![]() |
|
|
#1 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Жива природа...
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Маленькі та великі, пухнасті і не дуже, в пір'ях та в шерсті – друзі наші менші завжди дарують нам багато приємних і та радісних хвилин. ...в поєднанні з прекрасною природою нашого світу...Мабуть, найбільшу насолоду і радість, найпалкішу любов до рідного краю, до життя викликає спілкування з природою. Вона чарувала і чарує, хвилювала і хвилює людину. Шепіт голубої води, зелених дібров, спів дзвінкоголосих пташок, запах і розмаїття квітів - усе це дорога серцю, ні з чим незрівнянна краса рідної землі.
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував VADYA777: 31.01.2012 о 23:18. |
|
|
|
|
|
#761 | |
|
Передовик
Ukraine
|
А це кіт від щастя плакав...
Цитата:
|
|
|
|
|
|
|
#763 | |
|
Передовик
Ukraine
|
А бідного друга ми любим до смерті....
Цитата:
|
|
|
|
|
|
|
#765 | |
|
Передовик
Ukraine
|
Людяність......
Цитата:
|
|
|
|
|
|
|
#767 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Американка сіла за ґрати за зґвалтування сусідських собак
Мешканка Арізони запропонувала своєму хлопцеві урізноманітнити секс, завівши кількох собак. 20-річна Бріттані Сонніер з міста Лейк Хавасу потрапила за ґрати після того, які зізналася в зґвалтуванні двох власних і кількох сусідських собак. Поліція звинуватила дівчину у "злочині проти природи". Як повідомляє Huffington Post, правоохоронці дізналися про зоофільські нахили Бріттані від її колишнього хлопця, ім'я якого не розголошується. За словами екс-коханця, півроку тому, коли пара тільки почала зустрічатися, йому здавалося, що Сонніер дуже скромна і мила дівчина. Однак останні кілька місяців у них виникли труднощі в ліжку, і дівчина врешті запропонувала коханцю обговорити це. "Вона показала чоловікові кілька фото у своєму телефоні, на яких люди займалися сексом з тваринами. Вона спитала його, чи не проти він спробувати у ліжку щось схоже", - йдеться у звіті поліції. "Я чекав, що вона запропонує стати свінгерською парою. Я до такого нормально ставлюся. Однак скотолозтво – це було занадто", - розповів колишній коханець Сонніер правоохоронцям. Жінка також розповіла коханцю, що займається сексом із двома власними, а також з сусідськими псами відколи їй виповнилося 13 років. А щоб ніхто нічого не запідозрив, вона підробляла тим, що вигулювала псів. Після цієї розмови пара розійшлася, а колишній коханець розповів про все поліції. Дівчина не заперечувала свої слова. Слухання у її справі відбудеться 5 грудня.
|
|
|
#768 |
|
Передовик
Ukraine
|
"Ми не можемо робити великих справ, лише малі справи, але з великою любов'ю. Я вірю в малі справи, саме в них наша сила. Не важливо, хто і що говорить про вас - приймайте все це з посмішкою і продовжуйте робити свою справу. "Мати Тереза.
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! |
|
|
|
|
|
#769 | |
|
Передовик
Ukraine
|
"Людяність"-меморіал всім тваринам....
Цитата:
Востаннє редагував D-Misha: 09.12.2012 о 11:19. |
|
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Світ з HDTV новини | SLAVASAM | Новини,українські телевізійні канали,DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення | 75 | 13.02.2013 18:54 |
| Новини WRC Світ Ралі | BMW | Спорт на SAT-TV | 3 | 11.02.2012 19:03 |