![]() |
|
|
#1 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Розглядаються всі пропозиції...
Можна зробити: головну сторінку,каталог файлів,каталог статей,енциклопедію,онлайн тв,ТВ програма,..... Це все буде на нових адресах але приєднанні до форуму!Це зробить форум не таким скутим як він зараз є....
|
|
|
#71 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 09.02.2011
Вік: 55
Дописи: 646
|
На прозьбу форумчан друкую на затвердження новоспечений вірш ( на швидкоруч).
Форум в нас хороший є, Він наснаги додає. Він навчає й виправляє На шлях вірний направляє. Зветься він у нас Sat - Prof, Тут команда будь здоров. Модератори толкові, В справі цій не випадкові. Вам поможуть і порадять Словом грубим не нагадять. А адмін в нас Ростислав Хлопець цей не ловить гав. Форум цей він обновляє, Флудерів на пні рубає. Вичищає увесь бруд Родом він з карпацьких крут. Так що друже заходи, Час тут добре проведи.
|
|
|
#72 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 04.06.2011
Дописи: 342
|
[QUOTE=sat-prof;36487]зараз ніякий розвиток неможливий тому що проблеми з хостингом є ...і взагалі не знати як буде....
...Ростислав...я про розвиток і не говорив...а про кнопки...но то як поки є проблеми-ти їх рішай...більшість користувачів залишиться з тобою і форумом де б він не переносився...і чхати на то що деякі файли пропадуть... argonavt79, ...віршик суперовий!!!
|
|
|
|
#73 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
U4EL, дякую за підтримку та думаю буде все ок!!!
Вони мовчать і я чекаю.....
|
|
|
#74 |
|
Учасник
![]() Реєстрація: 31.07.2010
Вік: 30
Дописи: 156
Мій ресівер: Orton 4100c
|
sat-prof, Ну як справи з балетіном? Прояснилось щось чи нє?
|
|
|
#75 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 09.02.2011
Вік: 55
Дописи: 646
|
Ось ще один "вірш" про одного з наших форумчан.
Симчич Вася пан чудовий, В спорті чоловік не новий. Він фудбольним є фанатом, І хокей, є старшим братом. Теніс,воледбол,гандбол, Знає хто забив де гол. Хто кому натовк де пику, І якому чоловіку, де у спорті повезе. Це звичайно є не зле, Нас усіх інформувати, Факти нові подавати. Поважають Василя, ми І вся його сімя.
|
|
|
#77 |
|
Учасник
![]() Реєстрація: 03.03.2010
Дописи: 191
Ukraine
Мій ресівер: Globo 7010A, Lybid 1002
|
Шановні, по-моєму введення ліміту на повідомлення, щоб мати можливість качати призвела до різкого збільшення флудерів.... Треба щось вирішувати, а то кожен намагається за хвилину настрочити 5 непотрібних постів, яскравий приклад - Vitya777 - Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
|
#79 |
|
Учасник
![]() Реєстрація: 03.03.2010
Дописи: 191
Ukraine
Мій ресівер: Globo 7010A, Lybid 1002
|
Зменшити ліміт до 2, напишуть "привіт!" і ше одне якесь питання
|
|
|
|
#80 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 22.03.2011
Вік: 40
Дописи: 258
Львів
Мій ресівер: ORTON HD X403p
|
До речі правильно. На якомусь форумі реєструвався і боло конкретне запитання!!!! по темі форуму...
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Фотогалерея учасників форуму... | sat-prof | Загальний розділ! | 13 | 10.08.2014 11:00 |
| Правила форуму!!! | sat-prof | Центр зв'язку та інформації | 1 | 30.07.2012 12:43 |