одружишся ... |
|
|
|
|
|
#725 |
|
Передовик
|
Мужик приходить до голови колгоспу і каже: "Візьміть мене зоотехніком" - А що ти вмієш робити?
- Я розумію мову тварин. - Ну гаразд, підемо на ферму. Підходять до корови. Мужик: "Му-у-у!" Корова: "Му-у-у!" - Вона сказала, що дала 15 літрів молока. Доярка здала 10, а 5 додому віднесла. Прийшли до доярці, обшукали, так і є - 5 літрів у сховку. Підходять до свині. Мужик: "Хрю-у-у!" Свиня: "Хрю-у-у!" - Вона каже, що принесла 7 поросят, але свинарка двох забрала додому. Обшук і свинарки, знаходять двох поросят. - Ну гаразд, беру тебе, - говорить голова. Йдуть по вулиці. Назустріч коза: "Бе-е-е!" - Ти їй не вір, це було один раз, і то по-п'янці ... |
|
|
|
|
|
#727 |
|
Передовик
|
Маленький хлопчик гуляє з татом по зоопарку і бачить зебру:
- Тато, дивись, кінь мелірованого! - Це твоя мама кінь мелірованого, а це, синку, зебра! ********************************************** Американський форум. Ставиш питання - потім тобі відповідають. Ізраїльський форум. Ставиш питання - потім тобі ставлять запитання. Російський форум. Ставиш питання - потім тобі довго розповідають, який ти мудак. ********************************************** Приходить блондинка в автосалон, купує новенький порше ... Через тиждень приїжджає на СТО і каже: - Я коли їду одна все нормально, а коли з ким-то вічно в салоні смердить ... Майстер подивився салон, капот і каже: - Начебто все нормально. Давайте я з вами проїдусь - подивимося. Їдуть вони. Блондинка їде під 200 на червоний, по тротуару - обганяє всіх підряд. Потім зупиняється і каже: - Ну що, відчуваєте? - Я не відчуваю - я в цьому сиджу ... |
|
|
|
|
|
#728 |
|
Передовик
|
Прилетiли американцi на Мiсяць, вийшли з ракети, ходять, стрибають... Аж помiтили недалеко розпалене вогнище, пiдходять туди а там трое поросятко печуть. Американцi питають:
- Хто ви? - Украiнцi. - А що тут робите? - На заробытки приiхали. - Що на Мiсяць?????? - Та де на мiсяць, на пiв року! ****************************************** Йде в інституті лекція з безпеки життєдіяльності. Професор аудиторії: - Ви - прораб на будівництві. На ваших очах падає і розбивається на смерть робочий. Ваші перші дії? Студенти: - Викликати швидку! - Викликати міліцію! - Повідомити родичів! і тому подібне Професор: - Надіньте на труп каску і страхувальний пояс, інакше міліція приїде за вами. ****************************************** Прокидається дід на дачі. Дивиться у вікно, а у нього з городу картоплю крадуть. Він дзвонить в міліцію: — Міліція, приїжджайте, у мене з городу картоплю крадуть. — Вибачте, але поблизу немає патрульних машин... До побачення. Дзвінок в міліцію через 5 хвилин: — Міліція, можете не приїжджати, я їх всіх перестріляв. Через 3 хвилини наряд Беркута, 3 патрульні машини, полковник міліції і так далі. Полковник говорить: — Діду, так ти ж сказав, що їх всіх перестріляв? — Так і мені сказали, що патрульних машин немає |
|
|
|
|
|
#730 |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 16.09.2010
Вік: 32
Дописи: 20
|
Значить сім*я-батько,мати і син приїхали на рибалку!Значить мати там їсти варить,палатки розбила...вобщім робота у неї кипить.А батько з сином удочки позакидали і ждуть...І тут на тобі син витягує золоту рибку.Рибка значить подивилася і каже:"По одному желанію кожен".
Малий(син) значить каже -Хочу Хомячка! -Батько-В П*зду хомячка! -Мати-із П*зди хомячка! ! !.
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |