![]() |
|
|
#741 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 16.04.2010
Дописи: 6.686
|
У ніч на 11 жовтня в Абу-Дабі проходить турнір зі змішаних єдиноборств UFC Fight Night 179.
У со-головному бою турніру зустрічалися бразилець Едсон Барбоза і фінський боєць Макван Амірхані. Бій тривав всю дистанцію, після якої всі судді віддали перемогу бразильцю - 30-26, 30-27, 29-28. |
|
|
|
|
|
#743 |
|
Moderator
|
У ніч на 18 жовтня в Абу-Дабі пройде турнір зі змішаних єдиноборств UFC Fight Night 180. Шоу відбудеться без глядачів через пандемію коронавірусу.
У головному протистоянні в октагоні зійдуться американський боєць Брайан Ортега (14–1, 1 NC) і південнокореєць Чон Чхан Сон (16–5) на прізвисько Корейський Зомбі. Попередні бої стартують о 23:00 вечора, основний кард запланований на 02:00, а головний бій турніру розпочнеться близько 04:00 за київським часом. У прямому ефірі турнір покажуть ESPN і UFC TV. В Україні бої можна подивитися на Setanta Sports. |
|
|
|
|
|
#744 |
|
Moderator
|
Черговий турнір UFC на «Бійцівському острові» в Абу-Дабі очікує любителів ММА у найближчі вихідні. Шоу UFC Fight Night 180 обіцяє порадувати довгоочікуваною сутичкою в напівлегкій вазі.
Колишня чемпіонка UFC в мінімальній вазі Андраде повертається в найлегший дивізіон, щоб битися з тамтешньою екс-претенденткою на титул UFC Чукагян. Андраде недовго пробула в статусі чемпіонки UFC. Завоювавши пояс в травні 2019 року після того, як вона слемом нокаутувала Роуз Намаюнас, Джессіка через 3,5 місяці була за 42 секунди нокаутована в Китаї місцевим бійцем Чжан Вейлі. У липні на UFC 251 Андраде спробувала закрити програш, але поступилася за очками Намаюнас у реванші. Чукагян два своїх останніх бої провела проти сестер Шевченко. У лютому на UFC 247 вона була бита Валентиною, яка відстояла титул і фінішувала претендентку ударами в 3-му раунді. А в травні Кетлін повернулася, щоб беззаперечно перемогти Антоніну за суддівськими записками. Прогноз на бій Андраде відома своїм агресивним стилем. Вона має тенденцію йти вперед, направляти на опонентку потужні хуки і сподіватися, що її підборіддя витримає всі зустрічні атаки. Чукагян помітно вища і при цьому добре використовує свої кінцівки та зріст, щоб перебивати суперниць із дистанції. Також вона є серйозним грепплером. Стиль берсерка бразилійки в цілому зручний для Чукагян, і у неї є всі навички для того, щоб зробити з Андраде те ж, що зробили з нею Намаюнас і Йоанна Енджейчик. Той факт, що Чукагян не здобула жодної дострокової перемоги в UFC при загальних семи перемогах, говорить про те, що навряд чи вона зможе фінішувати Андраде. Перемога Чукагян за очками Основний кард Брайан Ортега – Чон Чхан Сон Джессіка Андраде – Кетлін Чукагян Модестас Букаускас – Джиммі Крут Клаудіо Сільва – Джеймс Краузе Томас Алмейда – Джонатан Мартінес Попередній кард Матеуш Гамрот – Гурам Кутателадзе Джилліан Робертсон – Поліана Ботелью Пак Чон-Йон – Джон Філліпс Фарес Зіам – Джеймі Малларкі Гаджимурад Антигулов – Максим Гришин Саїд Нурмагомедов – Марк Штригль |
|
|
|
|
|
#745 |
|
Moderator
|
Поєдинок між чемпіоном UFC у легкій вазі Хабібом Нурмагомедовим і тимчасовим чемпіоном Джастіном Гейджі відбудеться 24 жовтня на «Бійцівському острові» в Абу-Дабі під час турніру UFC 254.
Тренер Ела Яквінти Рей Лонго дав прогноз на бій Хабіб Нурмагомедов - Джастін Гейджі. «Ми бачили розвиток Гейджі в поєдинку з Тоні Фергюсоном. Він був більш терплячим. Він не провалювався. Його тренер Тревор виконав феноменальну роботу, нагадавши йому не втрачати концентрацію, коли розмовляв з ним після третього або четвертого раунду. Ніяких таємниць немає. Гейджі важко повалити. Якщо бійця важко повалити і він швидко встає, то він стає кошмаром для Хабіба. Проблема в тому, що якщо йому вдасться утримати Гейджі в партері, то не впевнений, що у Джастіна досить гарні навички джиу-джитсу, щоб стримувати Хабіба.Не знаю, який Гейджі на спині, але якщо він виявиться на ній, то, думаю, Хабіб його розірве. Так що для мене ключовим моментом будуть перекати в партері і здатність Хабіба утримати його в партері. Ел зупиняв тейкдауни Хабіба в третьому і четвертому раундах. Розумієте? Проблема Ела була, я як зараз пам'ятаю той вечір, в тому, що він тренувався для трьох раундів і не працював над боротьбою, тому що готувався до Фелдера. Його руки були мертвими вже після двох раундів з Хабібом. Якщо Гейджі зуміє вибиратися і змусить Хабіба вимотатися, то в стійці з його боксом і лоу-кіками ... Навіть не знаю, кого вибрати. Я хочу вибрати Гейджі, але його суперник не знав поразок не просто так, він завжди знаходить спосіб перемогти. В цьому і проблема. Складно ставити проти нього. Думаю, що тренування з Усманом повинні принести плоди. Це видатний борець з 170 фунтів. І через це я схиляюся на користь Гейджі», - сказав Лонго. Sport.ua Telegram |
|
|
|
|
|
#746 |
|
Moderator
|
Увечері 24 жовтня в Абу-Дабі пройде турнір зі змішаних єдиноборств UFC 254. Шоу відбудеться без глядачів через пандемію коронавірусу.
У головному протистоянні за титул чемпіона в легкій вазі зустрінуться російський боєць Хабіб Нурмагомедов (28–0) і американець Джастін Гейджі (22–2). Попередні бої стартують о 18:00, основний кард запланований на 21:00, а головний бій турніру розпочнеться близько 23:00 за київським часом. У прямому ефірі турнір покажуть ESPN, РЕН ТВ і UFC TV. В Україні бої можна подивитися на Setanta Sports. UFC 254 Абу-Дабі (ОАЕ). 24.10.2020 Хабіб Нурмагомедов – Джастін Гейджі Роберт Віттакер – Джаред Канноньє Александр Волков – Волт Харріс Джейкоб Малкун – Філ Хоуз Лорен Мерфі – Лілія Шакірова Магомед Анкалаєв – Іон Куцелаба 19:00. Попередній кард Стефан Штруве – Тай Туіваса Алекс Олівейра – Шавкат Рахмонов Так Ун Жанг – Сем Алві 18:00. Ранній попередній кард Натаніель Вуд – Кейсі Кенні Ліана Джоджуа – Міранда Меверік Йоель Альварес – Александр Яковлєв |
|
|
|
|
|
#747 |
|
Moderator
|
Увечері 24 жовтня в Абу-Дабі пройде турнір зі змішаних єдиноборств UFC 254. Шоу відбудеться без глядачів через пандемію коронавірусу.
У головному протистоянні за титул чемпіона в легкій вазі зустрінуться російський боєць Хабіб Нурмагомедов (28–0) і американець Джастін Гейджі (22–2). Попередні бої стартують о 18:00, основний кард запланований на 21:00, а головний бій турніру розпочнеться близько 23:00 за київським часом. У прямому ефірі турнір покажуть ESPN, РЕН ТВ і UFC TV. В Україні бої можна подивитися на Setanta Sports. Всі новини про турнір будуть доступні оперативно на Sport.ua. UFC 254 Абу-Дабі (ОАЕ). 24.10.2020 21:00. Основний кард Хабіб Нурмагомедов – Джастін Гейджі Роберт Віттакер – Джаред Канноньє Александр Волков – Волт Харріс Джейкоб Малкун – Філ Хоуз Лорен Мерфі – Лілія Шакірова Магомед Анкалаєв – Іон Куцелаба 19:00. Попередній кард Стефан Штруве – Тай Туіваса Алекс Олівейра – Шавкат Рахмонов Так Ун Жанг – Сем Алві 18:00. Ранній попередній кард Натаніель Вуд – Кейсі Кенні Ліана Джоджуа – Міранда Меверік Йоель Альварес – Александр Яковлєв |
|
|
|
|
|
#748 |
|
Moderator
|
Багато українських бійців MMA проводять поєдинки у 2020 році. Пропонуємо ознайомитися з календарем боїв українців.
Лютий 19.02.2020. ONE Warrior Series 10. Калланг (Сінгапур) Саша Мойса (Україна) – Шахзаіб Ріндх (Пакістан) – KO 3, кікбоксинг 21.02.2020. Bellator 239. Таккервіль (Оклахома, США) Ярослав Амосов (Україна, 22–0) – Ед Рут (США, 8–1) – PTS 3, головний бій вечора 29.02.2020. UFC Fight Night 169. Норфолк (Вірджинія, США) Марчін Тибура (Польща, 17–6) – Сергій Співак (Україна, 10–1) – PTS 3, третій бій Співака в UFC 29.02.2020. Glory 75: Utrecht. Утрехт (Нідерланди) Петчпаномрунг Кіатмукао (Таїланд, 163–36–3) – Сергій Адамчук (Україна, 40–11) – PTS 5, бій за звання чемпіона Glory з кікбоксингу в напівлегкій вазі, головний бій вечора Березень 14.03.2020. UFC Fight Night 170. Бразиліа (Бразилія) Марина Мороз (Україна, 9–3) – Майра Буено Сілва (Бразилія, 5–0) – PTS 3, восьмий бій Мороз в UFC Липень 19.07.2020. UFC Fight Night 172. Абу-Дабі (ОАЕ) Сергій Співак (Молдова / Україна, 10–2) – Карлос Феліпе (Бразилія, 8–0) – PTS 3, четвертий бій Співака в UFC Роман Долідзе (Грузія / Україна, 6–0) – Хадіс Ібрагімов (Росія, 8–2), – TKO 1, дебютний бій Долідзе в UFC Август 20.08.2020. ACA 109. Лодзь (Польща) Дмитро Побережець (Україна, 24–5–1) – Адам Палаш (Польща, 5–0) – TKO 1, дебютний бій Побережця в ACA 21.08.2020. Bellator 244. Анкасвілл (Коннектікут, США) Ярослав Амосов (Україна, 23–0) – Марк Леммінгер (США, 11–1) – TKO 1, пятий бій Амосова в Bellator Листопад 12.11.2020. Bellator 252. Анкасвілл (Коннектікут, США) Ярослав Амосов (Україна, 24–0) – Логан Сторлі (США, 11–0) – шостий бій Амосова в Bellator Дата невідома Glory Томаш Можни (Словаччина, 20–9–1) – Олег Приймачов (Україна, 17–4) ONE Championship Роман Крикля (Україна, 45–7) – Андрей Стойка (Румунія, 51–12) |
|
|
|
|
|
#749 |
|
Moderator
|
На UFC 254 Хабіб Нурмагомедов переміг Джастіна Гейджі, провівши трикутник у другому раунді. Він втретє захистив пояс чемпіона світу в легкій вазі. Його рекорд став 29-0.
Після бою Хабіб Нурмагомедов розплакався, віддаючи данину пам'яті своєму батькові Абдулманапу Нурмагомедову, який помер від коронавірусу 3 липня. Після того, як емоції трохи вляглися, Хабіб зробив сенсаційну заяву - він завершує кар'єру бійця. «У 2008 році, коли я починав, багато хто не вірив. Я простий хлопчина з гірського села в Дагестані. Я не міг у це повірити. Ми йшли з батьком до цієї мети. Я просто хотів йти вперед і стати чемпіоном світу. Коли з UFC зателефонували з приводу бою з Джастіном, я розмовляв з матір'ю три дні. Я пообіцяв, що це буде мій останній бій. Вона не хотіла, щоб я бився без батька. Я йду з UFC. Я пообіцяв своїй мамі, що цей бій останній. У мене трапилося велике горе. Цінуйте своїх батьків, поки вони поруч. У мене залишилася лише мама. Я хочу більше часу проводити з нею», - сказав Хабіб Нурмагомедов. |
|
|
|
|
|
#750 |
|
Moderator
|
Американець Джастін Гейджі (22-3) прокоментував поразку в бою проти Хабіба Нурмагомедова (29-0).
«Це відстій, я розбитий. Це емоційно. Зрештою, це все в ім'я гри. Я створив йому проблеми. Ще б кілька моїх ударів і він не зміг би ходити. Він буде кульгати... кульгати принаймні наступні три тижні. У мене немає приводу для гордості, оскільки я програв, але я відчуваю себе живим. У мене відмінне самопочуття. Я вірю, що зробив гарну роботу, завдаючи йому шкоди. Я зберігав і контролював дистанцію, створював загрозу і завдавав шкоди», - сказав Гейджі після бою. Нагадаємо, Нурмагомедов задушив суперника у другому раунді. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Пробуємо прогнозувати спорт.... | sat-prof | Вболіваємо. | 5 | 21.06.2012 11:09 |
| Спорт-2 | frinzko | Не знаєш, де написати? Пишем тут. | 12 | 23.05.2011 12:17 |