SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 29.06.2011, 08:00   #1
bilich
Передовик

Вік: 57
Дописи: 539

Типово

Лукович або Губочан можуть залишити "Зеніт"

У зв'язку з купівлею "Зенітом" 24-річного захисника Доменіко Крішіто керівництво "синьо-біло-блакитних" розглядає можливість розлучитися з Олександром Лукович або Томашем Губочаном.

Серб, який перебрався в Санкт-Петербург влітку минулого року, розглядався як фланговий гравець, але тепер цю позицію займе італієць, а в якості центрального захисника Лукович поступається конкурентам - Ломбертс і Бруну Алвешу. Губочан, якого спочатку брали в "Зеніт" як гравця центру оборони, в цілому тренерський штаб влаштовує, але якщо сяде в запас, то ризикує втратити місце в збірній своєї країни.

Крім того, в умовах ліміту "Зеніту" невигідно тримати в обоймі іноземців, нерегулярно виходять на поле.
Старий 28.06.2011, 10:42   #2
U4EL
Активіст

Дописи: 342

Типово

Барса все-таки здійснить трансфер Фабрегаса?

У Каталонії втомилися від тривалих переговорів щодо півзахисника лондонського Арсеналу.
Барса все-таки здійснить трансфер Фабрегаса? У Каталонії втомилися від тривалих переговорів щодо півзахисника лондонського Арсеналу.
Сеск Фабрегас, АР
Каноніри відмовлялися приймати суми, які пропонувала Барселона за їх капітана, але тепер, ймовірно, керівництво синьо-гранатових прийняло рішення зробити ще один запит, збільшивши пропозицію.

Очікується, що Барселона запропонує 35 мільйонів фунтів стерлінгів за іспанського півзахисника, які повинні влаштувати босів Арсеналу і змусити лондонців відповісти на трансфер згодою.

Наставник канонірів Арсен Венгер вже пом'якшав з приводу можливого продажу Сеска, на відміну від минулого літа, коли француз зовсім відмовлявся навіть думати про продаж іспанця.
Старий 28.06.2011, 11:14   #3
genych
Передовик

Вік: 40
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
Типово

Реал оголосив про підписання Варана

Мадридський Реал на своєму офіційному сайті повідомив про підписання захисника французького Ланса Рафаеля Варана, але суму трансферу розголошувати не став.
Сьогодні футболіст успішно пройшов медобстеження і підмахнув з вершковими контракт строком до 2017-го року. Також Варан вже встиг заявити, що він дуже щасливий виступати у футболці королівського клубу.

Передбачається, що Реал відвалив за гравця приблизно 10 млн євро і, швидше за все, позбудеться Езекіеля Гарая, по якому вже є пропозиції.

Ну і своє слово сказав Зінедін Зідан, порівнявши молодого захисника з Лораном Бланом.
Старий 28.06.2011, 19:03   #4
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Рома купує воротаря збірної Камеруну
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Італійська "Рома", що займається пошуками нового воротаря, звернула увагу на камерунського стража воріт "Еспаньола" Ідрісса Камені.

Придбання цього 27-річного голкіпера може обійтися "джалороссі" в 6 млн євро.

Камені виступає за "Еспаньол" з 2004 року, а також провів 60 матчів за збірну Камеруну.

Зазначимо, що також у сферу інтересів "Роми" входять два інших воротарі: голландець Мартен Стекеленбург з "Аякса" і аргентинець Серхіо Ромеро з "АЗ".
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 28.06.2011, 19:12   #5
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Барса: якщо не Санчес, то Нані

"Барселона" готова зробити пропозицію англійському "Манчестер Юнайтед" щодо купівлі півзахисника Нані, якщо не вийде домовитися з "Удінезе" про перехід хавбека Алексіса Санчеса.

Каталонці сподіваються укласти угоду з лідером італійського клубу, але інтерес до гравця також проявляють англійські "Челсі", "Манчестер Сіті" і кілька команд із серії А.

Як повідомляє іспанська газета Sport, у випадку, якщо каталонському клубу не вдасться придбати Санчеса, як заміна йому розглядається Нані.

Нещодавно в Манчестер з "Астон Вілли" за 20 мільйонів євро перейшов гравець збірної Англії Ешлі Янг, який також виступає на цій позиції. Крім "Барселони" до Нані також проявляють інтерес "Ювентус" і "Баварія".
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 28.06.2011, 19:54   #6
U4EL
Активіст

Типово

П'ять клубів готові викласти за Неймара 45 млн євро

Президент Сантоса, схоже, вже змирився з втратою свого вундеркінда.
Під цими клубами увазі Реал, Барселону, Челсі, Ман Сіті і ... Анжи!

"Ми не хочемо продавати гравця, але в його контракті прописана клаусула [45 мільйонів євро] і п'ять європейських клубів готові її виплатити", - заявив президент тріумфаторів Копа Лібертадорес Луїс Альваро Де Олівейра Рібейро.

"Я не можу назвати ці клуби, оскільки між нами є домовленість, але це топ-клуби Європи (особливо Анжи - football.ua). Вони попросили дозволу вести переговори з гравцем і ми не могли їм відмовити".

"Клуби ведуть себе пристойно. Спочатку вони звернулися до Сантосу і повідомили, що готові виплатити суму за розірвання контракту. Тепер вони можуть спілкуватися і з представниками Неймара, з його агентом і з його батьком".

Рік тому Челсі вже намагався відвести 19-річного таланту: "Тоді підхід Челсі був інший. Вони відразу ж вийшли на представників гравця".

Все йде до того, що цього літа Неймар таки покине Бразилію. "Ці клуби можуть робити пропозиції, але якщо він захоче залишитися в Сантосі, то може продовжувати грати за наш клуб", - додав президент.

...то що то за хлопчина такий?????
Старий 28.06.2011, 20:50   #7
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

Don Balon: Ярмоленко - головне розчарування молодіжного Євро-2011

Гравець молодіжної збірної України Андрій Ярмоленко - один з двох головних розчарувань чемпіонату Європи, який завершився у Данії.

Про це написало авторитетне іспанське видання Don Balon.

"Талановитий атакувальний лівий півзахисник київського "Динамо", інтерес до якого проявляли декілька великих європейських клубів, розпочинав турнір як одна із зірок турніру, але провів його абсолютно блідо", -написало видання.

"Він був неврівноваженим і непомітним", - зазначає видання.

Другим гравцем, що не виправдав сподівань, іспанські журналісти назвали форварда збірної Данії Нікі Білле Нільсена
Старий 28.06.2011, 21:57   #8
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

"Динамо" не змогло забити десятій команді Туреччини

Контрольний матч

"Динамо" (Київ) - "Манісаспор" (Туреччина) 0:0

"Динамо": Коваль (Богуш, 46), Діакате, Юссуф (Хачеріді, 46), Ель Каддурі, Попов, Вукоєвіч (Корреа, 60), Єрьоменко (Аруна, 63), Нінковіч (Алієв, 42), Мілевський (Зозуля, 77), Гусєв (Гармаш, 63), Шевченко (Кравець, 46)
Старий 29.06.2011, 09:55   #9
U4EL
Активіст

Типово

Динамо купить ще одного гравця Монако?

Як повідомляє французький канал Infosport +, нападник Монако Парк Чу Юнг входить в сферу інтересів київського Динамо і Лілля.
Нагадаємо, що буквально днями кияни підписали півзахисника монегасків Лукмана Аруна, тому можна вважати, що певні зв'язки з Монако у Динамо вже налагоджено. Передбачувана ціна корейця складає 8 млн євро.

Від себе можемо додати, що сьогодні Лілль офіційно підписав нападника Сент-Етьєна Дімітрі Пайє, тому може і відмовитися від ідеї покупки Парк Чу Юнга.
Старий 30.06.2011, 08:08   #10
bilich
Передовик

Вік: 57
Дописи: 539

Типово

Самсонов: "Крила" стали частинкою моєї душі "

Головною новиною останніх днів став перехід Олега Самсонова з "Крил Рад" в "Краснодар". Про причини цього рішення 23-річний футболіст, відомий за виступами за дубль "Зеніту" і нальчикський "Спартак", розповідає в ексклюзивному інтерв'ю.

- У принципі, рішення я прийняв за чотири тури до кінця першого кола, - каже Самсонов. - Чому? Незатишно почував себе за Олександра Федоровича Тарханова. Працювати стало некомфортно, зміни назрівали. При цьому в колективі ніяких проблем не було. Хлопці - молодці, справжні професіонали, і говорити про те, що погані результати викликані їх низьким рівнем гри, було некоректно. Але, на жаль, саме така позиція була в нашого головного тренера.

- Тобто ви хочете сказати, що у вас з Тарханова виник локальний конфлікт?
- Я б не назвав це конфліктом. Скоріше, мало місце непорозуміння між футболістами і тренерським штабом. Ми не знали, чого хоче від нас головний тренер, він, може, не розумів нас. Просто накипіло, і не виключаю, що саме тому відбулася і відставка Тарханова.

- Дивно. Ви мали постійне місце в основному складі, грали результативно і корисно, і ось з'ясовується, що все було далеко не безхмарно.
- Вважаю, що грав в "основі" заслужено. Повторюся, мене не влаштовувала тільки обстановка. Я хочу рости як футболіст, а не чути, що у мене не вистачає майстерності.

- З Олександром Федоровичем не було розмови на цю тему?
- Був. Один. Що відбувається, як, чому. Але мені здається, в такій ситуації треба вживати займенник "ми", а не "я". І думаю, кожен футболіст "Крил" підпишеться під моїми словами. Розумієте, це чисто футбольні справи, в яких все має вирішуватися всередині колективу. Як у сім'ї. А не так, як було при Тарханова. На мій погляд, саме тому у нас був відсутній результат. При цьому підкреслю: я дуже вдячний команді, місту та вболівальникам. "Крилья Совєтов" і Самара назавжди залишаться в моєму серці. Буду радий приїздити сюди, зустрічатися з хлопцями. Мені небайдужа доля "Крил". Щиро бажаю, щоб ця гарна команда, укомплектована відмінними футболістами, вибралася із ситуації. І всі можливості для цього у "Крильєв Совєтов" є. Може бути, саме з такою метою і були проведені недавні перестановки. У тому числі і мій догляд.

- Кажуть, ви прощалися з уболівальниками після матчу з нальчикським "Спартаком".
- Так. Якщо хтось зрозумів цей момент.

- Чому ж тоді інформація про ваш перехід з'явилася тільки зараз?
- За домовленістю з клубом я не міг озвучувати це рішення.

- Керівництво клубу "Крилья Совєтов", коментуючи ваш перехід, стверджує, що "Краснодар« скористався опцією в вашому контракті про можливість викупу за певну суму. Вірна інформація?
- Так.

- Ще говорилося, що вам були запропоновані кращі умови по особовому контрактом.
- І це правда. Але для мене головне - спортивна складова. Гроші грошима, але я хочу прогресувати. Разом зі своєю новою командою.

- "Краснодар" для вас - безперечне підвищення. Команда йде на дев'ятому місці і реально претендує на потрапляння до першої вісімки.
- Так. На мій вибір вплинув менталітет керівників і тренерів "Краснодара". Клуб хоче добитися високих результатів, рости і розвиватися. Командою керує відмінний тренер, який хотів бачити мене в складі. Муслін успішно трудився в "Локомотиві" і в "Хімках", домагається гарного результату і з "Краснодаром". Радий, що мені випала можливість попрацювати з таким висококласним фахівцем.

- У "Крилах Рад" ви постійно грали в основному складі, тут же все доведеться доводити наново, в конкурентній боротьбі з Татарчук і Міхеєвим.
- Ви ж мене знаєте - конкуренції я не боюся!

- Ви сказали, що рішення ухвалили відносно давно. Аналізували для себе гри "Краснодара" на фініші першого кола?
- Так, звичайно. Уявляю, в який футбол мені належить грати. Сподіваюся, на адаптацію піде трохи часу.

- На мій погляд, нинішньому "Краснодару" не вистачає якраз флангової гри. Команда акцентує увагу на контролі м'яча в середині поля, де господарюють Кульчий, Марсіу, Бекетов. Ви ж типовий крайній півзахисник. Чи немає в цьому проблеми?
- Ні. Так я грав рік тому. Зараз вузькоспеціалізованим фланговим гравцем себе не вважаю. І, напевно, тому сподобався "Краснодару". Муслін робить ставку на командну гру, і вписатися в неї, сподіваюся, мені не важко.

- З кимось із своїх нових партнерів знайомі?
- Так. Ми дружимо з Сашею Амісулашвілі, з яким грали в нальчикському "Спартаку". Знайомий з Дрінчіч, Анджелковіч. З спілкуванням у мене ніколи не було проблем! (Посміхається)

- Як проводите короткострокову відпустку? Мабуть, у справах і турботах?
- Це точно! Літаю туди-сюди. Зараз перебуваю в Самарі, вирішую різні питання. Скоро відправлюся в Краснодар. До Петербурга вдасться заглянути лише на день.

- Коли плануєте перевозити сім'ю?
- Напевно, через місяць, тому що скоро їдемо на збори.

- Будинки зрозуміли причини черговий зміни місць?
- Так, звичайно! Вирішувати повинен чоловік! (Сміється.)

- А ваш друг Віктор Файзулін що каже з цього приводу?
- Вітя теж мене підтримав!

- До речі, у вашому переході є ще один важливий плюс: 28 серпня "Краснодару" належить грати в Санкт-Петербурзі, тоді як "Крила" виїзний матч з "Зенітом" вже провели!
- Так, ви знаєте, я теж думав про це! З радістю прилечу до нашого міста ще раз! (Сміється.)

- І все-таки, з вашого дозволу, ще раз повернемося до "Крильям Совєтов". Перед очима досі стоїть ваш феноменальний гол, забитий у ворота казанського "Рубіна". Ви теж зберегли в пам'яті лише хороше?
- Безумовно. Ще раз повторю: я важко переношу відхід з Самари, ця команда стала частинкою моєї душі. Саме тут пройшли мої кращі на даний момент роки футбольної кар'єри. І я ніколи про це не забуду.

Востаннє редагував bilich: 30.06.2011 о 08:10.
bilich зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:04.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум