![]() |
|
|
#742 |
|
Супер Модератор
![]() Реєстрація: 26.12.2009
Вік: 45
Дописи: 916
Волочиськ
Мій ресівер: Sat-Integral 9100HD Sat-Integral TH-7200PVR GI8120
|
йде мужик повз будинки , дивиться, його сусід картоплю копає, а теща в касці картоплю збирає.
Мужик запитує в сусіда: "Чого твоя теща в касці? Сусід-" Я що, дурень, щоразу до забору бігати, лопату обтрушувати ". Відправив тещу в круїз на теплоході "Чапаєв". Не "Титанік", звичайно - але надія є. Повертається чоловік з лікарні, де відвідував важко хвору тещу. Жахливо ,злий він говорить дружині: - Твоя мама здорова, як кінь, скоро вже випишеться з лікарні і оселиться у нас. - Не розумію, - говорить дружина, - вчора ще лікар мені казав, що мама помирає. - Не знаю, що він тобі сказав, але мені він порадив приготуватися до найгіршого. Бухають два мужики. Один - іншому: - Тещу вбив. - Брешеш! - Пішли покажу. Приводить в свій двір. Там горбок і з нього стирчить гола дупа. - Що ж ти дупу залишив? - Так велосипед зручно ставити. - Значить, ви бачили, як злочинець задушив вашу тещу? - Бачив, пан суддя. - Чому ж ви не кинулися на допомогу? - Я хотів, але побачив, що він сам впорається, і вирішив не втручатися. - Моя теща зараз в Мінську відпочиває! - А що, хороший холодильник! Йде мужик по вулиці з рушницею. Його запитують: - Куди йдеш? - До тещі, на день народження. Подарунок купив, сережки. - А рушницю навіщо? - А щоб у мочках дірочки зробити. Зустрічаються два сусіди по сходовій клітці. Один запитує: - Хто у тебе ввечері кричить? - Це я своїй тещі ноги мию. - Ну і я мию свїй теж. - А як ти сушиш їй ноги? - Рушником. - А я викручував ...
|
|
|
#744 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 13.03.2010
Дописи: 1.433
|
Як в Одесі делікатно підказують про незастебнуту ширінку: - Мойше, поправте вашу краватку... Нижче... Нижче... Ще нижче... Оппа! . .
Дружина відповідає на телефонний дзвінок. Чоловік запитує: - Хто дзвонив? - Пам'ятаєш, дев'ять місяців назад ти їхав ловити форель? Одна з форелей подзвонила й сказала, що ти став батьком. |
|
|
|
|
|
#745 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.06.2010
Дописи: 4.185
|
Бабця приходить в аптеку і звертається до продавця:
- Мені 200 презервативів, будь ласка. - Бабця, куди тобі стільки, ти ж така стара! - Та в мене телевізор зламався, я майстра викликала, він подивився і каже: "Бабця, купуй запобіжники, тут @ бли багато буде!" |
|
|
|
|
|
#746 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
В цій темі, бажано відтворювати природу, краєвиди, історичні памятки і все інше, що стосується рідної землі, на якій ви народилися, проживаєте і любите. Краса України незрівнянна!Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував D-Misha: 20.10.2013 о 00:55. |
|
|
|
|
|
#748 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Дореволюційна Одеса. Єврейський погром. В квартиру Хаїма вриваються погромщики:
- Ми будемо все трощити, грабувати, будемо бити тебе, Хаїме, і твою жінку Цилю. А твою доньку Сарочку будемо гвалтувати. Хаїм: - Робіть що хочете, забирайте що хочете, тільки не рухайте моєї Сарочки. Сарочка: - Не треба, тату, погром так погром!
|
|
|
#749 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.06.2010
Дописи: 4.185
|
Прибігає на пари захеканої студент. Професор до нього:
- Чому спізнюємося, шановний? - Розумієте, я брав участь у ралі. Ну, і небагато спізнився. - Добре, сідайте. Через п’ять хвилин у цю ж аудиторію завалює ще 10 людей. Професор: - Чому спізнюємося? - Розумієте, наш одногрупник брав участь у ралі, ну, так ми за нього хворіли, і тому спізнилися! - Ну, добре, сідайте. Ще через п’ять хвилин у цю же аудиторію заходить молоденька дівчина. Професор до неї (роздратовано): - Дівчина, і ви з ралі? Та (зніяковіло): - Ні, я тільки пісяла. ************************************************ Вирішив старий батьки показати сину-аболтусу свій м'ясний цех, оскільки заповів сину діло всього життя. Ідуть вони, батько розповідає що і звідки, дйшли вони до головного механізма: - Ось синку головний агрегат... Дивись! береш одного барана, вкидаєш ось сюди, звідси вилазе 3 палки ковбаси. Зрозумів?! - НІ! - Ну що ж тут не зрозуміло??! Береш барана, вкидаєш, вилазе 3 палки ковбаси... Зрозумів?! - НІ! - ТА що тобі не зрозуміло?! Береш одного барана, вкидаш, вилазе три палки ковбаси?! Зрозуміло?! - Тату, а є такий агрегат куди вкидаєш 3 палки - вилазе 1 баран?! - !!! Є!!! ТВоя мати... |
|
|
|
|
|
#750 |
|
Супер Модератор
![]() Реєстрація: 26.12.2009
Вік: 45
Дописи: 916
Волочиськ
Мій ресівер: Sat-Integral 9100HD Sat-Integral TH-7200PVR GI8120
|
Солдати:
- Мамаша, пусти пеpеночувати! - Hе пущу: ви мені внучку зпортете ... - Hе тpонем ми її, чесне Бійцівське! - Hу, тоді заходьте ... Зранку заплакана внучка пpоводжає солдатів: - Що ж ви мені бабусю спортили?!! Зустрічаються списаний російський і новітній штатівський підводні човни та штатівський капітан запитує нашого: - Колєга, скажи, твоя руїна може дати хоч 15 вузлів? - Не питання. Перевіряють - так і є, і найстрашніше для амереканців - движок не чутно. - А тридцять? ... - А сорок? ... Американці в повному шоці, в істереці, в очах повна паніка: - А сімдесят подужаєш? Наш капітан питає боцмана:- Дамо? - Дати щось дамо, але боюся у таджиків ласти позлітають.
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |