SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 11.12.2017, 10:20   #771
Ltnar
Активіст

Дописи: 310
Ukraine
Мій ресівер: Sat-Integral S-1228 HD
Типово

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

Наступними противниками Василя Ломаченка можуть стати Хорхе Лінарес або Майки Гарсіа.

Промоутер дворазового олімпійського чемпіона Василя Ломаченка Боб Арум назвав імена тих боксерів, з якими українець може зустрітися в найближчому майбутньому, повідомляє Федерація боксу України в Facebook.

"Я знав, що Ломаченко гарантовано переможе Рігондо. Він вже готовий нокаутовувати своїх суперників, однак, ті просто вважають за краще здатися", - менеджер прокоментував виграш підопічного над Гільєрмо Рігондо.

За словами Арума, вони спробують найближчим часом кинути виклик декільком зіркам легкій ваговій категорії.

"Що стосується найближчих суперників Василя Ломаченка, то тепер він перейде до наступної вагової категорії. Ми зробимо виклик чемпіону WBA Хорхе Лінарес, або Майки Гарсіа", - заявив Арум.
Ltnar зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 14.12.2017, 12:43   #772
Ltnar
Активіст

Ukraine
Типово

Рігондо позбавлять титулу чемпіона світу

Гільєрме Рігондо

Всесвітня боксерська асоціація позбавить титулу кубинця Гільєрмо Рігондо (17-1, 11 КО).

"Як затверджено в резолюції, Ріго буде позбавлений титулу", - наводить слова президента WBA Жілберто Мендоса BoxingScene.

Нагадаємо, Рігондо звернувся у WBA перед боєм з Василем Ломаченко, та уклав договір з ними про те, що у випадку поразки буде позбавлений титулу.
Старий 14.12.2017, 20:35   #773
Ltnar
Активіст

Ukraine
Типово

Повєткін - Хаммер: битва поглядів

Російський боксер Олександр Повєткін зустрівся віч-на-віч зі своїм опонентом.

Володар титулів WBO International і WBA InterСontinental Олександр Повєткін (32-1, 23 КО) проведе наступний бій проти Крістіана Хаммера (22-4, 12 КО).
Повєткін - Хаммер: результати зважування

Напередодні поєдинку обидва боксери пройшли офіційну церемонію зважування, після якої провели традиційну битву поглядів.

Відзначимо, що поєдинок Олександра Повєткіна і Крістіана Хаммера відбудеться в рамках турніру, запланованого в місті Єкатеринбург (Росія) на 15 грудня.
Старий 15.12.2017, 19:16   #774
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

Ломаченко піднявся на перше місце в рейтингу боксерів сучасності

Українець обійшов Геннадія Головкіна

Авторитетний американський телеканал ESPN оприлюднив новий рейтинг кращих діючих боксерів незалежно від вагових категорій. Після перемоги над Гільєрмо Рігондо на перше місце табелю про ранги вийшов чемпіон світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі, українець Василь Ломаченко.

До складу журі з 11 осіб, які визначали лауреатів, в числі інших увійшли Ден Рафаель, Тедді Атлас, Джо Кортес, Нік Паркінсон, Найджел Коллінз. Кожен з членів журі називав свою 10-ку кращих. Набрані бали підсумовувалися.

У підсумку, з сумою в 102 бали перше місце зайняв Ломаченко. На другому, набравши 99 очок, розмістився Геннадій Головкін. Третє місце зайняв Теренс Кроуфорд. З супертяжів в першій десятці рейтингу присутній чемпіон світу за версією WBC Деонтей Уайлдер, який замкнув Топ-10. Володар титулів WBA / IBF / IBO в дивізіоні Ентоні Джошуа з 13 балами опинився на 12-му місці.

Топ-10 кращих боксерів сучасності за версією ESPN

1. Василь Ломаченко (10-1, 8 КО)
2. Геннадій Головкін (37-0-1, 33 КО)
3. Теренс Кроуфорд (32-0, 23 КО)
4. Сауль Альварес (49-1-2, 34 КО)
5. Кіт Турман (28-0, 22 КО)
6. Еррол Спенс (22-0, 19 КО)
7. Майкі Гарсія (37-0, 30 КО)
8. Сергій Ковальов (31-2-1, 27 КО)
9. Наоя Іноуе (14-0, 12 КО)
10. Деонтей Уайлдер (39-0, 38 КО)
Старий 16.12.2017, 00:12   #775
Ltnar
Активіст

Ukraine
Типово

Скандальний російський боксер отримав право битися з кривдником Кличка

Російський супертяж Олександр Повєткін (33-1, 23 КО) в бою з Крістіаном Хаммером (22-5, 12 КО) здобув першу перемогу після повного виправдання по допінговій справі
Depo.

а підсумками 12-раундового поєдинку судді одноголосним рішенням присудили Повєткіну перемогу (120:107, 120:108, 119:108). Росіянин захистив пояс WBO International і став володарем вакантного титулу WBA Inter-Continental.

Перемога над Крістіаном Хаммером подарувала Олександру Повєткіну новий шанс стати чемпіоном світу. Росіянин став обов'язковим претендентом на титул "суперчемпіона" за версією WBA, яким володіє кривдник українця Володимира Кличка Ентоні Джошуа (20-0, 20 КО).

Промоутер Повєткіна Андрій Рябінський в "твіттері" вже повідомив, що бій його підопічного з лідером дивізіону відбудеться на території Великої Британії.

Нагадаємо, що раніше Повєткін двічі провалював допінг-тести, але пізніше його виправдали і дозволили знову боксувати під егідою WBA і WBO.
Старий 17.12.2017, 00:51   #776
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

Берінчик став чемпіоном WBO Oriental, Малиновський захистив пояс

У Броварах відбувся вечір боксу

В рамках вечора в Броварах три українські боксери здобули важливі перемоги.

Срібний призер ОІ в Лондоні Денис Берінчик (8-0, 5 КО) завоював титул WBO Oriental в легкій вазі, перемігши філіппінця Алана Валлеспіна.

Наш боксер володів перевагою впродовж всього бою і вже в п'ятому раунді відправив суперника в нокдаун. Філіппінець зумів піднятися, але в шостому раунді опинився в нокауті після удару лівим боковим від українця.

Досвідчений український боксер Макс Бурсак (34-5-1, 15 КО) в другій середній вазі повернувся в ринг перемогою над грузином Сосо Абуладзе (13-8-1, 9 КО). Бурсак переміг опонента за рішенням суддів.

Ще одним боєм вечора став поєдинок Олега Малиновського (22-0, 6 КО) проти Девіда Берна (13-2, 12 КО). Український напівлегковаговик переміг суперника нокаутом в першому раунді, захистивши пояс чемпіона Європи за версією WBO.
Старий 21.12.2017, 13:17   #777
Ltnar
Активіст

Ukraine
Типово

Повєткін переміг Хаммера

Екс- чемпіон світу у важкій вазі Олександр Повєткін (32-1, 23 КО) переміг румуна Крістіана Хаммера (22-4, 12 КО), завоювавши вакантний титул WBA Inter-Continental.

З другого раунду Повєткін почав помітно домінувати і був дуже успішним у дальньому бою. Хаммер не міг повноцінно протидіяти Повєткіну, тому часто в'язав росіянину руки, за що отримував попередження від рефері.

Рішення суддів - 120: 107, 120: 108, 119: 108 на користь Повєткіна.
Старий 21.12.2017, 17:15   #778
Ltnar
Активіст

Ukraine
Типово

Повєткін виплатив штраф WBC

Восени WBC зняла з росіянина Олександра Повєткіна (33-1, 23 КО) дискваліфікацію за порушення антидопінгових правил, але оштрафувала його на 250 000 доларів.

Днями Повєткін повністю виплатив штраф.

"Олександр Повєткін виплатив штраф на розвиток програми" Чистий бокс ", - сказав в інтерв'ю ТАСС президент WBC Маурісіо Сулейман.
Старий 23.12.2017, 04:05   #779
Ltnar
Активіст

Ukraine
Типово

Команди Джошуа і Паркера близькі до досягнення угоди про бій

Команди чемпіона світу за версіями IBF, WBA та IBO в надважкій вазі британця Ентоні Джошуа (20-0, 20 КО) і чемпіона світу за версією WBO новозеландця Джозефа Паркера (23-0, 18 КО) близькі до досягнення угоди про поєдинок цих боксерів. Про це повідомив промоутер Джошуа Едді Херн.

"Джошуа хоче стати абсолютним чемпіоном світу - для цього йому потрібні ще два пояси. Ми хочемо об'єднавчого бою, і ми вже близькі до досягнення угоди з командою Паркера. Сподіваюся, ми оголосимо про поєдинок офіційно вже на початку наступного року", - сказав Едді Херн.
Старий 23.12.2017, 11:50   #780
Ltnar
Активіст

Ukraine
Типово

Український боксер Гвоздик: В 2018-му році я стану чемпіоном

Олександр Гвоздик

Українець став учасником міні-турніру від Всесвітньої боксерської ради
Український напівважковаговик Олександр Гвоздик (14-0, 12 КО) розповів про розвиток своєї кар'єри і оцінив свої найближчі перспективи.

Гвоздик не став брати участі в розподілі чемпіонських поясів Андре Уорда і прийняв рішення рухатися по лінії WBC. Українець став учасником міні-турніру від Всесвітньої боксерської ради, а шанс стати чемпіоном світу йому представиться в разі перемоги над Елейдером Альваресом (23-0, 11 КО).

«Я вірю своїй команді і менеджменту і впевнений, що ми рухаємося в правильному напрямку. У 2018-му році я планую бути максимально зайнятим. Я б хотів отримати п'ять боїв, але як мінімум хочу виступити тричі. У 2018-му році я стану чемпіоном», - заявив він.

«Я чув про можливість проведення турніру WBSS в нашій вазі. Думаю, такий захід вирішив б усі питання. Я готовий стати чемпіоном і готовий на всі дзвінки», - цитує Гвоздика Boxingtalk.

У 2017-му році Олександр Гвоздик провів два бої - 30-річний харків'янин в квітні нокаутував Юніескі Гонсалеса, а в серпні достроково розібрався з Крейгом Бейкером.
Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:48.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум