![]() |
|
|
#771 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
Русол завершив кар'єру гравця
Андрій Русол завершує кар'єру футболіста та переходить на роботу у клубі. Про це заявив сам уже екс-захисник дніпропетровського "Дніпра" та збірної України, пише прес-служба клубу. "Так, на жаль, через травми мені доведеться завершити кар'єру. Для мене самого вердикт лікарів став великою несподіванкою. Проблеми зі спиною не дозволяють продовжувати грати", - сказав він. "Мені надійшла пропозиція залишитися працювати у клубі, і я його із задоволенням прийняв", - додав Русол. Андрій кар'єру розпочав у рідному Кіровограді, де виступав за "Зірку". Звідти він перейшов у "Кривбас", після чого настав його "дніпровський" етап кар'єри. З весни 2003 року Русол виступав у складі "Дніпра". Русол вписав своє ім'я в історію всієї країни, ставши автором першого м'яча збірної України на чемпіонатах світу.
|
|
|
|
#772 |
|
Передовик
|
10 вересня київське "Динамо" зіграє проти збірної світу
10 вересня в Києві відбудеться благодійний футбольний матч збірної світу проти ветеранів київського "Динамо". Ця зустріч буде організована міжнародною меценатською організацією Олександра Онищенка і відбудеться на столичному стадіоні "Динамо" ім Валерія Лобановського. У майбутньому поєдинку глядачі побачать незабутню і яскраву гру таких футбольних зірок, як Рууд Гулліт, Хрісто Стоічков, Крістіан Карамбе, Марсель Десайі, Крістіан Вьєрі, Стів Макманаман, Франк де Бур, Робер Пірес. Проти них зіграють "динамівці" Андрій Шевченко, Сергій Ребров, Олександр Шовковський, Владислав Ващук, Олег Лужний, Андрій Гусін, Юрій Дмитрулін, Олександр Хацкевич, Валентин Белькевич, Юрій Калитвинцев, Віталій Косовський, Василь Кардаш, Андрій Несмачний, Сергій Коновалов, Юрій Максимов, Олександр Головко, Тарас Луценко і Олексій Михайличенко. Всі кошти, виручені від цього поєдинку, будуть спрямовані на будівництво і облаштування сучасного футбольного майданчика в Богуславській школі № 3 Київської області, повідомляє "Динамо Киев от Шурика".
|
|
|
|
#773 |
|
Передовик
|
Ігор Суркіс: "Вайсс повинен прийняти рішення до 31 серпня"
Перехід 21-річного півзахисника "Манчестер Сіті" Владіміра Вайсса у київське "Динамо" залежить від рішення самого футболіста. Про це заявив президент "Динамо" Ігор Суркіс, коментуючи повідомлення словацької преси про те, що півзахисник не хоче переходити в "Динамо" через фінансові розбіжності з українським клубом. "Всі документи між "Динамо" і "Манчестер Сіті" підписані, між клубами ніяких проблем немає, ми домовилися", - сказав він. "Про оренду Вайсса мова не йде, тільки повноцінний контракт. Владімір дуже талановитий хлопець, до 31 серпня трансферне вікно відкрите, тому тепер все залежить від рішення самого футболіста", - цитує Суркіса championat.com.
|
|
|
|
#774 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
Павлов: "Не думаю, що виграє Динамо"
Наколай Павлов, головний тренер Ворскли, розповів про готовність команди до матчу протии бухарестського Динамо. - Чи не лякає вас спека, яка стоїть нині в Бухаресті? - Ми очікували, що жарко буде на полі. Але такої спеки в Бухаресті, звичайно, не чекали, у нас зараз попрохладнее. Але господарям теж не солодко. Так що команди будуть в рівних умовах. Постараємося налаштуватися на гру незалежно від спеки. - Відразу три футболісти Динамо пропускають поєдинок через дискваліфікацію. Чи допоможе це вам? - Завжди, коли гравці основи пропускають гри, це послаблює команду. Але ми не думаємо про це, оскільки у румунів хороший підбір кадрів і в плані кількості гравців, і в плані якості їхньої гри. - Чи всі здорові в команді? Чи є для вас проблемою визначити правильний склад на гру? 22 гравців, які прилетіли, - всі здорові, і склад від полтавської гри буде відрізнятися не дуже істотно. Це приємні проблеми, коли в тебе є вибір: кого ставити, кого не ставити. - Наскільки історичним матчем буде завтрашня гра? Чи відчуваєте ви відповідальність? - Ми розуміємо, яка відповідальність лежить на нас. Для такої команди, як Ворскла, цей шанс випадає вперше. Ми постараємося використати його, щоб пройти в груповий раунд Ліги Європи. Але вже там ми себе поки не бачимо. - Чи буде відрізнятися зміст завтрашньої гри від матчу в Полтаві? Ви плануєте зберігати результат або забивати тут? - Ми, звичайно, можемо тут припускати, що буде на полі. Але вирішувати будуть футболісти. Гра буде важка, адже їм, як господарям, потрібно забивати, а ми постараємося цим скористатися. - Як ви вважаєте, чи виграє завтра Динамо? - Ні, я не думаю, що виграє Динамо. Сподіваюся, що буде результат, який дозволить нам пройти далі. - Ця гра важливіше для вашої команди, ніж переможний фінал Кубка України? - Я особисто відчуваю набагато більшу відповідальність, ніж тоді. Адже якби ми програли тоді Шахтарю, нас ніхто б не засудив, а зараз у нас є шанс, не скористатися яким було б дуже прикро. - Що вас пов'язує з Румунією - як футболіста, як тренера? - За часів СРСР ми були ніби як сусідами: Угорщина, Румунія, Болгарія ... Ну а тепер України самостійна країна і Румунію ми сприймаємо зовсім по-іншому. Коли ми сюди прилетіли - місто здалося красивим, зеленим і нагадав нам Україна. - Кого саме ви боїтеся з Динамо? - Нікого не боїмося. - Який гравець здається вам найсильнішим з команди суперника? - Футбол - це колективна гра. Немає таких гравців, які могли б поодинці вирішувати долю ігор. Я б не став виділяти нікого ні в нас, ні в них. - Завтра стадіон буде повний, чи не лякає вас цей факт? - Ми грали і при більшій кількості глядачів, це не повинно нас лякати. - Як ви відзначили День незалежності, як-то святкували? - Враховуючи, що ми рано відлетіли, ми не побачили свят в Україну. Сподіваюся, святкувати будемо нашу перемогу. - Торж для вас небезпечний? - З нами він зіграв непогано, але особливо сильне увагу ми йому не повинні приділяти.
|
|
|
|
#775 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 14.05.2010
Вік: 37
Дописи: 658
Вінницька обл.
Мій ресівер: Galaxy Innovations S8120; Cosmosat 7100
|
25 серпня четвер о 18:45
Жеребкування Ліги Чемпіонів - на груповий етап (LIVE) 26 серпня п'ятницю о 14:00 Жеребкування Ліга Європи - на груповий етап (LIVE) ------------------------------ 2 +2 (BISS) 11766 Н 27500 Astra 5E
|
|
|
#776 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
"Фенербахче" виключили з Ліги чемпіонів
Федерація футболу Туреччини виключила "Фенербахче" з розіграшу Ліги чемпіонів сезону 2011/2012. Таке рішення було прийнято через підозри в участі стамбульського клубу в договірних матчах, повідомляє Reuters. Більше 30 гравців та офіційних осіб затримано у справі про договірні матчі і чекають суду. У вівторок УЄФА направив лист, в якому пригрозив дисциплінарними санкціями Туреччині в тому випадку, якщо федерація сама не розбереться зі справою про договірні матчі. Який з клубів замінить "Фенербахче" поки не відомо, пише terrikon.com.
|
|
|
#777 |
|
Moderator
Ukraine
|
Алмейда повернувся у загальну групу
На відкритому тренуванні напередодні матчу проти "Літекса" у складі киян повністю і без будь-яких обмежень займався бразильський центральний захисник Леандро Алмейда. Нагадаємо, Алмейда отримав ушкодження на одному з тренувань ще навесні, лікувався в Італії. Незважаючи на те, що оперативне втручання бразильцеві не знадобилося, йому довелося пропустити близько чотирьох місяців. Але зараз захисник в порядку і, судячи з усього, може взяти участь у найближчих матчах "Динамо", пише dynamo.kiev.ua.
|
|
|
#778 |
|
Moderator
Ukraine
|
Сьомін: "Єдина проблема - багато травмованих"
У матчі проти "Літекса" Олег Гусєв, Андрій Шевченко і Мілош Нінковіч не зможуть допомогти своїй команді. Про кадрові проблеми напередодні поєдинку розповів наставник "біло-синіх" Юрій Сьомін, пише сайт "Динамо". "Дні, які минули після матчу з "Кривбасом", ми провели в робочому режимі. Єдина проблема - багато травмованих. Як ми не сподівалися, але Гусєв і Шевченко завтра зіграти не зможуть. Також є інша група футболістів, участь яких під питанням. Ось це трохи хвилює", - сказав він. "Зараз йде звичайна тренувальна робота, і склад на 90% для всіх ясний. Ми награємо якісь варіанти, але є ще один день. На Єрьоменка сподіваємося, Нінковіч, думаю, не зможе зіграти", - зазначив Сьомін. На питання, чи може він щось сказати про підписання контракту з Вайссом, Юрій Палич відповів: "Напевно, я поспішив, сказавши в одній з передач про його перехід. Коли я на тренуванні побачу людину, тоді вона буде в команді. Є багато питань, а як вони вирішаться - не можу сказати". Також Сьомін зазначив, що на його думку на матч проти "Літекса" прийде не велика кількість уболівальників. "Вболівальники багато нас критикують, але хотілося б, щоб вони приходили на стадіон і допомагали нам. Не так багато людей прийшло на матчі з "Арсеналом" і "Кривбасом", а хотілося б, щоб було побільше, як, наприклад, в Донецьку", - підсумував тренер "Динамо".
|
|
|
#779 |
|
Передовик
|
Хуан Мата перейшов у "Челсі"
Півзахисник збірної Іспанії Хуан Мата перейшов за 30 мільйонів євро з "Валенсії" у "Челсі". Після чотирьох сезонів у складі валенсійців Мата вирішив змінити обстановку та підписав з британським клубом контракт на п'ять років, пише прес-служба УЄФА. Професіональну кар'єру Мата розпочав у мадридському "Реалі", але його справжній розквіт відбувся у "Валенсії", за яку він забив 33 м'ячі в 129 матчах чемпіонату Іспанії. Мата провів 12 матчів за збірну Іспанії, з якою переміг на чемпіонаті світу 2010 року у ПАР. У 2011-му він також записав до свого активу золото молодіжного чемпіонату Європи у Данії.
|
|
|
|
#780 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.08.2011
Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
|
Карпати - ПАОК: то левенята чи таки леви?
Заповідають "пекельне" протистояння на "Україні", таке ж, як і тогоріч із турецькими "наїзниками". Нічого дивуватись, "розпалити пристрасті" – життєво необхідно, адже, як виявилось, "двоголовий орел" таки дужий, і перевагу здобув відповідно подвійну – у два голи! Відомо було, що ПАОК – суперник серйозний, амбітний, запальний. Однак його "зброя" – не смертельна. Якби "Карпати" перебували хоча б в минулорічних ігрових кондиціях та тонусі, все б могло відбутись не за таким сценарієм. Однак історія ще не завершена, і нарікати – не справа "зелено-білих", адже все-таки колектив Кононова як-не-як – вольова дружина, саме це й потрібно безцеремонно довести. У сьомому турі внутрішньої першості Олег Кононов довірив місця в основі багатьом новачкам "Карпат", тож склад "зелено-білих" був ще більш експериментальним, ніж зазвичай. У прем'єр-лізі "зелено-білим" доводиться вибиратися з низів (при цьому виступаючи в єврокубках!), що вдіяти, така "доля" (через кадрову ротацію) судилася "Карпатам" в новому сезоні, хоч змінити ситуацію на краще – ніколи не пізно. Отож, опонент – сімферопольська "Таврія" – теж пережила певну кадрову "революцію"… На краще чи на гірше – поки що дати однозначну відповідь на це запитання складно, оскільки в грі сімферопольців часто дисонують то світлі, то темні барви (хоч з кожним матчем команда, як на мене, додає). Зустріч "Карпат" і "Таврії" пройшла за переваги господарів як в гольових моментах, так і в інших ігрових компонентах (окрім фолів, звісно). Дефенсива "зелено-білих", зокрема в першому таймі, виглядала гнітюче. Зате у другому – Кононов, "освіживши" замінами напад, зумів відсторонити суперника від воріт Боґатінова, таким чином "леви" були навіть ближчими до перемоги, аніж "таврійці". Та повернемось до греків. Яку тактику обере для ПАОКа на матч у Львові румунський спеціаліст Ласло Болоні? Швидше за все, це буде звична контратакувальна, різка гра, яку полюбляють "орли" за будь-яких умов. "Карпатам" вже довелось на своєму гіркому досвіді пересвідчитись про "козирі" атаки суперника – це прудкість і спритність форвардів та їхня миттєва якісна взаємодія з лінією півзахисту, що блискавично ламає незлагоджену оборону опонента. Слід сказати, що львівська команда провела не такий вже й невдалий поєдинок на "Тумбі", проте "своє" вона реалізовувати не квапилась й, як вислід змарнованих нагод, отримала голи забиті значно майстерніше. Щоправда, цілком резонною була б апеляція щодо незарахованого взяття воріт "зелено-білими" на 40-ій хвилині, коли мав бути встановлений паритет між суперниками. На жаль, деталі порушення правил залишились невідомими, оскільки необхідного відеоповтору для з'ясування причин таких дій арбітра не було. Хай як там було, а в другому таймі "Карпати" "опустили руки"… ПАОКу знову вдалась майстерна та видовищна гольова комбінація, а з нашого боку – не було практично нічого вартого уваги глядача (навіть не гурмана). Тепер найбільші сподівання – на галасливі трибуни й ауру стадіону "Україна", а ще не завадило б трішки талану "Карпатам", й тоді, можливо, таки вдасться взяти реванш у "двоголових орлів"…
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |