![]() |
|
|
#741 | |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 24.12.2013
Дописи: 286
Західна Україна Івано-Франківська область
Мій ресівер: Eurosky 4100C
|
Олександр АронецьЦитата:
|
|
|
|
|
|
|
#742 | |
|
Moderator
|
Олег ЛяшкоЦитата:
|
|
|
|
|
|
|
#743 |
|
Moderator
|
Світовий банк затвердив 500-мільйонну позичку для України
Рада виконавчих директорів Світового банку (СБ) затвердила виділення $500-мільйонної позички для розвитку фінансового сектору України. Про це повідомила прес-служба банку, передає "Інтерфакс". "Пакет реформ, який підтримується цією операцією, допоможе поліпшити функціонування банківської системи України та її стійкість як до внутрішніх, так і до зовнішніх ризиків", - заявив директор СБ у справах Білорусі, Молдови та України Чімяо Фан. За даними банку, реформи, підтримувані цією позикою, зміцнять можливості Фонду гарантування вкладів фізичних осіб для вирішення проблем неплатоспроможних банків. Нинішня позичка є частиною загальної допомоги з подолання кризи в Україні, про яку СБ оголосив в березні. Загалом до кінця року Україна має отримати до $3,5 млрд. |
|
|
|
|
|
#744 |
|
Moderator
|
Із Майдану камінням прогнали комунальників (відео)
Комунальні служби Києва у супроводі батальйону «Київ-1» намагалися прибрати барикади і намети на майдані Незалежності. Активісти палили шини, відмовляючись іти з Майдану. Під градом каміння з боку незгодних з ліквідацією барикад комунальники відступили. |
|
|
|
|
|
#745 | |
|
Moderator
|
Уряд ДНР очолить лідер "Оплоту" Олександр Захарченко
![]() Цитата:
шоб при зустрічі не промахнутися
|
|
|
|
|
|
|
#746 |
|
Moderator
|
Міліція затримала на Майдані машину зі зброєю і золотом
Під час прибирання комунальниками Майдану працівники міліції затримали машину зі зброєю та золотом. У машині, за словами правоохоронців, знаходилась молода дівчина. Її теж затримали, повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Микола Величкович. «Виявилося, що там знаходилося 5-6 пістолетів, до десяти автоматів, один гранатомет. Також там були золоті речі: ланцюжки, перстні. Зараз проводяться слідчі дії», – сказав він. За вчинення спротиву працівникам правоохоронних органів затримано близько десяти «жителів наметового містечка». За словами начальника ГУМВС у Києві Олександра Терещука, він спеціально не давав міліції команди застосувати будь-яку силу, оскільки сподівався, що бійці могли б домовитись з тими, хто залишився на центральній площі Києва. Водночас, якщо переговори з майданівцями не будуть дієвими, прибирати центральну площу столиці прийде вже і міліція. «Щоб не було конфлікту і бійки я міліцію туди не заводив. Заведені були лише ті люди, які пройшли військові дії. Відверто скажу, ми не змогли надати допомогу комунальникам. Бо коли почали кидати каміння, змушені були відступити. Я зрозумію, що втрачу людей, яких завтра треба в Слов’янськ відправляти. Але якщо бардак буде продовжуватися, іншого виходу немає, я думаю мене мешканці Києва зрозуміють, якщо я заведу туди міліцію і наведу порядок», – сказав Олександр Терещук. За даними правоохоронців, у сутичках на Майдані постраждало близько п’ятдесяти бійців підрозділів особливого призначення «Київ-1» та «Київ-2» та четверо комунальників. Також пошкоджено чотири самоскиди та чотири навантажувачі, сім комунальних машин викрадено. Загалом прибирати Майдан незалежності 7 серпня прийшли 140 спецпризначенців та півтисячі комунальників. За вчинення у спротиві працівникам правоохоронних органів затримано близько десяти «жителів наметового містечка» і відкрито кримінальне провадження за частиною статті 296 (хуліганські дії, вчинені групою осіб) Кримінального кодексу України. |
|
|
|
|
|
#747 |
|
Moderator
|
“Повертайся живим” – новий гімн сил АТО
В ефірі національної радіостанції, в рамках програми для військовослужбовців, відбулася прем’єра пісні “Повертайся живим”. Зворушлива композиція була написана й виконана на одному диханні. Це історія звичайного юнака, і одночасно крик душі матерів, дружин, всіх жінок України, які сьогодні мріють тільки про одне, – щоб їхні чоловіки повернулися додому живими. Композицію записало творче об’єднання “Повертайся живим”. Мета творчого об’єднання полягає в тому, щоб надати допомогу українським солдатам і підтримку їхнім сім’ям. Учасники ТО “Повертайся живим” не афішують своїх імен, акцентуючи увагу лише на головному сенсі пісні: “Все найголовніше, що ми хотіли сказати, ви почуєте у пісні. Все інше – від лукавого. Якщо пісня вам сподобалась, якщо ви маєте бажання допомогти зберегти життя, – для цього вистачить однієї вашої SMS чи дзвінка”, – йдеться у повідомленні. Щоб перерахувати кошти на цільову допомогу українським військовослужбовцям, потрібно відправити SMS або зателефонувати на короткий номер 565. Вартість смс і дзвінка – 5 грн. Нагадаємо, нещодавно патріотка Еріка спробувала поєднати схід і захід в україно-російській пісні. Артистка презентувала кліп на пісню “Схід-Захід/Восток-Запад” |
|
|
|
|
|
#748 |
|
Moderator
|
Як українці стають «Укропами»
![]() Українці залюбки стають укропами. Шеврони з таким написом вже шиє одне київське підприємство. Дизайн нашивок придумує та безкоштовно виставляє в мережі художник Андрій Єрмоленко. А от появі неологізму він завдячує сепаратистам-«колорадам», які й прозвали українців «украми», або ж «укропами». «Укроп *– суцвіття, яке відлякує колорадського жука. Загони квіточок та зернинок, які складаються в армію! Вони нас так назвали, вони нас мають боятися», – ці слова художника Андрія Єрмоленка у майстерні «Морячок» висять у рамочці на видному місці. Вже декілька днів у невеличкому приміщенні металобази у Дарницькому районі Києва з його ескізів дві швеї завзято шиють шеврони з написом «Укроп». «Це в нас такі добрі шеврончики-укропчики для справжніх українських патріотів. Андрій Єрмоленко розробив малюнки, а ми їх втілили в життя, щоб наші герої, пересічні громадяни, студенти – всі носили і пишалися тим що вони українці, укропчики. На даний момент пошито близько 150 цих шевронів. В роботі ще буде багато, так що вистачить всім», – обіцяє заввиробництвом Тетяна Сопіна. Коштує «Укроп» 50 гривень. Втім, ці гроші йдуть на потреби армії, а кожен четвертий шеврон потрапляє на фронт, – додає Тетяна. «Нас намагаються принизити, а ми з того всього сміємося» – Єрмоленко Допомагати «Укропами» своїм бійцям у зоні АТО взялися і кіровоградські волонтери з «Армії SOS». По 5 гривень у місцевій книгарні вони продають наліпки на машину дизайну Андрія Єрмоленка. Акцію назвали «Убий у собі москаля». Такі ініціативи художник радо вітає і охоче – безкоштовно – ділиться ескізами на своїй сторінці у Фейсбук. Прізвисько «Укроп», яке придумали сепаратисти на позначення українців з проєвропейськими настроями, він називає не образливим, а навпаки – таким, що викликає гордість. «Якщо розібратися – кльова трава, сіється дуже гарно. Вона віщунками використовується, і діткам дають, якщо в них щось з шлуночком. Якщо подивитися на будову укропу, то невеличкі суцвіття створюють величезну квітку. Це фактично модель армії, де невеличкі загони збираються у величезну армію. Все дуже просто – нас намагаються принизити, а ми з того всього сміємося. Знаєте, як кажуть: «Б’ються, б’ються не здаються, йдуть до бою, ще й сміються». Ми маємо вигаданими неологізмами добивати свого ворога. «Укри» скоро будуть популярними. В цьому є щось таке дике, українське. Хочуть побачити живих «укрів»? Вони їх побачать», – каже він. Втім вже знайшлися люди, які гроші, зароблені на патріотичних роботах художника, пхають собі у кишеню. «Я бачив, як наживаються на цьому. Я намагався з цим боротись, але зараз Бог їм суддя. Якщо є бажання використовувати в комерційних цілях, то подзвоніть мені, запитайте. В нас зараз час такий, треба навчитися ділитися, а якщо на святу справу це йде, то треба віддавати. Всі роблять щось, щоб ця війна закінчилась. От мені захотілося робити шеврони, символіку, тотеми, щоб вони охороняли хлопців», – каже Андрій Єрмоленко. А вибір «тотемів» від Єрмоленка великий: є шеврони «парадний варіант», є на чорну польову форму, на «зеленку» чи «піщанку». Крім того, іменні нашивки з назвами батальйонів вже мають батальйони «Черкаси», «Донбас», «Кривбас», «Азов» та «Крук». У недалеких планах – шеврони для розвідки. ![]()
|
|
|
|
|
|
#749 | |
|
Moderator
|
Pavlo KlimkinЦитата:
|
|
|
|
|
|
|
#750 | |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 04.11.2011
Вік: 46
Дописи: 1.644
Я вернувся домів,в своє файне місто Львів
Мій ресівер: Orton9500HD
|
Нічого в нас не змінеться
Пост користувача соц мережі Цитата:
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| А що Ви сьогодні робили?* | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 73 | 06.11.2016 21:43 |
| Світлодіодні лампи – освітлення майбутнього вже сьогодні | Igor1031 | Офтопік (теревеньки) | 0 | 07.02.2015 14:37 |
| Сьогодні викопав... | sat-prof | Ваші захоплення | 8 | 25.05.2014 09:36 |
| MYtv (Україна) | hmura | Провайдери платного ТБ | 1 | 15.12.2011 16:09 |
| Україна запустить свій супутник 2011 році | sat-prof | Загальний розділ! | 8 | 25.06.2010 11:15 |