SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 18.04.2020, 06:24   #791
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.686

Типово

Німецький екс-біатлоніст Олександр Вольф призначений на пост головного тренера чоловічої збірної Швейцарії.

Вольф є дворазовим бронзовим призером чемпіонату світу-2008, на його рахунку 13 подіумів на етапах Кубка світу, в тому числі три перемоги.

Допомагати Вольфу, який завершив кар'єру після закінчення сезону 2012/13, буде італійський фахівець Даніель Хакхоффер.
Мініатюри долучень
orig_485041.jpg  
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 19.04.2020, 14:30   #792
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Літній чемпіонат світу з біатлону може бути перенесений через пандемію Covid-19. Гонки заплановані на 19-23 серпня в німецькому Рупольдингу.

У Німеччині до 31 серпня діє заборона на проведення масових заходів. Міжнародний союз біатлоністів обговорює кілька варіантів, включаючи перенесення на більш пізні дати.

Очікується, що рішення щодо проведення турніру IBU оголосить в травні. Раніше повідомлялося, що IBU може змінити календар наступного Кубка світу з біатлону.
Мініатюри долучень
orig_485170.jpg  
Старий 20.04.2020, 10:33   #793
yyyyyhhh
Moderator

Типово

32-річний австрійський біатлоніст Домінік Ландертінгер прийняв рішення завершити кар'єру.

«Настав підходящий момент, щоб зупинитися. Після операції на міжхребцевому диску у мене був важкий період і продовжувати змагатися було б легковажно для мого здоров'я.

Я пишаюся своїми досягненнями і тим, що показував високі результати на важливих турнірах. Хочу подякувати родині, друзям, федерації і партнерам по збірній, з якими ми давно дружимо», - сказав Ландертінгер.

Ландертінгер є дворазовим срібним призером і дворазовим бронзовим призером Олімпійських ігор, а також чемпіоном світу 2009 року в мас-старті.
Мініатюри долучень
orig_485242.jpg  
Старий 20.04.2020, 12:32   #794
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Чоловічий і жіночий суперспринти увійшли в програму Кубка світу з біатлону сезону 2020/21.

Суперспринти заплановані на заключному етапі Кубка світу, який пройде в норвезькому Холменколлені з 18 по 21 березня 2021 року.

Досі цей вид біатлонної програми кілька років обкатувався на етапах Кубка IBU, а також був включений до розкладу чемпіонату Європи в Раубічах в 2020-м.
Мініатюри долучень
orig_485252.jpg  
Старий 21.04.2020, 10:15   #795
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Біатлоністка збірної України Яна Бондар, яка пропустила сезон 2019/20, не збирається завершувати кар'єру.

Про це Яна розповіла іншому українському біатлоністові Віталію Кільчицькому в коментарях під фото в Instagram.

«Ми ще з тобою побігаємо», - написала Бондар.
Мініатюри долучень
orig_485336.jpg  
Старий 21.04.2020, 15:18   #796
yyyyyhhh
Moderator

Типово

28-річна біатлоністка збірної Італії Алексія Рунггальдір, яка в минулому сезоні не потрапляла в основний склад команди, оголосила про завершення спортивної кар'єри.

«Заняття спортом на високому рівні стомлюючі. Для мене спорт був школою життя.

Я досягла межі спортивних і людських ресурсів, необхідних, щоб і далі продовжувати робити все можливе.

Я вирішила залишити великий спорт, спокійно і з усвідомленням того, що віддала йому все, що могла», - написала Рунггальдір в Instagram.

Головним досягненням Алексії Рунггальдір є бронзова медаль чемпіонату світу-2017 в індивідуальній гонці.
Мініатюри долучень
orig_485343.jpg  
Старий 22.04.2020, 13:22   #797
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Капітан чоловічої збірної України з біатлону Дмитро Підручний підвів підсумки своїх виступів у сезоні 2019/2020:

«Загалом, сезон не був провальним, хоч і не назвеш його супер вдалим. Але я записую його собі і команді в «плюс».

Я вперше почав стабільно виступати, більшість гонок завершував в топ-20. Вдалось покращити місце в загальному заліку – з 18 на 17-те. Хоч цьогоріч не було таких яскравих досягнень, як золото Чемпіонату світу, але була стабільність.

Зменшилось відставання від лідера, але закономірно трішки погіршилась стрільба у порівнянні із попереднім сезоном. Хочу подякувати всій команді і федерації за продуктивну роботу і вболівальникам за підтримку».
Мініатюри долучень
orig_485430.jpg  
Старий 23.04.2020, 08:21   #798
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Триразова володарка Кубка світу Кайса Макаряйнен показала, чим займається після завершення кар'єри. Легендарна фінка побудувала крутий готель для комах.

«Я - власник нового готелю для комах. Побудований мною з невеликою допомогою. Принаймні, цей готель відкритий все літо, але давайте подивимося, чи захоче хтось переїхати», - підписала фото Макаряйнен.
Мініатюри долучень
orig_485528.jpg  

Востаннє редагував yyyyyhhh: 23.04.2020 о 11:51.
Старий 24.04.2020, 08:01   #799
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Титулована чеська біатлоністка Вероніка Віткова завершила спортивну кар'єру. 31-річна спортсменка чекає дитину.

«Важко підвести підсумок такої чудової кар'єри в декількох фотографіях, але це наш спосіб сказати «спасибі» Вероніці Вітковій і, найголовніше, побажати удачі в новій хвилюючій главі життя. Вітаємо, ти будеш супер-мамою!», - йдеться в повідомленні IBU.
Мініатюри долучень
orig_485606.jpg  
Старий 25.04.2020, 08:00   #800
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Капітан чоловічої збірної України Дмитро Підручний розповів про ситуацію з російським біатлоністом Олександром Логіновим, в номер якого увірвалася антидопінгова поліція на чемпіонаті світу-2020 в італійському Антхольці.

«Ситуація з Логіновим в Антхольці - це було вже занадто. Якщо ви хочете, щоб конкретно Логінов або будь-який інший спортсмен, якого ловили на допінгу, вже не виступали - змініть правила, покарання за різні види допінгу.

Якщо ви так хочете - поміняйте, ініціюйте комісію, щоб його вже вигнали повністю, не на два, а довічно або на чотири роки.

Допустив він помилку чи це була система допінгу в Росії - це не має значення зараз.

Але тиснути під час змагань... Було видно, що це навмисна психологічна тиснява. У день перед стартом, о 6 ранку, до нього завалюються з автоматами карабінери, говорять не рухатися, і годину він сидить на ліжку, поки його обшукують - в день старту так не робиться. Якщо ми боремося за чистий спорт, прийдіть в день відпочинку, коли йому він не потрібен, і робіть свою справу.

Як на мене, це було занадто. Я не захищаю конкретно його або допінгістів - я теж проти цього, але є правила, і ми повинні їх дотримуватися.

Якщо він виступає, то відбув своє покарання - що ви від нього хочете?» - сказав Підручний.
Мініатюри долучень
orig_485727.jpg  
Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:14.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум