![]() |
|
|
#731 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
Кілька ключових гравців київського клубу повернуться до тренувань наступного місяця.
У суботу ввечері "Динамо" провело єдине тренування в рамках підготовки до матчу з "Кривбасом". Днем раніше, в п'ятницю, команда повернулася до Києва з болгарського Ловеча, гравці провели відновлювальні процедури і відпочивали після важкої виїзної гри. Через травми до недільного поєдинку не готуються лідери - Андрій Шевченко та Олег Гусєв. Не зіграє через дискваліфікацію Денис Гармаш, захворів Влад Калитвинцев. З приємних новин - все ближче до повернення на поле Тарас Михалик. Зараз захисник працює з обмеженнями і якщо ніщо не завадить, він через два тижні приступить до тренувань в загальній групі. Також орієнтовно у вересні буде готовий допомогти команді Леандро Алмейда.
|
|
|
|
#732 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.08.2011
Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
|
Віллаш-Боаш: не знаю, що буде з Дрогба
Головний тренер "Челсі" Андре Віллаш-Боаш зізнався, що не впевнений у майбутньому Дідьє Дрогба в стані лондонців. "Поки складно сказати, які шанси на те, що Дідьє залишиться в Челсі". Ми зробили йому пропозицію, він же поки не згоден і висунув свої умови. Від мене в цій ситуації нічого не залежить", - наводить The Daily Star on Sunday слова Віллаш-Боаша.
|
|
|
|
#733 |
|
Передовик
|
Вайсс пройшов медогляд у "Динамо"
Словацький півзахисник "Манчестер Сіті" Владімір Вайсс, який погодився на перехід у київське "Динамо", у суботу у столиці Україні пройшов медичний огляд. Ніяких проблем зі здоров'ям у футболіста виявлено не було. У неділю, 21 серпня, повинні бути підтверджені ще деякі аналізи, після чого між клубом і гравцем буде підписаний повноцінний контракт. Нагадаємо, що за повідомленнями британської преси, сума футболіста трансферу повинна скласти £ 3 млн, пише championat.com.
|
|
|
|
#734 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Металісти сильніші за Металургів
Металіст вдома впевнено переміг Металург з Донецька. Команда Мирона Маркевича вирішила всі питання про переможця в цьому матчі ще в першому таймі завдяки дублю аргентинського форварда Крістальдо. Перший гол господарі забили вже 14 хвилині. Вільягра прострілив справа, Крістальдо підставив ногу, м'яч залетів у дальній кут - 1:0! Минуло ще 12 хвилин і господарі подвоїли перевагу. Соса віддав на правий край штрафного, і все той же Крістальдо пройшов вперед і низом пробив метрів з семи у дальній кут - 2:0! У другому таймі Тайсон і Девіч могли збільшити розрив у рахунку, але матч так і завершився з гандикапом "Металіста" в два голи. Металіст - Металург Д 2:0 Голи: Крістальдо, 14, 36 Металіст: Горяїнов, Вільягра, Торсільері, Папа Гуйє, Фініньо, Валяєв, Шелаєв, Соса (Обрадович, 79), Тайсон (Едмар, 56), Девіч, Крістальдо (Ткачов, 73) Металург: Бандура, Морозюк, Прийма, Воловик, Голайдо, Мкртчян (Іванко, 86), Лазіч, Димитров, Пізеллі (Зе Соарес, 64), Казарян, Траоре (Славов, 74) Попередження: Тайсон, Вільягра |
|
|
|
|
|
#735 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Сьомін: Вайсс буде заявлений найближчим часом, він може грати там, де в нас проблеми.
Півзахисник збірної Словаччини Владімір Вайсс пройшов медогляд у "Динамо" і найближчим часом зможе почати виступи у команді. Про це в ефірі каналу "2+2" заявив головний тренер столичної команди Юрій Сьомін. "Так, він пройшов огляд у лікарів і найближчим часом буде заявлений за "Динамо", - відповів тренер на питання щодо переходу правого хавбека. "Вайсс молодий і перспективний гравець збірної. Я думаю він нам дуже допоможе, так само як свого часу ми взяли Єрьоменка, який сьогодні багато коштує", - зазначив він. Те, що Вайсс не підійшов "Манчестер Сіті" не надто бентежить керманича киян, адже англійський клуб робить ставку на "зірок". "Він різноплановий гравець, може грати крайнього хавбека, інсайда. Якраз у нас тут є проблеми", - визнав Сьомін.
|
|
|
#736 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.11.2010
Вік: 56
Дописи: 539
|
Джуджак: "Такий божевільною підтримки як в Махачкалі випробовувати не доводилося"
Після перемоги над "Динамо" (2:1) своєю думкою про цей матч поділився угорський півзахисник "Анжи" Балаж Джуджак. - На лівому фланзі відчував себе впевнено, так як це позиція, на якій виступав більшу частину своєї кар'єри. Тому можу сказати, що якістю своєї гри задоволений, - зазначив Джуджак. - Втім, головне - те, що вдалося завоювати три очки. Вважаю, що ми їх заслужили своєю самовіддачею. Команда буквально помирала на полі всі 90 хвилин заради перемоги. Наша команда ретельно вивчила суперника і знала, що "Динамо" має сильної атакуючої групою на чолі з Кураньї і Вороніним. Разом з тим нам, в свою чергу, вдалося проводити заплановані атакуючі дії, і мені здається, що виходили комбінації з Жирковим і Прудникова. Будучи футболістом ПСВ доводилося виходити проти "Аякса", "Твенте" та "Фейеноорда", але такої шаленої підтримки як в Махачкалі ніде випробовувати не доводилося. Відчував, що вболівальники по-справжньому люблять свою команду.
|
|
|
#737 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Чорний день захисника: 2 автоголи за гру
Забити гол у свої ворота це вже дуже погано, а два автоголи в одному матчі, це вже, як-то кажуть, пороблено. Саме така доля спіткала у суботу захисника бельгійського клубу "Серкль Брюгге" Деніса Віана. Найбільше партнери злились на Віана, коли він зрівняв рахунок за суперників і довів його до 2:2. На щастя "нещасливого футболіста вечора", "Серкль", попри його 2 автоголи, вирвав перемогу 3:2. |
|
|
|
|
|
#738 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Вже найближчим часом новачок киян буде представлений вболівальникам.
Словацький півзахисник Владімір Вайсс успішно пройшов медобстеження в київському "Динамо" і вже найближчим часом буде заявлений за столичну команду. Про це повідомив головний тренер "Динамо" Юрій Сьомін. "У неділю Владімір Вайсс пройшов медобстеження і найближчим часом має бути заявлений за нашу команду", - повідав Юрій Сьомін. На думку Сьоміна, 21-річний півзахисник здатний закрити проблемні позиції київської півзахисту. "Вайсс може діяти на багатьох позиціях. Це різноплановий гравець - може діяти як з флангу атаки, так і інсайдом", - зазначив наставник киян. За інформацією The Sunday Mirror київське "Динамо" заплатило "Манчестер Сіті", якому належав контракт футболіста, компенсацію в розмірі £3 млн. Нагадаємо, інформація про підписання Вайсса-молодшого з'явилася ще в п'ятницю після слів Ігоря Суркіса про бажання клубу підписати хавбека. Вчора київське "Динамо" ще без Вайсса насилу переграло "Кривбас" в рамках сьомого туру Прем'єр-ліги.
|
|
|
#739 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.08.2011
Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
|
Дрогба повертається у Марсель?
Дрогба бере приклад із Шевченка. Дідьє Дрогба повернеться туди, звідки починав свій зірковий шлях. Івуарієць може перебратись у французький "Марсель". Як пише видання le10sport.com, раніше цьому гучному трансферу перешкоджало лише те, що "Марсель" не мав достатньо грошей для придбання свого колишнього нападника. Однак тепер ця проблема знята, оскільки у "Олімпіка" вже є необхідні кошти. З "Челсі" Дрогба точно розпрощається. Лондонці взимку придбали іспанського форварда Фернандо Торреса за шалені гроші. А тепер ще у "Валенсії" купили Хуана Мануеля Мату. Та й Дрогба не потрапляє в основу у нового тренера Андре Віллаша-Боаша. З усього цього випливає те, що у "Челсі" на Дрогбу уже не розраховують. Тож, івуарійцю тепер потрібно підшукати собі клуб, у якому він ще зможе себе проявити, і який буде здатен викласти за нього необхідну суму. Таким варіантом і є "Марсель". Хоча раніше івуарійцем цікавилась "Малага", однак іспанський клуб не виступає у Лізі чемпіонів, ще є великим мінусом для нападника. "Марселю" потрібно зміцнити склад перед стартом в Лізі чемпіонів. Нагадаємо, Дідбє Дрогба виступав за "Марсель" у сезоні 2003/04 і тоді яскраво засвітився у європейському футболі. У 55 матчах Дрогба забив 32 голи, з них 11 - у єврокубках. Тоді "Челсі" купило нападника за 38 млн. євро і він став у лондонській команді лідером.
|
|
|
|
#740 |
|
Передовик
|
ПСЖ готовий поборотися з "Інтером" за Форлана
"ПСЖ" проявляє інтерес до нападника мадридського "Атлетико" Дієго Форлана і готовий заплатити за уругвайця € 10 млн, повідомляє Football Italia. Нагадаємо, що головним фаворитом на Форлана вважається міланський "Інтер", який бачить в нім заміну Самуелю Ето'О. Останній близький до переходу в махачкалинський "Анжи", пише championat.com.
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |