![]() |
|
|
#831 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.11.2010
Вік: 56
Дописи: 539
|
Монтоліво може опинитися в "Ромі"
"Вовки" проявляють інтерес до гравця "фіалок". Півзахисник "Фіорентини" Ріккардо Монтоліво продовжує залишатися в сфері інтересів "Роми". як повідомляє La Romanista, столична команда готова викласти за 26-річного гравця 7 мільйонів євро, а також віддати "віолі" Маттео Брігі.
|
|
|
#832 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 14.05.2010
Вік: 37
Дописи: 658
Вінницька обл.
Мій ресівер: Galaxy Innovations S8120; Cosmosat 7100
|
Йилдирима в Динамо не буде
![]() У футболіста серйозна травма коліна Всупереч з'явилася напередодні інформації про те, що 21-річний нападник «Бурсаспора» і збірної Туреччини Серджан Йилдірім приїжджає до Києва для медобстеження і оформлення або контракту з «Динамо», цього футболіста в столичному клубі не чекають. За даними кореспондента «СЕ» в Україну »Дмитра ІЛЬЧЕНКО, Йилдірім входив у розширений список претендентів на поповнення команди Юрія Сьоміна в літнє міжсезоння, але його кандидатуру відхилили в зв'язку з серйозною травмою коліна. Свого часу саме ця причина завадила форварду перейти і в московський «Локомотив».
|
|
|
#833 |
|
Moderator
Вінницька обл.
|
Арсенал бере захисника збірної Бразилії
![]() За інформацією турецької преси, оборону лондонських канонірів посилить Андре Сантос. Нагадаємо, Фенербахче визнали винним в участь в договірних матчах і команду не допустили до участі в Лізі чемпіонів. Клуб поніс фінансові втрати і тепер намагається відшкодувати їх, продаючи гравців. Уже пішли Еменіке, Лугано, Гуїса, а тепер настала черга основного лівого захисника збірної Бразилії Андре Сантоса. Як повідомляє Hurriyet, Арсенал заплатить за 28-річного гравця 7 мільйонів євро, а Сантос підпише з лондонцями контракт строком на три роки із зарплатою 2 мільйони за сезон. За Фенербахче Андре відіграв 2 роки, раніше захищав кольори Корінтіанса, Фігейренсе, Атлетіко Мінейро і Фламенго. На його рахунку 21 матч у складі збірної Бразилії.
|
|
|
#834 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
Анжи не відступається від Тимощука
Клуб з Махачкали рішуче налаштований роздобути півзахисника збірної України і мюнхенської Баварії. За інформацією видання "Советский спорт", представники Анатолія Тимощука і Анжи проводять активні консультації про умови можливого співробітництва. Втім, імовірність того, що угода в підсумку буде підписано, дуже невелика, що пов'язано з умовами контракту футболіста. Завтра закривається літнє трансферне вікно і перехід може бути оформлений тільки до опівночі 31 серпня.
|
|
|
|
#835 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
Тимощук: Не думаю про те, щоб залишити "Баварію"
Півзахисник "Баварії" і збірної України Анатолій Тимощук не має наміру залишати мюнхенський клуб, попри інформацію про нібито його активні переговори з махачкалінським "Анжи". Про це заявив сам гравець на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. "Зараз я перебуваю в розташуванні збірної Україні, готуюся до двох товариських матчів і не веду переговорів ні з якими клубами", - пише він. "Я не думаю про те, щоб залишити" Баварію ", і все, що пишуть про трансфер не відповідає дійсності", - цитує Анатолія championat.com.
|
|
|
|
#836 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Футзал. Суперкубок. Ураган - Енергія - 4:3
![]() Чемпіон України, івано-франківський «Ураган», став володарем першого трофея нового сезону У матчі за Суперкубок підопічні Сергія Гупаленка на домашньому паркеті переграли володаря Кубка України 2011 року львівську «Енергію» 4:3 Перший тайм пройшов з невеликою перевагою господарів, яке на табло матеріалізувалося на останній хвилині, коли Сержао вразив ворота Лисенка. До цього ж на 5-й хвилині Валентин Цвєлих забив прямим ударом зі штрафного, а через 7 хвилин львів'яни ефектно і ефективно розіграли стандарт - Легчанов зі штрафного зробив передачу на Максима Павленка, і той переправив м'яч у кут воріт. У другому таймі команди по два рази засмутили один одного. Спочатку успіх був на боці «енергетиків»: на 26-й хвилині Ільдар Макаєв зрівняв рахунок, а на 37-й Сергій Чепорнюк вивів свою команду вперед. Але чемпіон продемонстрував по-справжньому чемпіонський характер. Після того, як «Ураган» перейшов на гру з п'ятим польовим, Максим Павленко після прострілу Цвєлих зрізав м'яч у свої ворота. Більш того, за 55 секунд до сирени "Ураган" вирвав перемогу - масована атака завершилася точним пострілом Біро Жаде під поперечину. 4:3 - перемога "Урагану". Відзначу, що в матчах за Суперкубок чемпіон України в п'ятий раз з шести виявився сильнішим власника кубка країни.
|
|
|
#837 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
Ротань збірній не допоможе
Півзахисник «Дніпра» отримав серйозну травму Півзахисник дніпропетровського «Дніпра» Руслан Ротань не зможе допомогти національній збірній Україні в найближчих матчах проти команд Уругваю та Чехії. Як розповів на сьогоднішній прес-конференції головний тренер української збірної Олег Блохін, Ротань не брав участь у вчорашній тренуванні команди, а після медобстеження покинув розташування збірної. Причина - травма. У футболіста надрив задньої поверхні стегна (10 сантиметрів). Він з цією травмою грав проти «Динамо». Поки про терміни повернення гравця на футбольне поле говорити рано.
|
|
|
|
#838 |
|
Передовик
|
Уболівальнику київського "Динамо" можуть дати 5 років
Вболівальник Андрій Кориновський є підозрюваним у справі про побиття співробітника стадіону "Динамо" під час матчу проти "Карпат" за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу. Таку інформацію у коментарі "Українській правді" підтвердив начальник відділу зі зв'язків з громадськістю головного управління МВС України в Києві Володимир Поліщук після появи у ЗМІ інформації, що вболівальника "Динамо" "відпустили з міліції миром". "Статус у нього (Кориновського - авт.) підозрюваний, міра запобіжного заходу - підписка про невиїзд. Триває досудове слідство по статті 296 КК ("хуліганство"), швидше за все по частині першій", - додав Поліщук. "На те, що його упізнав цей чоловік, 45-річний стюард, і на певні інші матеріали, він (Кориновський - авт.) пояснює, що хотів навпаки розборонити людей", - додав Поліщук. Частина перша статті 296 Кримінального кодексу України передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років. Раніше Володимир Полiщук заявляв, що у міліції немає відео, на якому Кориновський завдає ударів Саламатову. Як відомо, вболівальник київського "Динамо" Андрій Кориновський протягом понеділка перебував на допиті у Печерському райуправлінні МВС за фактом бійки вболівальників і працівника стадіону Андрія Саламатова, який намагався зірвати банер із зображенням Романа Шухевича під час матчу з львівськими "Карпатами". Українська правда
|
|
|
|
#839 |
|
Moderator
Вінницька обл.
|
Динамо знайшло відтягнутого форварда
![]() Селекційна служба київського клубу працює в поті чола З Бразилії прийшла ще одна новина щодо можливого трансферу в київське «Динамо» чергового футболіста. На цей раз місцеві ЗМІ повідомляють про інтерес команди Юрія Сьоміна до персони атакуючого півзахисника «Крузейро» аргентинця Вальтера Монтілья, на якого також претендує італійський «Палермо» і російський «Терек». «Палермо» вже зробила пропозицію 27-річному гравцеві в розмірі 6 мільйонів євро, однак Монтілья не поспішає залишати свій нинішній клуб, за який встиг провести 42 матчі з 2010 року і забити 10 голів. - Монтілья не збирається міняти клуб, він щасливий в «Крузейро», - заявив агент футболіста Джейлон Васконцеллос. - Він щасливий у Бразилії. Вальтер - основний гравець «Крузейро» і йому немає сенсу щось змінювати. Нагадаємо, що раніше президент «Динамо» Ігор Суркіс заявляв, що його команда потребує відтягнутою нападаючому, який буде придбаний найближчим часом.
|
|
|
#840 |
|
Передовик
|
Воронін: "Можливо, у збірної немає зіграності"
У збірної України наразі немає зіграності. Принаймні, так вважає нападник українців і московського "Динамо" Андрій Воронін, передає кореспондент "Чемпіона". "У нас поки немає однієї тактики чи системи. Те, що намагалися перенести на футбольне поле, нам ще не вдавалося. В останні дві гри жодного м'яча не забили. Моменти були, реалізації - ні", - сказав він. "Можливо, у збірної немає зіграності. У клубі ти кожного дня тренуєшся, граєш раз на тиждень, є заготовки. Загалом, думаю, є певне непорозуміння між гравцями", - додав Воронін. За словами футболіста, почуває він себе непогано, але є певна втома.
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |