![]() |
|
|
|
|
#2 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 18.11.2010
Дописи: 865
|
slavon, Коли людина знає що їй потрібно досягти і все правильно робить для цього то *хімія* не знадобиться.Та мій опус виплив після перегляду едітором валу дампів на 4100с на халявний перегляд триколору де всі ці комбінації частот присутні.Виклав я це суто в пізнавальних цілях для тих в кого після прошивки такими дампами не йде прийом і направити пошук на одну з ймовірних причин,хоч вона може бути зарита зовсім в іншому місці.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 04.11.2011
Вік: 46
Дописи: 1.644
Я вернувся домів,в своє файне місто Львів
Мій ресівер: Orton9500HD
|
Навіть Гугл не знає такого каналу,перепитайте ще раз по буквам
|
|
|
|
#5 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 25.08.2010
Дописи: 2.712
Ukraine
Мій ресівер: U2C Denys H.265 PRO
|
Zhora15! Ви знаєте я сам такого каналу і нечув щось таке мій сусід придумав собі казав що цей канал показує все про лижі курорти. А він таке любить дивитись нема тай нічого обійдеться. Дякую вам за інформацію!
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 04.11.2011
Вік: 46
Дописи: 1.644
Я вернувся домів,в своє файне місто Львів
Мій ресівер: Orton9500HD
|
Звичайно можна
|
|
|
|
#10 |
|
Учасник
![]() Реєстрація: 03.01.2011
Дописи: 152
Ukraine
Мій ресівер: GI S8120 HD
|
Привіт усім.,
така проблема:тюнер 4100с на дисплеї ASH,чи можна його прошити через компорт?, звязок з компом присутній ,тюнер прошивається до 34 відсотків і далі пише помилка., злити інформацію з тюнера також не виходить. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|