SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 23.06.2020, 20:35   #821
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.688

Типово

Біатлоніст збірної України Богдан Цимбал поділився зі своїми підписниками фотографією з тренажерного залу.

«Люблю млинці. З сиром, звичайно, більше, але працюємо з тим, що є», - підписав фото Цимбал.
Мініатюри долучень
orig_492363.jpg  
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 24.06.2020, 09:43   #822
yyyyyhhh
Moderator

Типово

25-річна українська біатлоністка Юлія Журавок зізналася, що має проблеми зі здоров'ям. Спортсменка знаходиться на реабілітації.

«Хочу підбити підсумки за останні 20 днів свого життя. Можу сказати, що вони були найособливішими, найпрекраснішими. Були стреси, нерви, переживання. Думки про те, що я багато втрачу, придушували мене, але мова йшла про моє здоров'я. Моя віра, внутрішній стрижень, люди, яких я люблю і які вірять в мене, не давали мені права розкисати і опускати руки.

Я усвідомила приказку: «Все, що робиться — все на краще». По суті, нічого я не упустила, а, навпаки, набула!

Зараз на реабілітації, навантаження повинні бути мінімальними. А я дико скучаю за тою драйвовою енергією, яка живить мене і наповнює. Я відчуваю жахливий емоційний голод. Це як жорстка дієта, коли хочеться гарячого круасана з кавою, а можна тільки чай з вівсянкою (але це теж, до речі, смачно).

Коротше, пішла і зробила, що хотіла! Друзі, не тримайте себе у межах! Не завдавайте собі шкоди! Любіть себе! Любіть людей, які вас оточують! Робіть те, що робить вас щасливим, задоволеним, сильним! ⠀

І, головне — будьте вірними самим собі!!!», — написала Журавок в Instagram.
Мініатюри долучень
orig_492387.jpg  
Старий 25.06.2020, 09:02   #823
yyyyyhhh
Moderator

Типово

33-річний болгарський біатлоніст Красимир Анєв оголосив про завершення кар'єри після конфлікту з національною федерацією.

«Мені сказали - або я працюю з новими тренерами, або закінчую. Я терпів сім років. З мене досить! Це нелегко говорити після 22-х років в цьому спорті. У мене немає майбутнього з цим президентом федерації. Я хочу бачити хоч якийсь розвиток. Я не бачу такого в цих умовах. Сподіваюся, що керівництво буде замінено.

Спасибі всім, хто підтримував мене протягом багатьох років. Особливо моєму тренеру Фартунову. У нас було багато хороших моментів, незважаючи на всі негативні», - сказав Анєв.

Нагадаємо, президентом федерації біатлону Болгарії є Катерина Дафовська, олімпійська чемпіонка 1998 року в індивідуальній гонці. Раніше збірну Болгарії очолив скандальний тренер Олександр Касперович.
Мініатюри долучень
orig_492511.jpg  
Старий 26.06.2020, 07:09   #824
yyyyyhhh
Moderator

Типово

23-річний біатлоніст збірної Канади Жюль Бурнот розповів, як одного разу виступав на етапах Кубка світу зі струсом мозку.

«У позаминулому сезоні в Оберхофі була естафета, де я впав і сильно вдарив голову. Виявилося, що у мене струс мозку, але я не знав про це. У нашій команді немає лікаря на Кубку світу. У подібних випадках ми звертаємося до лікаря від організаторів етапу. Я сходив до такого в Оберхофі і потім в Рупольдингу, тому що болі не проходили. Але щоб діагностувати струс, потрібно провести мозкові тести. Це складно зробити, якщо ви не говорите з лікарем однією мовою. Можливо, тому лікарі не змогли точно проаналізувати ситуацію.

Всі мої результати після падіння були дуже поганими. Моя голова сильно боліла. Я навіть не зміг фінішувати в індивідуальній гонці на чемпіонаті світу. В естафеті на головному старті довелося виступити, тому що заміни в команді просто не було. Але саме в тій гонці я почувався більш-менш. Я дуже хотів виступати після чемпіонату в Естерсунді, однак лікар переконав мене зупинитися. В результаті я достроково закінчив свій перший сезон на Кубку світу», - сказав Бурнот.
Мініатюри долучень
orig_492765.jpg  
Старий 27.06.2020, 06:58   #825
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Колишня біатлоністка збірної Німеччини Лаура Дальмаєр увійшла в групу експертів Міжнародного союзу біатлоністів (IBU) з розвитку біатлону.

Група складається з дев'яти експертів, 26-річна німкеня в ній представляє спортсменів. Експерти консультуватимуть IBU з питань сталого розвитку організації в довгостроковій перспективі.

Нагадаємо, під час біатлонної кар'єри Лаура Дальмаєр виграла два олімпійських золота, Великий кришталевий глобус, а також стала семиразовою чемпіонкою світу.

Читайте також: В Дальмаєр багато хто бачив нову Нойнер. У Лаури майже вийшло
Мініатюри долучень
orig_492804.jpg  
Старий 01.07.2020, 07:40   #826
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Біатлоністка збірної України Дар'я Блашко розповіла про ставлення до виборів президента Білорусі, які заплановані на 9 серпня.

– Чи слідкуєш за ситуацією в Білорусі зараз напередодні президентських виборів?
– Ну, як сказати, коли є час, звичайно, читаю новини, але ніколи не знаєш, де правда. Звичайно, мене хвилює все, що відбувається в Білорусі, тому що там мої рідні, друзі, і взагалі досить багато людей, з якими я тримаю контакт, але не хотіла б вдаватися в політику.
Мініатюри долучень
orig_493254.jpg  
Старий 02.07.2020, 08:07   #827
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Біатлоніст збірної України Дмитро Підручний розповів, як змінилося ставлення до нього після перемоги в гонці переслідування на чемпіонаті світу-2019 в Естерсунді.

«Дехто почав більше поважати, хтось – боятися і від того тиснути психологічно. Буває, окремі люди зі мною не вітаються. Таке собі дозволяв дехто з норвежців. То – відомі спортсмени, не хотів би називати їхніх імен. Можу сказати, що мені це неприємно. Як і прикро, коли закордонні журналісти в інтерв’ю не на камеру, а на диктофон почали розпитувати про допінг. Мовляв, чимало спортсменів позаочі звинувачує мене, що я щось вживав.

Не розумію, як у сучасних умовах можна щось приховати. Нас перевіряють постійно. Тільки на недавньому зборі в Сянках допінг-контроль приїжджав до нас двічі. Торік мене теж тестували кожного збору по разу чи двічі. Це абсурдні, необґрунтовані звинувачення. Тим паче, що мене в житті ніхто на допінгу не ловив і я ніколи не давав жодних підстав для таких підозр», - сказав Підручний.

Читайте також: Підручний: «Наші неодружені хлопці тепло спілкуються з чеськими дівчатами»
Мініатюри долучень
orig_493476.jpg  
Старий 03.07.2020, 11:52   #828
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Капітан чоловічої збірної України з біатлону Дмитро Підручний розповів про необхідність зборів за кордоном в період підготовки до сезону.

– Початок карантину в нас припав на закінчення сезону. Після того, як скасували півтора останніх етапи Кубка світу, повернувся в Україну і місяць пробув у Буковелі. Людей там не було. Я і ще кілька збірників мали там змогу тренуватися в хороших умовах. Снігу було дуже багато, тому закатка вийшла якісною.

У відпустку вийшли згідно з графіком, а поки відпочивали, карантин послабили. Тепер поступово ведемо підготовку до сезону-2020/2021. Один збір у західному реабілітаційному центрі в Сянках на Львівщині ми вже провели. Через кілька днів там же розпочнеться другий збір. На жаль, поки кордони для нас закриті, тому змушені тренуватися вдома. Навіть не знаю – на щастя чи на жаль.

– Колись ви про це мріяли.
– Ні, звісно, радий, що ми тренуємося в Україні. Просто в нас не так багато комплексів. Весь рік в одному місці готуватися не можна. Потрібні бодай два-три різних комплекси. Тоді можна було б виїздити за кордон впродовж літньої підготовки лише раз – у високогір’я. Найперше потрібен різний рельєф трас. Також важливо змінювати висоту над рівнем моря. Буковель, Сянки і Тисовець – приблизно на одній висоті, 800-900 метрів. Також непогано було б мати рівнинний стадіон. У нас наче й є комплекс у Чернігові, але він у не дуже доброму стані. Та й рельєф траси там не дуже підходить для тренувань. Якісну підготовку там проводити важко.
Мініатюри долучень
orig_493647.jpg  
Старий 04.07.2020, 08:50   #829
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Капітан чоловічої збірної України з біатлону Дмитро Підручний поділився зі своїми підписниками відео з тренування на зборі в Сянках Львівської області.
Мініатюри долучень
orig_493726.jpg  
Старий 08.07.2020, 07:59   #830
yyyyyhhh
Moderator

Типово

31-річна біатлоністка збірної Німеччини Каролін Хорхлер взяла паузу в тренуваннях через перелом ребра.

«Вимушена пауза. Три тижні тому на тренуванні я зламала ребро. Так що поки мені доводиться відпочивати», - написала Хорхлер.

Раніше повідомлялося, що легендарна біатлоністка Лаура Дальмаєр отримала роботу в IBU.
Мініатюри долучень
orig_494287.jpg  
Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:53.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум