![]() |
|
|
#812 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.06.2010
Дописи: 4.185
|
Біжить мавпа по лісу і кричить:
- Криза, криза. Виходить вовк з кущів і питає: - Ти чого кричиш? - Так адже криза ж ... - Ну і що, я як їв м'ясо, так і буду їсти. Біжить мавпа далі й кричить: - Криза, криза. Виходить лисиця з кущів і питає: - Ти чого кричиш? - Так адже криза ж ... - Ну і що, я як носила шубу, так і буду носити. Біжить мавпа далі мовчки і думає: "А чого я кричу, адже як ходила з голою дупою, так і буду ходити!" |
|
|
|
|
|
#813 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Нудний анекдот:
стоїть черга до воріт раю, тут попри всіх проходить мужик і дає кусок золота Петрові. Петро його пропускає в Рай. Всі здивовано переглянулися і питають, - а чого той без черги? - він мене підкупив. - а нам можна? - можна, але у вас золота немає. - а де той взяв? - ви на землі своє золото збирали а він на небі...
|
|
|
#814 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.06.2010
Дописи: 4.185
|
У грузинській школі урок природознавства. Вчитель запитує:
- Діти, що таке, по-вашому, облом? Давай, Гоги. - Здається, облом - це коли йдеш по вулиці і бачиш перед собою блондинку з шикарними формами, але тут личить автобус, вона в нього сідає, а ти не встигаєш. Ось це облом! - Дуже добре Гоги. Сідай, п'ять. Хто ще як думає? Давай, Вахтанг. - Я думаю, що облом - це коли ти йдеш по вулиці і бачиш перед собою чоловіка з такою шикарною попою, але тут личить автобус, він в нього сідає, а ти не встигаєш. Ось це - облом! - Теж непогано. Сідай Вахтанг, чотири. Хто не згоден? Давай, Гиві. - Я думаю, що облом - це коли ти йдеш по вулиці ззаду тебе йде Вахтанг, а автобуса все немає і немає... |
|
|
|
|
|
#815 | |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Шацькі озера
Волинь здавна славиться своїми лісами, чудовими озерами, повноводними річками і різноманітним тваринним світом. Справжня краса Волині – її північно - західна частина, в якій розташований Шацький район. Цей мальовничий куточок справедливо вважають казковою колекцією лісових пейзажів та краєм озер, які за чистоту називають блакитними очима Волині. Цитата:
|
|
|
|
#816 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Ласточкіне гніздо...
Крим - унікальний куточок не лише України, а цілого світу. Він настільки прекрасний, що кожне його відвідування викликає відчуття щастя, життєвої повноти. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |