![]() |
|
|
#1 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Наші менші друзі .... Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! «Ти назавжди у відповіді за тих, кого приручив» Антуан де Сент-Екзюпері
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Цінуйте щирість, а не користуйтеся нею. (sat-prof) Востаннє редагував D-Misha: 22.05.2015 о 22:24. |
|
|
|
|
|
#793 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Допитливий леопард застряг головою в бідоні
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Цікавість не одну кішку поставила в незручне становище. І великих представників сімейства котячих це стосується анітрохи не менше. В Індії леопард засунув голову в металевий бідон, вибратися з якої він не зміг. На щастя, інцидент стався недалеко від села в штаті Раджастхан. Місцеві жителі викликали ветеринарів, чекати яких, щоправда, довелося близько шести годин. За повідомленням The Huffington Post, леопарда приспали, звільнили з пастки і відпустили назад в природне середовище. Передбачається, що тварина вирішила дослідити бідон у пошуках води.
|
|
|
#796 |
|
Передовик
Ukraine
|
Щоранку в Африці прокидається газель.
Вона має бігти швидше від лева, інакше загине. Щоранку в Африці прокидається і лев. Він має бігти швидше від газелі, інакше помре від голоду. Не важливо хто ти — газель або лев. Коли встає сонце, треба бігти. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#797 |
|
Передовик
Ukraine
|
Єнот-сирітка, якого прихистила сім'я з собаками, тепер думає, що він теж собака
У минулому році Роузі Кемп Нассау, Багамські острови, знайшла дитинча єнота, що впав з дерева. Жінка намагалася знайти його маму, але спроби виявилися безуспішними, і вона забрала тварину додому. Роузі разом з дочкою Лаурою назвали маленьку хуліганку Пампкін (в перекладі з англ. Гарбуз). Енотиха швидко оговталася від травм і адаптувалася, тепер вона не розлучається зі своїми господарями і їх двома собаками. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#798 |
|
Передовик
Ukraine
|
Побратимів не кидаємо: вівчарку Аріель, котра пережила Іловайський котел, “дембелі” забрали додому на Прикарпаття
Покинутих хатніх тварин за можливістю вивозять у мирні регіони. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Дедалі частіше волонтери та бійці з фронту додому везуть урятованих від голоду та снарядів котів та собак. Про це йдеться у сюжеті ТСН, повідомляють Патріоти України. Приклад такої тварини – німецька вівчарка Аріель, яка пройшла пекло Іловайського котла і, судячи з усього, втратила там першого господаря. Під час виходу наших військ собака прибилася до бійців з Івано-Франківська. Ті вивезли її у тил та віддали собаківнику Роману Копильцеву. Роман каже – тварині найперше потрібна була психологічна реабілітація. “Я так зрозумів, вона під вибухами провела певний час і в неї дуже сильний страх, боїться всього: грюкоту, крику, десь щось падає – вона втікає. Вона, як я зрозумів, пережила арт-наліт”, – каже новий господар. Роману допомагали реабілітувати тварину німецькі вівчарки Лада та Боцман – “собаче подружжя”, хоч і ревнувало, але прийняло Аріель у свою сім’ю. Аріель ні на крок не відходить від Романа, часто ластиться до нього, наче просить захисту. Однак таку її поведінку чоловік пояснює не лише психологічною травмою. Вочевидь, вівчарка, звикла, наче зброя, завжди бути поруч зі своїм господарем. Скоріше за все, служила із саперами – в неї дуже розвинений інстинкт пошуку. А невдовзі у Романа з’явився ще один “переселенець” – американський бульдог Бім. Він дуже вихований, але темпераментний. “Мені вже 10 тисяч за нього на виставці давали. Я відмовився. Те, скільки я в нього вклав душі, коли він хворів, недосипав ночей, переважило ту кількість грошей, яку мені пропонували”, – розповідає Роман. Сьогодні у красивому псові з блискучою шерстю не впізнати те кволе кількамісячне цуценя, яке волонтери врятували на вулиці у Донецьку. “Обстрілювали дім, і люди в паніці втікали. Лишили цуценя. На нього напали бродячі собаки, погризли сильно. Він рани мав, вуха були порвані”, – ділиться собаківник. Тут, в Івано-Франківську, донецький “хлопчик” Бім знайшов не лише новий дім та господаря, але зустрів “кохання” з вінницькою “дівчинкою” Келлі – у них народилися чудові цуценята.
|
|
|
#799 |
|
Передовик
Ukraine
|
Якщо у вас є кіт, ви живете у "його" домі
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! У США провели дослідження, за результатами якого було встановлено, що коти "правлять" будинками своїх господарів. Про це повідомляє The Huffington Post з посиланням на опитування Houzz, в якому взяли участь понад 3100 власників домашніх тварин, передає Телеканал 24. З'ясувалося, що у 53% власників котів вихованці сплять в їхньому ліжку. Ще 73% заявили, що у їхніх кішок "повна свобода дій" щодо меблів. -- Ви живете в будинку вашого кота, і ви з цим нічого не зробите, — пише видання. За словами 35% респондентів, перед тим, як завести домашню тварину, вони переробили своє житло. Одні переставили меблі, інші оновили покриття для підлоги, треті змінили ландшафт двору. Проте 90% всіх учасників дослідження зауважили, що вихованці роблять їх щасливими.
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Українська мобилизация.Наші рідні їдуть захищать Батьківщину!!! | Nalot | Офтопік (теревеньки) | 2 | 29.01.2015 00:16 |