![]() |
|
|
#761 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 16.04.2010
Дописи: 6.688
|
Найближчими вихідними локація «UFC APEX» (Лас-Вегас, штат Невада, США) прийме турнір UFC Fight Night 182, також відомий, як UFC on ESPN+ 40 і UFC Vegas 13. У його карді ми побачимо виступи кількох колишніх претендентів на титул UFC, а також бій за участю екс-чемпіона промоушену.
У попередньому карді відбудеться відкладений поєдинок важковаговиків молдаванина Романова і бразильця де Ліми. У Романова через COVID-19 тричі зривався дебют в UFC. Нарешті, він відбувся 12 вересня, і тоді Олександр без особливих проблем переміг Роке Мартінеса задушенням у другому раунді. Хоча спочатку за тиждень до цього Романов мав битися з де Лімою, але незадовго до сутички у «Пезау» виявили коронавірус. Останній свій бій де Ліма провів у лютому, нокаутувавши за півтори хвилини Бена Сосолі, чим він закрив програш сабмішном Стефану Струве за рік до цього. Прогноз на бій Романов - дуже сильний борець. Крім того, що на землі у його суперників можуть виникнути великі труднощі, Олександр володіє дуже важкими руками - 5 перемог з 12 здобуті нокаутом. Де Ліма - універсальний боєць, він хороший у кікбоксингу і у нього чорний пояс із БЖЖ. Де Ліма за рахунок своєї швидкості і роботи ніг може переграти Романова або навіть нокаутувати його. Романов же може реалізуватися на землі, провівши тейкдаун з подальшим утриманням і нанесенням ударів. Також Романов і в стійці може зрубати суперника. Припускаємо, що за рахунок «фізики» і боротьби Романов в результаті фінішує бразильця в партері добиванням. Перемога Романова технічним нокаутом у 2-му раунді Основний кард Тьяго Сантос – Гловер Тейшейра Андрій Орловський – Таннер Босер Раоні Барселуш – Халід Таха Ян Хайніш – Брендан Аллен Клаудія Гаделья – Янь Сяонань Попередній кард Гіга Чикадзе – Джеймі Сіммонс Александр Романов – Маркус Рожеріо де Ліма Даррен Елкінс – Едуардо Гарагоррі Макс Гріффін – Рамиз Брахимай Густаво Лопес – Ентоні Бірчак |
|
|
|
|
|
#762 |
|
Moderator
|
У головному поєдинку турніру UFC Fight Night 182 бразилець Гловер Тешейра здобув перемогу над співвітчизником Тіаго Сантосом.
У третьому раунді Тешейра успішно провів задушливий прийом ззаду. Завдяки перемозі Тешейра вийшов на 1-е місце в рейтингу UFC в напівважкій вазі. |
|
|
|
|
|
#763 |
|
Moderator
|
В ніч з суботи на неділю на «UFC APEX» (Лас-Вегас, штат Невада, США) проходить турнір UFC Fight Night 182, також відомий як UFC on ESPN +40 і UFC Vegas 13.
Одним з боїв основного карду турніру було заплановано протистояння в середній вазі американців Яна Хайніша та Брендана Аллена. Однак, бій був скасований через позитивний результат тесту на COVID-19. Про те, хто саме здав позитивний тест на коронавірус, не повідомляється, але відомо, що це був хтось із команди Хайніша. Відзначимо, що це вже друга відміна бою суперників. У червні Хайніш був змушений відмовитися від двобою з Алленом через травму. |
|
|
|
|
|
#764 |
|
Moderator
|
В ніч з 12 на 13 листопада на Mohegan Sun Arena в Анкасвіллі (штат Коннектикут) промоушен Bellator проведе турнір Bellator 252.
Головною подією якого стане поєдинок бразильця Патрісіо Фрейре (30–4) проти португальця Педру Карвалью (11–3). В одному з боїв основного карду в октагон вийде непереможений українець Ярослав Амосов (24–0), його суперником буде американець Логан Сторлі (11–0). Файткард турніру Bellator 252: Основний кард: Патрісіо Фрейре – Педру Карвалью Даніель Вайхель – Еммануель Санчес Ярослав Амосов – Логан Сторлі Попередній кард Аарон Піко – Джон де Хесус Роман Фаральдо – Пет Кейсі Девін Пауелл – Менні Муро Джорнел Луго – Скайлер Суто Кері Тейлор-Мелендес – Емілі Кінг Габріель Варга – Брендон Філліпс Лукас Бреннан – Ендрю Салас Хонрі Гресі – Тревор Гудде Sport.ua Telegram |
|
|
|
|
|
#765 |
|
Moderator
|
Американський боєць напівсередньої ваги Bellator Роман Фаральдо в яскравому стилі переміг Пета Кейсі на турнірі Bellator 252. Турнір відбувся в ніч на 13 листопада в Анкасвіллі (Коннектикут, США).
Фаральдо в другому раунді завдав потужного удару коліном в голову, який наглухо нокаутував суперника. |
|
|
|
|
|
#766 |
|
Moderator
|
Боєць Bellator Сєргєй Харитонов отримав побої після конфлікту з бійцем UFC Адамом Яндієвим. В результаті бійки Харитонов отримав пошкодження ока, через що відправився у лікарню.
Інцидент стався в Лужниках після турніру з ММА. 40-річний Харитонов отримав кілька ударів, після чого йому знадобилася медична допомога, оскільки обличчя було залито кров'ю. Харитонов стояв на ногах, намагався атакувати Яндієва, але його стримувала поліція. Російські ЗМІ повідомляють: «У Сергія пошкоджене праве око, йому раптово вдарили по ньому. Швидше за все, це був перстень, не кастет. Зараз роблять знімки, саме око закрите і пошкоджене всередині. Поки діагноз точно не поставлений». За даними іншого джерела: «Це відбулося фактично на основі побутового конфлікту, обговорювали питання фінансового боргу. Сергій зараз в лікарні, у нього струс мозку і закрилося око. Він госпіталізований». |
|
|
|
|
|
#767 |
|
Moderator
|
Колишній чемпіон UFС в легкій вазі Рафаель дос Аньос переміг Пола Фелдера на UFC Fight Night 183. Після своєї перемоги Дос Аньос кинув виклик Конору Макгрегору.
«Я готовий побитися з будь-яким бійцем, оскільки мені потрібно увійти в чергу за титульний бій. Я готовий вийти проти кожного, хто претендує на пояс. Якщо Хабіб дійсно пішов назавжди і залишить цей пояс, то дивізіон зараз відкритий. Тут може статися все, що завгодно. На мій погляд, єдиними реальними і справжніми чемпіонами в цій вазі були я і Конор Макгрегор. Решта були тимчасовими. І якщо я хочу битися за титул, то Конор якраз той боєць, який мені потрібен зараз», - сказав Дос Аньос. Конор Макгрегор відповів бразильцеві. Нагадаємо, що Дос Аньос і Макгрегор повинні були побитися в 2016-му році, але бій скасували через травму бразильця. «Дастін перший, але я готовий до всього. Повернення до цієї класики. Вінтажна розвага ММА», - написав Макгрегор в Twitter. |
|
|
|
|
|
#768 |
|
Moderator
|
В ніч на 15 листопада в Лас-Вегасі пройшов турнір зі змішаних єдиноборств UFC Fight Night 183. На шоу не було глядачів через пандемію коронавірусу.
У головному протистоянні в октагоні зійшлися американець Пол Фелдер (17–5) та бразилець Рафаель Дос Аньос (29–13). Роздільним рішенням суддів переміг Рафаель Дос Аньос (47–48, 50–45, 50–45). |
|
|
|
|
|
#769 |
|
Moderator
|
В ніч з 19 на 20 листопада на Mohegan Sun Arena в Анкасвіллі (штат Коннектикут) промоушен Bellator проведе турнір Bellator 253.
Головною подією стане поєдинок в напівлегкій вазі між американцями Дерріоном Колдуеллом (15–3) і непереможеним Ей-Джеєм Маккі (16–0). Файткард турніру Bellator 253: Основний кард: Дерріон Колдуелл – Ей-Джей Маккі Бенсон Хендерсон – Джейсон Джексон Джоуї Девіс – Боббі Лі Кіт Лі – Рофеон Стотс Попередній кард: Джеремі Кеннеді – Метт Бессетт Кевін Фергюсон – Кахім Маррей Джаліл Вілліс – Марк Леммінгер Джей-Джей Уїлсон – Серджо де Барі Салліван Колі – Джейсон Маркленд |
|
|
|
|
|
#770 |
|
Moderator
|
Італійський боєць промоушена Bare Knuckle FC Франческо Річчі після свого поєдинку з Ноа Каттером був поміщений в медикаментозну кому.
26-річний італієць пропустив удар в трахею, але зміг продовжити бій і здобув перемогу. Після поєдинку Річчі відправився в лікарню і йому провели операцію. В ході операції виникли ускладнення, в результаті його помістили в штучну кому. «Молюся за здоров'я мого суперника Франческо і бажаю йому всього найкращого. Мені повідомили, що він перебуває в лікарні в медикаментозній комі через кровотечу в легенях, викликаного гематомою трахеї, яку він отримав в результаті удару в горло. Очевидно, це сталося випадково», - написав суперник Річчі - Ноа Каттер. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Пробуємо прогнозувати спорт.... | sat-prof | Вболіваємо. | 5 | 21.06.2012 11:09 |
| Спорт-2 | frinzko | Не знаєш, де написати? Пишем тут. | 12 | 23.05.2011 12:17 |