SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 22.08.2011, 12:00   #741
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

"Мілан" здобув Кубок Берлусконі, перегравши "Ювентус"

Кубок Берлусконі

"Мілан" - "Ювентус" - 2:1 (2:0)

Голи: 1:0 - Боатенг (9), 2:0 - Зеєдорф (23), 2:1 - Вучініч (57).

Мілан: Аббьяті, Абате (Оддо, 89), Неста (Родріго Елі, 58), Бонера, Тайво (Дзамбротта, 48), Гаттузо (Кінгслі Боатенг, 66), Амброзіні, Зеєдорф (Антоніні, 85), Кевін-Прінс Боатенг (Фламіні, 30), Емануельсон, Кассано.

Ювентус: Буффон, Ліхтштайнер, Бонуччі, Кьєлліні, Де Чельє (Циглер, 86), Маркізіо (Пациенца, 73), Пірло, Красіч (Куальярелла, 86), Вучініч, Матрі (Дель П`єро, 44), Відаль (Паскуато, 54).
Старий 22.08.2011, 13:47   #742
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Гравець "Валенсії" переїжджає до Лондона.

Лондонський "Челсі" домовився про купівлю капітана іспанської "Валенсії" Хуана Мати, про що повідомляє офіційний сайт "Валенсії".

До кінця липня 23-річний Мата міг перейти в будь-який клуб за €20 млн. - така сума відступних фігурувала в контракті футболіста, відзначає ESPN.

У серпні цей пункт контракту діяти перестав, і "Челсі" довелося заплатити за гравця близько €30 млн.

Мата, який є вихованцем "Реала", виступає за "Валенсію" з 2007 року. У чемпіонаті Іспанії сезону-2010/11 півзахисник провів 33 матчі і забив вісім м'ячів. За збірну країни Мата виступає з 2009 року. У національній команді він провів 11 зустрічей і забив чотири голи.

Раніше "Челсі" придбав у "Барселони" півзахисника молодіжної збірної Іспанії Оріоля Ромеу. З бельгійського " Андерлехта" в лондонський клуб перейшов форвард Ромелу Лукаку.

Нагадаємо, раніше про бажання купити Мату заявляв "Арсенал", який хотів ним замінити Сеска Фабрегаса, що перешов у "Барселону".
Старий 22.08.2011, 14:08   #743
genych
Передовик

Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
Типово

Рібері: Хайнкес краще, ніж ван Гаал

Франк Рібері зізнався, що йому куди краще грається під керівництвом Юппа Хайнкеса, ніж за часів Луї ван Гаала.
"Я отримав масу задоволення від минулої гри з Гамбургом", - цитує француза Kicker. "Хайнкес додав мені впевненості в моїх силах, а мені тільки це і треба було".

"Протягом минулих двох років я жодного разу не випробував подібних почуттів від гри футбол. А це є для мене самим головним. Адже у мене виходить показувати свої найкращі якості тільки тоді, коли я отримую задоволення від гри".
Старий 22.08.2011, 14:19   #744
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Анжі дає за Рауля 12 млн.

Махачкалінський Анжі ніяк не вгамується. Клуб із Дагестану хоче у пару до Самуеля Ето'О ще й Рауля. Анжі уже запропонував німецькому Шальке за іспанського форварда 12 мільйонів євро, пише Gazzetta dello Sport.

Самому Раулю Анжі пропонує 2-річний контракт з зарплатою у 7,5 млн. євро.

Це спокуслива пропозиція як для Шальке, так і для самого Рауля, який уже заявляв про своє бажання покинути Гельзенкірхен.
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 22.08.2011, 14:28   #745
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Рамос пропрацює в "Дніпрі" мінімум до зими
Селюк вважає, що з "Дніпра" Рамос має піти разом зі Стеценко.

Кредит довіри до іспанського тренера "Дніпра" Хуанде Рамоса - мізерний. Проте, до зими він залишається працювати. А може, навіть до літа. Це буде залежати від результатів, повідомляє segodnya.ua.

"Не думаю, що дні Рамоса в "Дніпрі" полічені. Йому дадуть можливість продовжити роботу. Але чи вийде щось з цього... Як тренер він ще нічого не довів. Крім "Севільї", з якою двічі виграв Кубок УЄФА, скрізь провалився.

У нього були величезні суми на нових футболістів, майже рік на будівництво команди, так що відмовки, що він ще не адаптувався, - смішні", - коментує ситуацію футбольний агент Дмитро Селюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рамос проти Луческу: битва "містерів" на українській землі

"Чи є кандидати в тренери "Дніпра" з України? Не думаю. Хоча поки гендиректор "Дніпра" Андрій Стеценко не спробує себе тренером "Дніпра", там нічого ні в кого не вийде. Зараз така ситуація в "Дніпрі", що піти повинен або Рамос, або Стеценко, а ще краще - обидва", - заявив Селюк.

Нагадаємо, останні результати Рамоса в "Дніпрі" змушують задуматися про віддачу витрачених на команду засобів. Після нульової нічиї з полтавською "Ворсклою" у ці вихідні в чемпіонаті "Дніпро" займає 9-е місце, а в Лізі Європи в першому матчі плей-офф команда програла "Фулхему" 0:3.
Старий 22.08.2011, 15:00   #746
sacha
Передовик

Типово

"Барселона" не буде жалітися на хамську поведінку Моурінью

Спортивний директор "Барселони" Андоні Субісаррета заявив, що каталонці не мають наміру оскаржувати поведінку гравців і тренерського штабу "Реала" у матчі-відповідь Суперкубка Іспанії.

За словами керівника синьо-гранатових, таке рішення було прийняте після обговорення інциденту з главою клубу Сандро Росселем, наставником команди Хосепом Гвардьолой і його помічником Тіто Вілановой, інформує AP.

Нагадаємо, що під завершення матчу на полі сталася штовханина, в яку навіть зумів влізти головний тренер "Реала" Жозе Моурінью, який вирішив потягати за вухо помічника Гвардіоли, і в результаті отримав стусана.
Старий 22.08.2011, 15:49   #747
genych
Передовик

Рівненська обл.
Типово

Андрій ЯРМОЛЕНКО: «М'яч полетів краще, ніж я припускав»
Динамівський нападник поділився враженнями від зустрічі з «Кривбасом» (1:0)

У поєдинку «Динамо» - «Кривбас» (1:0) Андрій Ярмоленко відзначився чудовим м'ячем, який приніс перемогу київській команді. Після гри динамівський нападник поділився враженнями від зустрічі і розповів про майбутній матч з «Літексом».

- Андрій, перемогу над «Кривбасом» намагалися добути «малою кров'ю», щоб зберегти сили перед матчем з «Літексом»?

- У нас немає такого поняття в, як «грати в півсили». Просто «Кривбас» добре виглядав, а ми не показали своєї гри, особливо в першому таймі, коли грали просто жахливо. Але після перерви, особливо після забитого м'яча, трохи розкріпачилися, та й «Кривбас» розкрився, тому стало легше. Те, що ми не змогли відзначитися більше, «заслуга» суперників. Втім, головне - перемога, а не рахунок, з яким ми її здобули.

- Пропустивши м'яч, криворіжці не здалися на милість переможцю?

- Так. Звичайно, у нас ще були моменти, які ми не реалізували, а й гості могли запросто зрівняти рахунок. У наше виправдання хочу сказати, що останнім часом ми граємо матчі кожні три дні, що дуже важко фізично. «Кривбас» же грає по одному двобою в тиждень, можливо, тому вони виглядали свіжіше.

- Виходить, для «Динамо» зараз на першому місці - результат?

- У футболі головне - рахунок на табло. Якщо будемо красиво грати, але не домагатися перемог, це нікого не влаштує. Тому, дійсно, головне - перемога. І лише в другу чергу гарна гра і розгромний рахунок. З результатом прийде і впевненість, і красива гра.

- Вас здивувало, що гості не відсиджувалися в обороні, а організовували атаки, особливо попсувавши нерви в кінці матчу?

- Так, у порівнянні з минулим роком «Кривбас» додав, доставив нам більше проблем, ніж в домашньому матчі минулого сезону.

- Вам вдалося забити чудовий м'яч. Як зважилися на удар з такої дистанції?

- Мені завжди тренери кажуть: «якщо буду бити по воротах, то рано чи пізно м'яч опиниться в сітці». Тому змістився з флангу і вдарив. Вийшло, що добре потрапив. Бив зряче, в розрахунку, що м'яч буде «виляти» і воротарю буде незручно з ним впоратися. У результаті, він полетів навіть краще, ніж я припускав. Будинки переглянув повтор і побачив, що траєкторія польоту була дуже складною для голкіпера.

- За вашою грою спостерігали батьки. Вони були вражені?

- Батьки дивилися матч по телевізору. Після привітали з перемогою і забитим м'ячем, докладного «розбору польотів» у нас не було. У домашній обстановці ми намагаємося відволіктися від футболу, більше говорити про сімейні справи.

- Результат першого матчу з «Літексом» дозволяє відчувати себе більш впевнено напередодні повторної гри?

- Впевнено, але не самовпевнено. Добре, що ми перемогли на виїзді. Як прийнято говорити, зіграний лише перший тайм, попереду ще 90 хвилин. У неділю на стадіон прийшло зовсім мало вболівальників, і вони залишилися незадоволені нашою грою. Тому в матчі з «Літексом» потрібно їх порадувати, показавши красивий і цікавий футбол, залучити на стадіон більше глядачів. Зі свого боку, я буду викладатися на 100%.

- Хто з гравців за підсумками першої зустрічі справив найбільше враження?

- У «Літекса» хороші флангові футболісти, як раз вони і доставили нам проблеми. Якщо їх «закрити», все повинно бути нормально. Ще в середині поля запам'ятався Янев, який забив нам м'яч. В цілому, їх атакуюча лінія виглядає дуже непогано, їй потрібно приділити особливу увагу.
Старий 22.08.2011, 16:16   #748
U4EL
Активіст

Дописи: 342

Типово

Sky Sports: Вайсс обійдеться Динамо в 4 млн фунтів

Як повідомляє Sky Sports, київське Динамо досягло домовленості з англійською Ман Сіті про трансфер півзахисника Городян Володимира Вайсса.
Буквально вчора Юрій Сьомін заявив кореспонденту телеканалу 2 +2 про те, що гравець успішно пройшов медобстеження і повинен приєднатися до команди в самий найближчий час.

Джерела Sky Sports припускають, що словак обійдеться Динамо десь в 4 млн фунтів стерлінгів, хоча поки ні українці, ні англійці не розкривають фінансових деталей угоди.
Старий 22.08.2011, 16:47   #749
sacha
Передовик

Типово

Блохін назвав склад на матчі з Уругваєм і Чехією

Головний тренер збірної України Олег Блохін оголосив список гравців, викликаних на контрольні матчі проти збірних Уругваю (2 вересня у Харкові) і Чехії (6 вересня у Празі).

Найбільше представництво в переліку у донецького "Шахтаря" - семеро запрошених, зі стану київського "Динамо" та дніпропетровського "Дніпра" викликано по троє представників, двох гравців відряджає до збірної сімферопольська "Таврія", пише сайт ФФУ.

Троє гравців вперше отримали виклик до національної команди. Один з них - 24-річний Антон Шиндер досвіду ігор за юнацькі і молодіжні команди синьо-жовтих не має, однак свого часу запрошувався і взяв участь у підготовчому зборі U-21.

Двадцятирічні захисники Богдан Бутко з "Іллічівця" та Сергій Кривцов з "Шахтаря" входили до основного складу "молодіжки", що цього літа взяла участь у фінальному турнірі чемпіонату Європи.

Додамо, що вдруге поспіль тренуватиметься з національною командою 24-річний Олександр Рибка, котрий у її складі поки не грав.

Склад збірної України

Воротарі: Андрій Дикань ("Спартак" Москва, Росія), Олександр Рибка ("Шахтар" Донецьк), Олександр Шовковський ("Динамо" Київ).

Захисники: Богдан Бутко ("Іллічівець" Маріуполь), Сергій Кривцов ("Шахтар"), Олександр Кучер ("Шахтар"), Віталій Мандзюк ("Дніпро" Дніпропетровськ), Ярослав Ракицький ("Шахтар"), Артем Федецький ("Карпати" Львів), В'ячеслав Шевчук ("Шахтар").

Півзахисники: Олексій Гай ("Шахтар"), Максим Калиниченко ("Таврія", Сімферополь), Євген Коноплянка ("Дніпро"), Руслан Ротань ("Дніпро"), Анатолій Тимощук ("Баварія" Мюнхен, Німеччина), Андрій Ярмоленко ("Динамо").

Нападники: Андрій Воронін ("Динамо" Москва, Росія), Марко Девіч ("Металіст" Харків), Артем Мілевський ("Динамо"), Євген Селезньов ("Шахтар"), Антон Шиндер ("Таврія").
Старий 22.08.2011, 19:20   #750
genych
Передовик

Рівненська обл.
Типово

МЮ: 40 мільйонів за назву на манишках

Чемпіони Англії уклали дві угоди зі спонсорами.
Юнайтед підписав чотирирічний контракт вартістю 10 мільйонів фунтів на рік з компанією DHL, яка займається логістикою. Такі гроші манкуніанці отримають за те, що на комплектах їх тренувальної форми буде красуватися логотип цієї фірми. Нагадаємо, титульним спонсором МЮ є страхова компанія Aon, від співпраці з якою клуб отримує в два рази більше - 20 мільйонів у рік.

Також Юнайтед підписав спонсорську угоду з компанією мобільного Beeline з В'єтнаму (працює також у Камбоджі і Лаосі), де біля Червоних Дияволів налічується 16 мільйонів уболівальників.

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:19.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум